Eşimin hamilelik sendromu

Konu bizin için komik ama sizin için gerçekten sinir bozucu olmalı. Başta hani sen hamilelik tribı yapma diye acaba kendini mi naza çekiyor dedim ama ilaç içecek kadar da abartamaz.

Bu konuyla ilgili belgesel mi izlemiştim haber mi okumuştum şu an çok puslu ama bir tür rahatsızlık olduğunu hatırlıyorum. Hatta babanın da karnı büyüyordu psikolojik olarak. Bence bu konuyu bir araştırin ve yardım alın. Kasıtlı yaptığını düşünmüyorum.

Ya kızmayın ama çok güldüm

Nadir de olsa bazen erkekler de eşi hamileyken psikolojik olarak sendromları yaşadıklarını sanabilirlemiş. İnşallah sıkılır da bırakır zor çünkü

Iyyyy hep mi ayni bunlar yaa. Bide hastayken eve gelir gelmez hasta oldugunu soyler . Normalde selam verir oper

Ayy benimki de bir aydır basurum çıktı, niye çıktı, ay şimdi acıdı sen ne kullaniyodun bana da şöyle ben de kullanayım. Heeerr yanımdan geçişte basürüm da basurum. dedim bileydim tip okurdum. Karınım diye her yerinin detayını bilmem gerekmiyor git doktora sor

Şimdi sen yazınca farkettim biraz da
Benim eşim de eve mutfak konusunda iyice yıĞdırmaya başladı hamileliğimde

Ama benden çok o yiyor
Bana canın ceker diye aldığı seyleri o yiyor :)

Ve yine dikkatimi cekti sen deyince
Bas dönme şikayetinden kaç kere dr a gitti son 2 ay içinde
Ayrıca benim eşim de battaniyeye sarılıp oturmaya basladı

Ve 15 kilo falan verdi o yemeye
Ben hamile kaldığımdan beri

Benzer şeyler var

Erkeğinde nazlısi triplisi hiç çekilmez bu kadına özeldir
Bizimkisi naz da değil,insana gerçekten bir şeyler oluyor.
Ben sıfır naz bir insanım.
Eşim hamileyken bir isteğime,acelesi yok,sonra yaparız dediği için tam 4 saat hem günlük hayatıma devam ettim,hem ağladım.

Ayy herseyin fazlasi zarar yaa . Ben de ilk zamanlar esim cok uzak kalmisti bana ve bebege diye cok uzulmustum de bi kararlari yok bunlarin

Canım kusura bakma valla aşırı güldüm yaş geldi gözümden o derece. Eşin hamılelık sendromu varsa eger ona tutulmuş kesın
Ne diyeceğimi bilemedim ki. Umarım yasayan Biri vardır ve yol gösterici bırsey yazar sana.

Merhabaa kizlar. Bugun uyandim hamilelik sendromun bittiyse benimle ilgilenirmisin artik dedim hehe ne oldu ki dedi. Bende canim bal kaymak cekti git al dedim.
O da oleeyyy bende kendime nutella alayim dedi bu arada yasi 29... Cok ciddili bir insandir yani su halleri hem sinirimi bozuyor hemde komik geliyor.

Kendine bisey almiyosun dediklerimi alip geliyosun ben uzaniyorum sen kahvaltiyi hazirla dedim. Dondurma alayimmi sana dunkini ben yedim dedi oluur dedim. Kahvaltiyi hazirladi ben oturdum yedim sonra kalktim iceri gectim yine uzandim. Bugunu boyle gecireyim bari. Simdilik bisey yok ama zaten aksam olunca geliyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…