burası türk dil kurumumu istediğimi söylerim sen de mal olma tahammül edemiyorum diyor
kaynanam da karışmıştı bu duruma sen ne yapıyosun da sana küfür ediyo diyor doğru dur o zaman demişti
Yolda cusseli birine "abi esim sana kufur ediyor" de . Bak bakalim ne oluyor.Ağzı çok pis etrafada sürekli hakaret küfür hele araba sürerken herkeze sallıyor
Eğri doğurmuşsun doğru durmuyor de
Bunlar ailecek insanı delirtir yav
Bu yaşına kadar ahlaki değerlerini oturtamamis birine evlendikten sonra terbiye veremezsiniz. Konusmussunuz anlamamis kisassa kısası hiç tavsiye etmem evlilikte ama bu adam hak ediyo bı kaç söz de si söyleyin acaba nasıl bi reaksiyon gösterecekEşim sürekli bana mal karı, beyninde sıkıntı mı var, bak şimdi küfür edicem gibi.. Ben ona hep bana hakaret küfür etme ben de sana sinirleniyorum ama ağzımdan kötü söz çıkmıyor sen de söyleme aramızda saygı olsun yeter artık dedikçe burası türk dil kurumumu istediğimi söylerim sen de mal olma tahammül edemiyorum diyor. Onu nasıl adam edicem bu küfürbaz halinden nasıl vazgeçireceğim bilmiyorum. Sizce düzelir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?