Eşimin gözü hep dışarıda

Ne diyebiliriz ki.. bosanin... İnanın kafanız rahat eder.

Hayır hemen odaya götürmeye kalkmış sevısmek ıcın konu sahıbıde bana bakmadın beni süzmedin die dönmüş kıcını yatmıs

Dışarı gözü kayan koca için fazla cabaliyorsunuz.

Dışarıda bu hareketi yapmak doğru mu bilemedim ama evde cinnet geçirip dövdüğüm oldu

Hamileyken fark ettim maalesef

Kimi erkek hiç doymaz, nefsine hiçbir zaman sahip çıkmaz. Üzgünüm ama eşin fırsatını bulduğunda aldatır. Senin yanındayken dışarıdakine o kadar bakan sen yokken neler yapıyordur düşün :/
Evden işe işten eve geliyor hafta sonu hep evde çocuklarıyla çıkar 5te evde olur ne ara aldatacak işte

Böyleleri insanı akıl sağlığından eder. Sen hastasın, sen paranoyaksın diye manipüle etmeye başlamış bile. İyice dellenmeden koyun kapıya.

Böyleleri insanı akıl sağlığından eder. Sen hastasın, sen paranoyaksın diye manipüle etmeye başlamış bile. İyice dellenmeden koyun kapıya.
Amacı o zaten baktığının farkında ama sana öyle geliyor deli olmuşsun yapmadığım şeyleri yaptı olarak söylüyorsun diyor evet çoktan başladı ama malımın huyunuda çok iyi biliyorum istediğini yapsın

Ne yanındakine ne karşısındakine saygısı var. O kırmızı elbiseyi dışarda giyin madem sizde

Gözü dışarda olan adama çare yok , boşayacağın yerde mini etek alıp giymişsin Eksiklik sende değil eşinde önce bunu anla ve yol ver ...

Dışarı gözü kayan koca için fazla cabaliyorsunuz.
Ben de böyle düşünüyorum. Çok üzülüyorum bizim kadınlara bu hödükler için çırpınıp duruyorlar. Ben de güzelim beni de gör çabaları boşa bu erkekler adam olmaz. Ne zaman kaybederler o zaman akılları başına gelir…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…