eşimin görevi ve kayınvaldemler

canım ben ayrı bir topik açmıştım bu konu ile ilgili.biara bak fırsatın olursa. Benim sorunum para verme değil. Ben zaten bikaç kez verdim. Ama benden istenilen kayınbabamın tüm borcunu ödemem.20 milyar civarı. Kredi çekmem. Görümcemden alınan borç 10 milyarlık bizlezikleri yapmam.bizdede inann yok. Hem ev hem arab aldık. Bunun kredisini ödüyoruz.eksideyiz. Bunu anlatmamıza rağmen banane bul gönder demeleri. Yok deyince küsüp milletle bize hkaret etmeleri.düğünümde hiçbişey yapılmadı.bukadar borcun içinde ben onlara para gönderdim. O parayla borçödemek yerine araba almaları.nezaman arasak et yiyoruz demeleri ki ben asyda 1 yada 2 kez aldım. Buraya geldiklerinde görümcemin çocuğun bezine kadar bize aldırtması. Bunlara rağmen hiçbişey demememe rağmen hakarete uğramam. Naparsın. Olay bu

Altınları kayınbabam borÇ olarak alıyo kendıne. Ödeyemıyo. Bızı arıyolar sız ÖdÜcenız. Bızde 10 mılyarlık altını bız nasıl ÖdÜyelım yok dedık. Dayı aradı amca aradı teyze arada komŞuya kadar arandım. Hakarete uĞradım. Nasıl evlatmıŞız utanmıyomuŞuz.boyum kısa benım. 154 cm. EŞım 182cm. Boyumla sÜreklı dalga geÇıp benı beĞenmedıklerını sÖylemelrı. Aslında akıllarında baska bır hemŞıre kız varmıŞ bana bunları sÖylÜyolar.dert bu. Sevgı gÖrsem gÖz gÖrmez. Hakarete uĞruyorum bırdeparamı vercem.

artık millete konuyu nasıl anlattılarsa, o kadar düşüncesizce para istediklerine göre kafalarında ki senaryoya göre anlatmışlardır...

boş ver beğenmesin seni onlar eşin beğenmiş ya gerisini boş ver, onlar NBA transferli değiller herhalde, çatlasınlar eşin onların aklına uymamış da seninle evlenmiş

Öyle canım eŞımın sevgısıne gÜvenırım. Ama bunlarda basıt deĞıl. Klıma gelenın onda bırı

bunlar bile yeteri kadar insana üzüntü verir zaten, bak ne kadar güzel eşinin sevgisine güvenin tam. onlar için hem kendini hem ilişkinizi yıpratmaya değer mi? millet konuşsun boşver, gerçekleri sende eşinde biliyorsunuz nasıl olsa, istesinler vermedikten sonra yüzsüzler dersin ama sen kafana taktıkça kendinden gidenler çok olur, toparlanmaya çalış biraz, dağıt kafanı onların düşüncesiyle yatıp kalkma

allah sana kolaylık versin canım işin zor senin az çok eşin senin lafına bakıyo oda bir şeydir

hııım o zaman durum kötüymüş
Allah yardımcın olsun zor bir durum
ama yinede daha gitmeden kendini yıpratma eşin seninle aynı fikirde sanırım
olan sana olur hasta olursun düşün düşün

Kızlar eŞım gıtmeyebılır gÖreve. Okadar mutluyumkı. Umarım bu mutluluĞum yarım kalmaz.gıtsede eŞıme anlattım sebeplerı konuŞtuk neden oraya gıtmesını ıstemedıĞımı sÖledım. Hak verdı. Ben bır kez para verdım o dava kapandı benım ıÇın dedı.

sonuçta iş eşinde bitiyor. onalr yüzsüz istiyorlarsa eşinde bendede yok veremem desin. demekki o da yüz veriyor. benimde eşimin ailesi hiçbirşey yapmadılar düğünümüzü kendimiz yaptık, araba aldık ev aldık. bişey oldumu eşim hemen lafı yapıştırıyor. biz eti kıymayı ayda bir görüyoruz bazen onuda alamıyoruz deyiveriyor suratları bir karış oluyor. bende lafı geldiğinde bişeylere sahip olmayı isteyen insan lüks yemiyecek lüks giyinmeyecek diyorum. yüz göz olmayın siz verdikçe onlar daha fazlasını isterler. borç yapan insan ödesin. anne baba ama oda bir yere kadar.

kaynananlara 45 dak mış görev yeri sende git kaynananlarda kal evinde otrupda acaba napıolar paralarını alıorlarmı die düşüneceğine engellemiş olursun

inan canım eşim yok diyor ne laflar diyor. Canımımı alcanız yok dedim evimin huzurunu bozdunuz diyor. Ailesiyle 6 ay hiç görüşmedi.sonra zarzor barıştılar. Barıştıklarının 3. Günü bidaha para. Eşim şimdi pek görüşmez onlarla

eşinde anlamış güzelim hiç kafana takma o zaman eşine güvenmelisin. eşinle otur güzelce konuş böyle para istemelerinden ve seninde bunalım vermenden korkuyorum ne olur isteselerde verme diye söyle. eşininde senin düşüncelerini bilmesi gerekir.

HERSEYİ KONUŞTUM ZATEN BEN CANIM. İŞTE İNSAN DAHA YENİ EVLİSİN YA İLERDE BIKARDA ANAM BABAM DERSE NOLCak diyorum. sağlık başka şey.ama bunların sorunu biz onlara bakmakla yükümlüyüz

HERSEYİ KONUŞTUM ZATEN BEN CANIM. İŞTE İNSAN DAHA YENİ EVLİSİN YA İLERDE BIKARDA ANAM BABAM DERSE NOLCak diyorum. sağlık başka şey.ama bunların sorunu biz onlara bakmakla yükümlüyüz

canım sıkma canını..bazen insan düşündüğü gibi davranamayabiliyor...şimdi ya olursa diye düşünüp kendini üzme sende haklısın tabi bişeyler yasanınca geriside kesilmeyince insan az çok ileriis için tahminlerde bulunuyor ister istemez hatta bazen öyle oluyorki düşünmeye bi başlıyosun neler kuruyorsun kafanda neler.peki bunların kime zararı olur..bi tek kişiye sana.herkes işinde gücünde keyfinde..ama senin huzurunu da kacırıyorlar bi yandan..zor ama bişeler olana kadar ya olursayı elinden geldiğince düşünmemeye çalış..:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…