eşinin maaşından eline para kalmıyormuş bu durumda istesede para veremez ailesine zaten
neden tedirgin oluyorsun yoksa bu kısmı benmi kaçırdım bunu anlayamadım
canım bide yanlış anlama ama (konuya çokta hakim değilim bilmediğim şeyler vardır belki)çok fazla abartıyorsun gibi geldi bana sonuçta ailesi onlar zor durumda olabilirler bir iki kere para göndermesini bu kadar hastalık derecesine getirmen bunu düşündürdü bana
para yoksa zaten vermez varsada ailesi sonuçta onlar zor durumdaykende içi rahat etmez
canım ben ayrı bir topik açmıştım bu konu ile ilgili.biara bak fırsatın olursa. Benim sorunum para verme değil. Ben zaten bikaç kez verdim. Ama benden istenilen kayınbabamın tüm borcunu ödemem.20 milyar civarı. Kredi çekmem. Görümcemden alınan borç 10 milyarlık bizlezikleri yapmam.bizdede inann yok. Hem ev hem arab aldık. Bunun kredisini ödüyoruz.eksideyiz. Bunu anlatmamıza rağmen banane bul gönder demeleri. Yok deyince küsüp milletle bize hkaret etmeleri.düğünümde hiçbişey yapılmadı.bukadar borcun içinde ben onlara para gönderdim. O parayla borçödemek yerine araba almaları.nezaman arasak et yiyoruz demeleri ki ben asyda 1 yada 2 kez aldım. Buraya geldiklerinde görümcemin çocuğun bezine kadar bize aldırtması. Bunlara rağmen hiçbişey demememe rağmen hakarete uğramam. Naparsın. Olay bu