eşimin görevi ve kayınvaldemler

canım benim de bebeğim oldu iki sene önce kalbi durdu aldılar, sonra zorla oldu işte ikinciye,ilaçlarla,iğnelerle geçti hamileliğim.normal doğumdu son dakkaya kadar,bebeğimin kalbi yavaşladı,acil aldılar sezeryana, bebeğimin sağ çıkıp çıkmayacağı umuduyla girdim ameliyata,şükür bebeğimi aldım kucağıma , şuan 6 aylık.umudunu kaybetme.rabbim sana de verir.kafaya çok takan birisn sanırm.yapma böyle rahat ol.

gecen seneye kadar okadar rahat bir insandımki anlatamam. gamsız tabiri vardır yaa aynen öyleysim. taki eşimin ailesi beni delirtene kadar.sinirden şeker hastası oldum.doktor öyle dedi. sinirlenince kötükleşiyorum.şekere cevirmiş sinir

zaten yapacak bişeyim yok.beni dinlemez verirse yada benden gizli para verirse bu evliliği ben sürdürmem. benim için biter.

Eşiniz yanıbaşınızdayken bile ruhunuz duymaz para gönderse.Nerden haberiniz olacak ki?İşinize nasıl geliyorsa öyle davranın kısacası.bayanssulusmile

Eşiniz yanıbaşınızdayken bile ruhunuz duymaz para gönderse.Nerden haberiniz olacak ki?İşinize nasıl geliyorsa öyle davranın kısacası.bayanssulusmile

yok gönderemez cünkü eşimin maaşı olduğu gibi konut kredisine gidiyor. ona ayda 25 tl. kalıyor o da çay parası.benim maaşlada araba taksiti ve geçiniyoruz. bazen yetmez 10 lira falan bneden ister

canım bence sen bir psikoloğa git, bu şekilde kendine yaparsın.

ben kendimi paraladığımla kalıyorum. olan hep bana oluyor.eski benolmak için neler vermezdim

canım bence sen bir psikoloğa git, bu şekilde kendine yaparsın.

gittim.psikolog bile eşii çağırdı ailenizle eşinizi pek biraraya getirmeyin. eşinizin isteklerini yapın.haklı falan filen dedi. ben zaten haklı olduğumu biliyorum.yenmeye çalışıyorum ama nafile. eşime her konuda güvenirim. ama gecen sene yasadıklarım beni mahvetti. benliğimi benden aldı

canım sen devam et gitmeye, kendin aşamazsın gibi geliyor.

mavi ege sağol canım. senden baska yorum yapıp yardımcı olan yok. bu durumu herkese anlatamam. birde benim sorunum bu. pek dışarı anlatamam. herkesle herseyimi paylaşamam

güzelim eşimi işe gönderdim ve geldim, aklım sendeydi ama bu arada maviege'ye ve sana allah sabır versin hayırlısıyla yanıbaşlarınızda olsun eşleriniz. bu kadar yıpratma kendini canım ya yazılanların hepsini okumadım ama bu yüzden şeker hastası olduğunu okuyunca çok üzüldüm, bu kadar yıpratıp ne geçecek eline, kim üzülecek senin için hasta oldun diye, ilk önce senin için üzülecekleri düşün...

bak zaten eşinin maaşı krediye gidiyomuş hangi maaşını kime verecek ki, sende ailenin yanına giderken iyi bari bende maaşımdan kalan parayla alışveriş falan yaparım dersin çok sıktık aylarca kendimizi, bir bayan olarak özüme döneyim falan dersin, nasıl olsa evde olmayacağın için ev giderlerine gidecek para elinde kalıcak... harcarsın ya da harcamazsın ama eşin harcamadığını bilmesin

ama sadece kendine ve eşinle ilişkinize yapıyorsun ne yaparsan, para istediler mi isteyecekler mi diye düşünerek daha ne kadar dayanabilirsin ki güzelim, sen doktor işini aksatma gitmeye devam et yoksa şekerden sonra tansiyon da çıkar, panik atak olursun bu gidişle... Allah korusun başka hastalıklarda çıkar yapma kendine bunu a.s.

yok o zaman da bu tempoyu özlersin :)) şaka bir yana öncelikle sağlığını düşün, yapmaktan zevk aldığın şeyleri yap, kafanı dağıt bulmaca falan çöz, aklını düşünmekten uzaklaştıracak sadece yaptığın şeylere yoğunlaştıracak şeyler yap, zamanında çok takıntılıydım yatağa yattığımda insanlarla kavga ederdim düşüncemde söyleyemediklerimi söyler güzelce uykumu kaçırırdım, şimdi uykuya dalmadan önce kendimi huzurlu olacağım bir yerde düşünüyorum, hayal alemi birazda ama gerçekten işe yarıyor, öyle güzel dalıyorum ki uykuya, terapi gibi geliyor bana

sağol canım benim bira daha rahatladım inan. Iyiki varsınız ya

eşinin maaşından eline para kalmıyormuş bu durumda istesede para veremez ailesine zaten
neden tedirgin oluyorsun yoksa bu kısmı benmi kaçırdım bunu anlayamadım
canım bide yanlış anlama ama (konuya çokta hakim değilim bilmediğim şeyler vardır belki)çok fazla abartıyorsun gibi geldi bana sonuçta ailesi onlar zor durumda olabilirler bir iki kere para göndermesini bu kadar hastalık derecesine getirmen bunu düşündürdü bana
para yoksa zaten vermez varsada ailesi sonuçta onlar zor durumdaykende içi rahat etmez

sen biraz olsun rahatladıysan ne mutlu bana :kedi: , sağlığını düşün kendini düşün birazda, kafana taktıkların mı üzülücek senin için sana bir şey olduğunda... umursamazlar bile iki ah vah derler o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…