eşimin görevi ve kayınvaldemler

var diye biliyorum ben orda.ama önceden yer ayırtman gerek.ama emin değilim.bir sorsanız.

tek başıma nasıl kalcam onada olmaz der eşim.huyunu bilirim. aman ya tüm planlarım yerle bir oldu. allahım yardım et bana

aynen benim de eşim gidicek aynı şekildeyiz.güveniyorum ama bana lazım olur yalnız kalıcam ya falan de.

canım valla ben 4 senedir,yalnızım hep.aileler uzakta,eşim hep görevde,senin ne bilmiyorum ama benimki denizaltıcı bir de, bir de küçük yavrum var onunla bir başımayız,gene yok eşim,öbür ay de yok.ahh ah en iyi ben bilirim o yalnızlığı.

ben ilk kez yalnız kalcam. 20 gün falan gider gelir. eğitimci eşim sefere çıkmaz. ilk kez gitcel o yüzden zaten kötüyüm. birde bu olay eklenince. her an huzursuz olcam . orda eşimi dolduruşa getircekler eminim. çünkü normaldede yapıyolar. kendilerini acındıra acındıra sen para ver oğlum ben sana öderim der. ödemez. 1 yıldır vercek çooooooooooook verir. yedi bizim parayı.eşimde napar bilmem. pek güvenemiyorum

bu kadar takma kafana sorun yapma,düşündükçe kafayı yersin.alışıcaksın canım eşin askerse her an herşeye hazırlıklı olacaksın.ben alıştım, benim eşim nadir evdedir. en iyi ben bilirim bu duyguyu.güçlü olacaksın,sabırlı olacaksın.

tek sorun gitmesi değil canım. eninde sonunda gidecekse tamamda.asıl olay kayınvaldemler. giderse bizim aramız açılır.

açılmasın canım , ben de diyorum ki, vermesin eşinle düzgünce konuş,vermem diyorsa da vermez, verirse ozaman sorun yap üzül,şimdiden üzme canını.

canım yasadıklarımı bir okusan bastan sona neler yasadığımı anlarsın. anlattığımonda biri.

yok vermem sana sözüm var bilmemne diyor.ama gecen yıl o darlıkda babasının vergi borcu varmış 19 milyar. 1 milyar biz gönderelim dedi. yok dedim. 8 ay direttim. eninde sonunda gönderdik.nerdeyse bitiyodu evliliğim. şimdi gidince aynı şeyi yaşamıcağımı kim bilebilir.

canım okumadım yaşadkılarını, ama mutlaka kötü şeyler yaşadın.ben de ne diyeceğimi şaşırdım.ne diyeyim allah yardımcın olsun.

inanın 1 yılı geçti çocuğum olmuyor. doktor sorun yok psikolojik dedi. stres dedi. herseyi takma kafana dedi. ama nasıl takmayım. takılmıcak bişeyse söyleyin lütfen. hanginiz kafaya takmaz.

inanın değerim olsa biraz sevdklerini bilsem belki bukadar katı olmam. beni sevmezler. umursamazlar bile.laf sokarlar hep. köpek gibi çalışırım hiççççççççç.gönder para derler.kendime olan inancım gitti ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…