• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin görevi ve kayınvaldemler

AYSEECE

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
1.989
3
116
İzmir
kızlar daha 1saat önce diğer konumda yazarken aldığım haberle yıkıldım. ben eşimin memlekete gitmek istemezken eşim aradı .dediki ek görev varmış 45 günlüğüne gideyimmi dedi. eninde sonunda gidicem dedi. en azından yaz tatilindeyken gideyim sende ailenin yanında kalırsın zor olmaz ama okul acıkken zor olur sana dedi.ben istemiyorum ama eşim mantıklı ol böylesi senin için daha iyi dedi. ben onu bir gün görmeden zor duruyorum ama o gitmek istiyo. birde gittiği görev yeri kayınvaldemlere 45dakika.bizi soyup soğana çevirirler.eşimi para diye yer bitirirler. bu konuda çok güvenim yok eşime benim. 1kez para verdik. şimdi eşim orda olcak ya yüz buurlar. eşimde napar bilmem. napcam ben kızlar ya. ağlıyorum sinirden

valla ailesi zırt pırt istiyorsa , konu sahibi de bu şekilde yorum yapıyorsa,ailesini huyunu biliyordur, ozaman ailesine para vermemezlik yapar.

ya tatili bittikden sonra gitmesi daha iyi olurdu en azından iş güç derken zaman daha cabuk geçerdi
eşin gitmeden eşini borca yada taksite bağla eşyalarını değiş yada nebilim başka bişiy daha önceki yazılarını hatırlıyorum az cok
anlıycan cebinde parası olmasınki istediklerinde borcum var desin

benim ki de asker de ondan dedim.branşı ne ? sen de git,neden gitmiyorsun ben bilmiyorum diğer konunu

canım eşin okul zamanı seni evde bir başına bırakmamak için belli ki şimdiden gitmek istiyor, sen tek kalma diye, seni düşündüğü için... eşine söylesen büyük taksite girdik falan dese para istediklerinde gerçi anlamazlar ya onlar, off ya zor bir durum gerçekten kaçtıkça üstüste geliyo her şey :1no2:

valla ailesi zırt pırt istiyorsa , konu sahibi de bu şekilde yorum yapıyorsa,ailesini huyunu biliyordur, ozaman ailesine para vermemezlik yapar.

zırt pırt isterler biz bir kez verdik. sussunlar diye ama maalesef. gecen yine istediler vermedik. simdi eşim giderse vermem diyo ama ya verirse oyuna getirirlerse

anladım canım ben.diğer konunu bilmiyorum.eşin karacımı denizcimi? niye sen de gitmiyorsun? beraber gidin

benim ki de asker de ondan dedim.branşı ne ? sen de git,neden gitmiyorsun ben bilmiyorum diğer konunu

denizci canım. önceki konum kayınvaldemlerin bizi para makinesi gibi görmesi. sürekli istemelri. biz yok diyoruz ama umurlarında değil bul gönder diyolar. ev aldık araba aldık ikiside krediyle ayda 2milyarı gecgin kredi ödüyoruz anca geciniyoruz. yinede gönder diyolar

ya tatili bittikden sonra gitmesi daha iyi olurdu en azından iş güç derken zaman daha cabuk geçerdi
eşin gitmeden eşini borca yada taksite bağla eşyalarını değiş yada nebilim başka bişiy daha önceki yazılarını hatırlıyorum az cok
anlıycan cebinde parası olmasınki istediklerinde borcum var desin

canım zaten eksiye girdik. eksi 1milyardayız. önceden budurumda olmamıza rağmen para gönderdik.bir kez sussunlar diye ama nafile dahada gönder dediler.

benim de denizci :) aynı durumdayız.canım benim vermeyin. yani kredi ödüyoruz deyin.eşinin kartlarını al bana lazım olur de :)) beraber neden gitmiyorsunuz.sen de git.

benim de denizci :) aynı durumdayız.canım benim vermeyin. yani kredi ödüyoruz deyin.eşinin kartlarını al bana lazım olur de :)) beraber neden gitmiyorsunuz.sen de git.

elimde olsa giderim ama nerde kalcam.sorun bu. kartlarını bıraktı diyelim o orda napcak.

orduevinde kal canım eşin nereye gidiyor ben de burdan amma sordum.ben sana söyliim var mı yok mu orduevi.

para ver yeticek kadar. kartları verme .aklıma bu geldi.

en mantıklısı bu ama düşünsene ver kartları al 200 tl. baska yok. ozaman banamı güvenmiyon der olay olur.

Back