Eşimin gizli gmail'i

abartıyorsun gibi eşimde bilmez sonuçta güven önemli ha çok meraklıysa kurcalasın ne bulduğu önemli bir şey yoksa tedirgin olmaya gerek yok

Eğer benim görmediğim, silinmiş mailler varsa çöp kutusunda görürdüm değil mi?

Çok abartmışsınız, ne var yani gmaili varsa bakmışsınız işte herhangi bir şey bulamamışsınız. Benimde gmail, yahoo, hotmail adreslerim var. Eşim mail adresi açmaya üşenir, çokta işi gereği mail adresi gerekli olmaz. Gerektiği zamanlarda benim gmailimi kullanır. Geçenlerde yine gmail adresimi sordu (her seferinde de unutur) söyledim olmadı bir de hotmaili dene istersen dedim onu denedi ki eşim genelde gmaili kullanır hotmaili ya da yahoo'yu bilmez. Ne yani dönüp bana senin hotmail adresinde mi var ver bakayım şifresini bir inceleyeyim mi deseydi?

eşlerin sevgililerin birbirlerine her açtıkları sosyal hesabın vs şifrelerini birbirlerine vermelerine ne kadar karşıysam bu duruma da o kadar karşıyım. eşim benim her mail adresimi bilmek zorunda değil bu da onun arkasından iş çevirdiğim manasına gelmez aynı şekilde onun tüm hesaplarını da ben bilmek zorunda değilim. sonuçta bakmışsınız da ve iş dışında herhangi bir aktivitede de kullanmadığından eminsiniz o zaman neden bu kadar büyütüyorsunuz ki? bence dile bile getirmeye gerek yok

Merhaba hanımlar. Hemen konuya girmek istiyorum. Dün akşam eşim herzamanki gibi elinde evrak çantasıyla işten geldi. Yemekten sonra ''bana bir çöp poşeti versene eski evrakları atayım da, çantayı düzenleyim'' dedi. Verdim, salona geçti. Çantayı boşalttı, birsürü a4 kağıdı evrak, neredeyse yarım top kadar ayırdı,poşete doldurdu ve balkona koydu çöpü. Bir süre sonra kalktım ne attığını merak etmiştim çünkü.Poşeti mutfağa aldım farkettirmeden. Hemen hemen hepsini inceledim, işle ilgili şeyler. Ama son anda farkettimki kendi adına açılmış bir gmail adresi yazıyor. Neye uğradığımı şaşırdım. Hemen küçük odaya gidip laptoptan baktım. Tabi o bu arada salonda gayet rahat tv izliyor.Şifreyi de ilk denememde girdim, çünkü varolan mail adresinde kullandığı şifreyi koymuş. Adının hemen sonuna doğum tarihi yapar hep. İyice inceledim. Taslaklar, gelen mail, gönderilenler falan. Gelenlerin de gönderilenlerin de işle ilgili olduğunu gördüm. Ha bu arada mail geçen nisanda açılmış. Yani tam 1 yıl önce. Son 8 aydır da hiç kullanılmamış. Tamam da diyorum neden benim bilmediğim bir mail adresi var. Benden neden sakladı.Fake face falan da açmamış. Temiz yani. Ama ben bunu içime sindiremiyorum. Patlamaya hazır bomba gibiyim. Akşam ona hiçbirşey belli etmedim. Şimdi lütfen empati yaparak cevap verin. Sizlerin değerli düşüncelerini gerçekten merak ediyorum. Bu durumda ne yapardınız. Teşekkürler herkese.....

siz o üstüne lazım olan olmayan herşeyi bilmek isteyen sıkıcı kadınlardansınız sanırım.

bu kadar etkilenecek bir şey yok. zaten yanlış bir şey yapıyor olsaydı o kağıdı çöpe atmaz yada şifreyi tahmin edebileceğiniz birşey yapmazdı. siz sorduğunuzda da, o adresi sizden habersiz açılan bir mail gibi düşünmediği için sizin "asıl sormak istediğiniz soru"ya cevaben "hayır" demiştir :)

Merhaba hanımlar. Hemen konuya girmek istiyorum. Dün akşam eşim herzamanki gibi elinde evrak çantasıyla işten geldi. Yemekten sonra ''bana bir çöp poşeti versene eski evrakları atayım da, çantayı düzenleyim'' dedi. Verdim, salona geçti. Çantayı boşalttı, birsürü a4 kağıdı evrak, neredeyse yarım top kadar ayırdı,poşete doldurdu ve balkona koydu çöpü. Bir süre sonra kalktım ne attığını merak etmiştim çünkü.Poşeti mutfağa aldım farkettirmeden. Hemen hemen hepsini inceledim, işle ilgili şeyler. Ama son anda farkettimki kendi adına açılmış bir gmail adresi yazıyor. Neye uğradığımı şaşırdım. Hemen küçük odaya gidip laptoptan baktım. Tabi o bu arada salonda gayet rahat tv izliyor.Şifreyi de ilk denememde girdim, çünkü varolan mail adresinde kullandığı şifreyi koymuş. Adının hemen sonuna doğum tarihi yapar hep. İyice inceledim. Taslaklar, gelen mail, gönderilenler falan. Gelenlerin de gönderilenlerin de işle ilgili olduğunu gördüm. Ha bu arada mail geçen nisanda açılmış. Yani tam 1 yıl önce. Son 8 aydır da hiç kullanılmamış. Tamam da diyorum neden benim bilmediğim bir mail adresi var. Benden neden sakladı.Fake face falan da açmamış. Temiz yani. Ama ben bunu içime sindiremiyorum. Patlamaya hazır bomba gibiyim. Akşam ona hiçbirşey belli etmedim. Şimdi lütfen empati yaparak cevap verin. Sizlerin değerli düşüncelerini gerçekten merak ediyorum. Bu durumda ne yapardınız. Teşekkürler herkese.....
İşiyle ilgili olan her şeyi neden sizinle paylaşsın ki, empati yapacak olursak da en basitinden siz bu sitedeki tüm verilerinizi eşinizle paylaşıyor musunuz? zaten 8 aydır da kullanmıyormuş belki unuttu bile böyle bir hesabının olduğunu :KK66:

Esinize neden güvenmiyorsunuz? çöpünü karistiracak kadar ne oldu daha önce ?

Ayrıca benim de bir sürü mailim var bazen gmail istiyor bazen hotmail insani mecbur birakiyorlar programlar. Ama Esim sevgilim kalkip bunun hesabini sorsa kendimi değil onun güvenini sorgulardim

benim de birkaç tane var alışveriş için/ reklam için/ iş için/ vs ayrı ayrı açmıştım kimisinin şifresini bile unuttum. Lütfen kafanı karıştırma. üstelik çöpü karıştırman, araştırman, şifreyi kırman ve bunu eşine bile anlatmaman çok endişe verici.

:/ üzüldüm açıkcası

Esinize neden güvenmiyorsunuz? çöpünü karistiracak kadar ne oldu daha önce ?

Ayrıca benim de bir sürü mailim var bazen gmail istiyor bazen hotmail insani mecbur birakiyorlar programlar. Ama Esim sevgilim kalkip bunun hesabini sorsa kendimi değil onun güvenini sorgulard
Olan birşey de yok. Burada neler okuyoruz. Acabalar yerleşti aklıma iyice. Acaba bu da yapar mı böyle şeyler gibi. Eğer birşey hissedersem zaten geri dönüşü asla olmaz. Teşekkürler düşünceleriniz için..

İşte ben de hemen sormadım sırf bu yüzden. Siler falan diye. Haberi olmadan baktım ki ne olduğunu görebileyim. Ama dediğim gibi işle alakalı mailler.

Eşinizde bu şekilde şüphelenmenizi gerektirecek bir durum mu var? Yoksa bakın şifresini bile çok kolay bulabileceğiniz bir şifre yapmış. Evrakları sizden poşet isteyerek atmış. Yani bunların hepsini iş yerinde gizli saklı da yapaiblirdi. Bu kadar sıkıntı yapmayın bence.

Benim de bir sürü mail adresim var,ve inan çoğunu unuttum bile,bazı sitelere üye olurken normal kullandığım mailimi vermiyorum farklı adres alıyorum,ayrıca Arkadaşlara Katılıyorum abartmışsınız eşiniz farklı işler karıştıracak olsa aynı kullandığı şifreyi mi kullanılır.

Olan birşey de yok. Burada neler okuyoruz. Acabalar yerleşti aklıma iyice. Acaba bu da yapar mı böyle şeyler gibi. Eğer birşey hissedersem zaten geri dönüşü asla olmaz. Teşekkürler düşünceleriniz için..

Acabalari yerlestirmemek sizin elinizde. Varsa bir durum zaten siz istemeseniz bile karsiniza cikacaktir. Ama olmayan bir şey için patlamaya hazir bomba olmaya gerek yok.

Güvensiz bir es, çöp karistiran bir eş beni tedirgin ederdi şahsen.

Vallahi sizin canınız sıkılmış.Sanki mail adresinde birşey yakalamış gibi abartmışsınız

X