Eşimin giyim kuşam meselesi.Bıktım!

Hediye olarak bi kaç parça sen alsan ihtiyacı yönünde belki onlarda şık şık giyinince heveslenir

Bu alıp kenara koyma olayı kadınlarda olur genelde erkeklerde de başlamış Herkesin alışveriş konusunda bi ilgisi, vazgeçemediği marka, çeşit oluyor. Mesela annemde gözlüğe, ayakkabıya verilen paraya acımaz çok severek kullanır. Bense hiç gözlük takmam o kadar para vermem derim ama dediğim gibi ilgi alanınla alakalı bende kıyafetlere para harcarım fakat sizi haklı buluyorum çünkü bende eve vazo alır gibi aldığın kıyafetin kullanılmamasını anlamıyorum. Her gün olmasa da giymek için alıyorsun. Dünya para harcayıp kıyamıyorsan o zaman hiç almamak en mantıklısı :) Annemde böyle boş anlamsız eşyalar alır bazen çok tartışırız bu konuda. Keşke yemeğe harcasa ne bileyim sevdiği gözlüğü alsa ama A101'e giriyor ne olduğunu bile çözemediğim bi eşyayla geliyor en dandik ürün bile 30 tl den aşağı olmuyor artık. Parayı böyle böyle bitiriyorsun. Siz bence sınır koyun eşinize alındığı da olur ama ipin ucu kaçmış belli ki. Ben zamanında o kaliteli markaları o kadar ucuza almışım hepsine sarılıp '' sizi iyi ki almışım şimdi istesemde alamaz mışım '' diyorum Ama hep giyerim yaz gelsede elbiselerimi giysem diye gün sayıyorum :)

O onda takıntı ve hastalık haline gelmis.O azıcık bende de var alırım heves ederim dolapta bekler aldığımı hemen giymem.Ama.biz şöyle yetiştik.Bayramdan bayrama düğünden düğüne kıyafet alınırdı.Yeni kıyafeti biryere giderken giy derlerdi.Ben şimdi giyemiyorum öyle yeni bir kıyafeti hemen.

Eneee yav boşanmış kadının müsrif eski eşinin konusu bilem hortlamış ya
Ben de eski olduğunu anlamadım yorumlardan birinde za… markası bu gece indirime girecek yazıyordu kaç saattir markanın sayfasına bakıyorum kaçırmayayım diye. Ay çok utandım kendimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…