eşimin gemi libya ya gitti...

son günlerde bir haber aldınmı canım inşallah iyilerdir ??

hani hayatta sınanırız ya bazen işte o konumdayım. korkuyorum, çaresizim,meraktayım, şoktayım,öfkeliyim,karmaraşık her şey. netten yazdığım ve askeri bir konu olduğu için yüzeysel yazıcam. birkaç önce bizim geminin arıza yaptığını öğrendik, ve sağsalim dönmelerini bekliyoruz. libyaya en yakın limana gelmeleri bekleniyor.arıza büyük olup,çok zor şartlarda kaldıkları biliiniyor. verilmiş sadakamız varmış dendi. eşimin sesini duymadım, ne haldeler bilemiyorum.yarın ,öbür gün sesini duyarım . tek soru kafamdaki,arıza olan gemiyi nasılll yollarsınız savaşa.aklım almıyor,beynim durmuş.bir şey düşünemiyorum.dua ediyorum.sağsalim dönsünler yeter.dua edin ne olur. ya belki eşi hasta olan var, belki para bırakmayan var eve, belki eşi hamile olan var, belki ağır hastası var, nasıl insanları vedalaşmadan alırsınız.eşime veda bile edemedim. doğum yapan var evet gemiden mesela, babası ağır hasta olan var evet doğru. habersiziz.çok zor çok zor çokzor

dua edin ne olur , gerçekten çok çaresizim.bir gün buraya böyle bir konu açacağımı hiç düşünmedim.

Üzülme hayırlısı ile iyidirler inş.Kötü haber tez gelir derler birşey olsa haber verirlerdi

canım sakin ol çok zor ama sakin olmalısın çocuğuna daha sıkı sarılmalısın onlarda anlıyorlar olumsuz herşeyi o yüzden daha dikkatli olmalısın...

tek dayanağım küçük yavrum zaten şuan.tek duam ,seslerini duymak.sağsalim bir varsalardı.rabbimden tek isteğim.

evet canim haber bile alamiyoruz bu kadar belirsiz bir durumun icine soktular herkesi... kendi ulkemizin insanlarimizin sorunlari bitti sanki... bazen hersey laf olsun diye yapiliyo gercekten... arizali gemiyi oraya gondermek niyeyse... umarim haber alirsin kisa zamanda...

Sakin olun,sabırlı olun,ALLAHın izniyle sağsalim döneceklerdir inşaALLAH........

Allah yardımcınız olsun benim sevdiğim de denizci seyirdeki insanı beklemek haber alamamak ne kadar zordur bilirim gerçi eşiniz libyaya gitmiş yakın bir yer de değil
aklınıza kötü şeyler getirmeyin iyi düşünmeye çalışın
Allah size sabır versin eşinizi de korusun
inşallah burdan hayırlı haberlerini alırız

tek dayanağım küçük yavrum zaten şuan.tek duam ,seslerini duymak.sağsalim bir varsalardı.rabbimden tek isteğim.
haber alabildiniz mi?
merak ettim inşallah sesini duyup rahatlarsınız

allah kolaylık versin canım zor beklemek
10 gün olmuş konuyu açalı inşallah bi haber vardır mesajını okuyup hemen yazdım
ara sayfaları şimdi okuycam
burdan elimizden geldiğince sana destek vermeye çalışırız
dularımız sizinle

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim,ancak yazabildim kusura bakmayın.eşimin gemi burada değil ama türkiyede nihayet.sesini duydum şükür. ama tekrar gitme ihtimalleri var bir süre sonra. inşallah yüzünü göremeden gitmezler. çok zor durumdayız, eşimi görmek sadece şuan tek sıkıntım. rabbiim buraya gelmelerini nasip etsin hepsinin inşallah.dualarınızı eksik etmeyin neolur.

dualarımız seninle
merak etme sağ salim dönecektir

rabbim sağ salim gidip gelmesini nasip eylesin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…