• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin gemi libya ya gitti...

Allah tez zamanda kavustursun insallah
biran once bu kargasa bu savas bitsin hepimiz tedirginiz ve hepimiz duaciyiz

arkadaşlar destek olduğunuz için teşekkür ederim.hepimiz perişanız.kimle konuşsam ağlıyor.allah yardımcımız olsun.rabbim tez zamanda gemelerini nasip etsn.dua edin ne olur kızlar.

Hem Cuma gecesi hem başkasının başkasına ettiği dua kabul olur...

"Rabbim su gibi gidip gelmesini, Size kavuşmasını nasip etsin inşallah...
Eşinden, sevdiklerinden,yavrularından ayırmasın kimseyi, sıkıntı göstermesin inşallah...
Gönlünüze göre versin bundan sonrası içinde umarım.."

ah canım inşallah.dualarımız hepsiyle ,tek benim eşim için değil. yavurmuzu daha ufacık ama öyle huzursuz ki anlatamam.huysuz,hissediyor.baba diyor sürekli.rabbim bana ve herkese sabır versin.

insallah butun bu olanlar en kisa zamanda libya halkininda lehine olarak neticelenir.bizimde askerimizin orda olmasina gerek kalmaz.aslinda dunyanin bi cok yerinde savaslar zulumler var ama ne zaman ucu bize dokunuyor o zaman daha cok ciddiye aliyoruz.neyse temennim insallah askerlerimiz sag salim eslerine yavrularina ailelerine kavusurlar.

canim icini ferah tut.
insallah cabucak donerler de esine bir an once kavusursun bebisinle.
uzulme lutfen :29:

dualarımız sizinle canım :69:

kalbinizi ferah tutunn :nazar::72:

Allah hayırlısıyla gidip gelmesini nasip etsin inşallah

inşallah arkadaşlar inşallah.gece gündüz gözüm tvde nette.sadece buraya giriyorum bir de o kadar.dokunsalar ağlıycam o konumda.her gün yeni bir şey öğreniyorum.moralim iyice bozuluyor.süresi belli değil sonuçta ve hbrsiz gittiler. yanında az bir aşyası vardı.banyo bile yapmadı.ıslak mendil de koymadık sanırım unuttuk telaştan. deniazltında su sıkıntısı olur genelde ve banyoya toplamda ya 1 yada 2 kere girerler,ya dahiç girmezler.traş bile olamıyorlar çoğu zaman. öyle zor ki beklemek bir yana, durumları hakkında bir şey bilmemek.konuşamamak. ve doğumgünümde gitti.ben gidiyorum dedi gitti.kendinize iyi bakın dedi.gitti.seni çok seviyorum dedi ve gitti.

Rabbim sağ salim tez zamanda kavuştursun inşallah.

inşallah allahım onlarada bizlerede güç versin.habersiz gitiiler.düşünsenize ailesine,karısına para bırakamayan,kartıda yanına alıp giden olabilirdi.insan nasıl zor durumda kalır.yarabbim inşallah kimse zorda değildir.

ufak yavrum için ayakta durmaya çalışıyorum canım ama insanın elinde değil hangi kanalı açsam bu haber.hem bakmak hem bakmamak .çok garip. rabbim yardım etsin.

canim afedersin merakimi mazur gor.
neden gittiler acaba?
Libya'daki operasyonlara Turkiye kesin olarak katilmayi kabul etti mi yoksa?
insallah oyle bir sey yoktur...yoksa yaziklar olsun derim kendi ulkeme...yani bunu kabul edenlere derim aslinda...

evet canım türkiye , nato üyesi olduğu için gemi gönderdi. çok netten yazmak istemiyorum askeri bilgiler kapsamına giriyor ama haberlerde de açıklandığı için yazıyorum.vurun emri de verildi, zaten yüklenip gittiler.kaddafiye silah aktarımını önlemek amaçlı.hatta tezkere çıkmadan bir gün önce gittiler.çok ani oldu herşey. ve bizim gemiye beklemiyorduk çünkü bakım gerektiren bir gemi. buradan ben hep hbr alıyorum. işte bayağı bir uğurlama olmuş.haberciler de gitmiş zaten eşimi gemiye girerken görmüştüm tv de evelsi gün. çok zor allah yardmcımız olsun. inşallah bir an önce gelirler. vurmadan ve sağsalim. allahım sen yardım et yarabbim.

İnşallah tez zamanda döner canım.. Allah onun da sizin de yardımcınız olsun..

inşallah canım ,rabbim tez zamanda ,sağsalim dönmelerini nasip etsin hepsinin,tek benim eşim değil.

ALLAH hayırlısıyla sağ salim dönmesini nasip etsin,size de sabır versin inşaALLAH...

Allah tez zamanda kavuştursun işallah kazasız belasız

Back