- Emoji Skoru
- 599
- Puanlar
- 413
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım türkiye , nato üyesi olduğu için gemi gönderdi. çok netten yazmak istemiyorum askeri bilgiler kapsamına giriyor ama haberlerde de açıklandığı için yazıyorum.vurun emri de verildi, zaten yüklenip gittiler.kaddafiye silah aktarımını önlemek amaçlı.hatta tezkere çıkmadan bir gün önce gittiler.çok ani oldu herşey. ve bizim gemiye beklemiyorduk çünkü bakım gerektiren bir gemi. buradan ben hep hbr alıyorum. işte bayağı bir uğurlama olmuş.haberciler de gitmiş zaten eşimi gemiye girerken görmüştüm tv de evelsi gün. çok zor allah yardmcımız olsun. inşallah bir an önce gelirler. vurmadan ve sağsalim. allahım sen yardım et yarabbim.
inşallah arkadaşlar.rabbimden başka bir şey istemiyorum.eşim ve diğerleri sağsalim gelsinler, limana yanaşsınlar,göreyim başka bir şey istemiyorum
kızlar öyle zor ki beklemek, umut etmek,haber alamamak,haberlerde bir umut bütün kanalları gezmek,netten sadece haber kanallarını ezberlemek.ne diyeyim allah yardımcımız olsun,sağsalim dönsünler inşallah.kızım hala baba diye sayıklıyor.dua edin sürekli ne olur.bugün 5. gün.
kızlar öyle zor geliyor ki bazen su içmek bile.buraya yazınca biraz olsun rahatlıyorum.hala olayın şokundayım.oraya normal bir görev için gitmediler,herzamanki görevlerden farklı bu görev.ama onun harici beni üzen ,sıkan aniden gitmesi, doğumgünümde gitmesi,hazırlıksız gitmesi. baktım da çekmecede çoraplarının yarısı duruyor.çamaşırlarının yarısı duruyor, oan ne bulduysa koydu çantaya. banyo yapmadan çıktı,denizaltında banyo yapmak ra sıkıntıdır. yani 20 günlük görevde 2 kere yaparlarsa çok iyi.bir de bu görevi düşünüyorum. allahım3 ay gelmezlerse ne yaparım. 1 ay 1,5 aya hazırladım kendimi. ama arkadaşta 3ay falan sürebilir ded. rabbim yardım etsin. ıslak mendilleri de evde unutmuş. allahım ne yapıyordur şimdi. uffffff. sonra da diyorum ki, senin kocan savaş olan bir yere gitti. bir de ona üzülüyorum yani çok karışık duygular içindeyim. şu adam çeklise de bizimkilerde gelse. allahım ne olur bir aksilik olmasın. inşallah atış falan olmaz, vurmazlar.