• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin gemi libya ya gitti...

Allah Tez Zamanda Kavusmayı Nasip Etsin.. Dualarım Siz ve Sizin Gibi Arkadaslarımla.. Sevgiyle Kalın..:70:

evet canım türkiye , nato üyesi olduğu için gemi gönderdi. çok netten yazmak istemiyorum askeri bilgiler kapsamına giriyor ama haberlerde de açıklandığı için yazıyorum.vurun emri de verildi, zaten yüklenip gittiler.kaddafiye silah aktarımını önlemek amaçlı.hatta tezkere çıkmadan bir gün önce gittiler.çok ani oldu herşey. ve bizim gemiye beklemiyorduk çünkü bakım gerektiren bir gemi. buradan ben hep hbr alıyorum. işte bayağı bir uğurlama olmuş.haberciler de gitmiş zaten eşimi gemiye girerken görmüştüm tv de evelsi gün. çok zor allah yardmcımız olsun. inşallah bir an önce gelirler. vurmadan ve sağsalim. allahım sen yardım et yarabbim.

amin canim. bol bol dua et. biz de ediyoruz hepsine. tum kardeslerimize daha dogrusu...kimseye zarar gelmesin...

hayırlısıyla gidip dönsünler inşallah iyi haberlerini alırız
Allah yardımcınız olsun :70:

inşallah canım bir iyi haberleri gelsin hemen yazıcam size de zaten. ama beklemek o kadar zor ki zaman geçmiyor sanki.gece kalkıp haberleri açıyorum,uyuyamıyorum stresten,kabuslar of of

haberlerde gene gördüm bizim denizaltıyı,rabbim hepsinin yardımcısı olsun. savaşmayacak türkiye deniyor ama,tabii vurun emri verildi sonuçta,inşallah bir savaş,çatışma durumu olmaz.çok ani oldu, çok hazırlıksız.vedalaşamadım bile aşkımla. yanına bir şey koyamadım yiyecek.allahım sen yardım et hepimize.nilseydim daha çok sarılırdım. bilseydim o gece hiç uyumaz aşkımı izlerdim. bilseydim ahh bir bilseydim...

sabırlı olmak lazım,güçlü olmak lazım canım.
Allah yardımcınız olsn,iyi düşünelimde iyi şeyler olsun :70:

dualarım sızınle sag saglım doner ınsallah .

inşallah arkadaşlar.rabbimden başka bir şey istemiyorum.eşim ve diğerleri sağsalim gelsinler, limana yanaşsınlar,göreyim başka bir şey istemiyorum

inşallah arkadaşlar.rabbimden başka bir şey istemiyorum.eşim ve diğerleri sağsalim gelsinler, limana yanaşsınlar,göreyim başka bir şey istemiyorum

Allah yar ve yardımcıları olsun....Onları bekleyen eşleri,anaların,babalarına ve bizlere sabırlık versin....İnşallah eşini sağ salim görürsün ve sarılırsın ona.....İnşallah bu tür ayrılıklar güzellikle sonuçlar.........

bol bol dua et canım........dualarımın içindesin....Üzülme ve hep iyi düşün......

Son düzenleme:
inşallah kazasız belasız sağ salim dönerler canım üzülme Allah yanlarında olsun inşallah hepsinin:71:

Yaradanım YAR VE YARDIMCISI olsun insallah tüm müslüman kardeslerımızın insallah sağlıkla dönerler

rabbim yardımcıları olsun sağ salim gidip dönsünler ailelerine
dua et canım yapacak başka hiç bişeyin yok aklına kötü şeyler getirme iyi düşün iyi olsun..
seni çok iyi anlıyabiliyorum tv de acaba bişey oldumu olacakmı diye beklemek çokk zor diken üstünde duruyo gibisin şimdi.
dualarımdasın

Rabbim hepsinin yardımcısı olsun sağ sağlim dönmelerini nasip etsin inş...
sevdiklerine bağışlasın hepsini...
inş. güzel haberlerini bekliyoruz cnm. haber aldığın da bize de yaz olur mu

Allah hepsinin yardımcısı olsun. Allah kavuştursun

kızlar öyle zor ki beklemek, umut etmek,haber alamamak,haberlerde bir umut bütün kanalları gezmek,netten sadece haber kanallarını ezberlemek.ne diyeyim allah yardımcımız olsun,sağsalim dönsünler inşallah.kızım hala baba diye sayıklıyor.dua edin sürekli ne olur.bugün 5. gün.

kızlar öyle zor ki beklemek, umut etmek,haber alamamak,haberlerde bir umut bütün kanalları gezmek,netten sadece haber kanallarını ezberlemek.ne diyeyim allah yardımcımız olsun,sağsalim dönsünler inşallah.kızım hala baba diye sayıklıyor.dua edin sürekli ne olur.bugün 5. gün.

canım allah yardımcın olsun çok kötü bir durum görevden gelmesini beklemek zor gerçekten aklına bin türlü şey geliyor insanın benimde öyle ama tv de olumsuz hiçbişeyden bahsetmiyor sende aklına getirme kötü şeyleri sağ salim yanına gelicek hep mutlu olucaksınız bunları düşün....

kızlar öyle zor geliyor ki bazen su içmek bile.buraya yazınca biraz olsun rahatlıyorum.hala olayın şokundayım.oraya normal bir görev için gitmediler,herzamanki görevlerden farklı bu görev.ama onun harici beni üzen ,sıkan aniden gitmesi, doğumgünümde gitmesi,hazırlıksız gitmesi. baktım da çekmecede çoraplarının yarısı duruyor.çamaşırlarının yarısı duruyor, oan ne bulduysa koydu çantaya. banyo yapmadan çıktı,denizaltında banyo yapmak ra sıkıntıdır. yani 20 günlük görevde 2 kere yaparlarsa çok iyi.bir de bu görevi düşünüyorum. allahım3 ay gelmezlerse ne yaparım. 1 ay 1,5 aya hazırladım kendimi. ama arkadaşta 3ay falan sürebilir ded. rabbim yardım etsin. ıslak mendilleri de evde unutmuş. allahım ne yapıyordur şimdi. uffffff. sonra da diyorum ki, senin kocan savaş olan bir yere gitti. bir de ona üzülüyorum yani çok karışık duygular içindeyim. şu adam çeklise de bizimkilerde gelse. allahım ne olur bir aksilik olmasın. inşallah atış falan olmaz, vurmazlar.

kızlar öyle zor geliyor ki bazen su içmek bile.buraya yazınca biraz olsun rahatlıyorum.hala olayın şokundayım.oraya normal bir görev için gitmediler,herzamanki görevlerden farklı bu görev.ama onun harici beni üzen ,sıkan aniden gitmesi, doğumgünümde gitmesi,hazırlıksız gitmesi. baktım da çekmecede çoraplarının yarısı duruyor.çamaşırlarının yarısı duruyor, oan ne bulduysa koydu çantaya. banyo yapmadan çıktı,denizaltında banyo yapmak ra sıkıntıdır. yani 20 günlük görevde 2 kere yaparlarsa çok iyi.bir de bu görevi düşünüyorum. allahım3 ay gelmezlerse ne yaparım. 1 ay 1,5 aya hazırladım kendimi. ama arkadaşta 3ay falan sürebilir ded. rabbim yardım etsin. ıslak mendilleri de evde unutmuş. allahım ne yapıyordur şimdi. uffffff. sonra da diyorum ki, senin kocan savaş olan bir yere gitti. bir de ona üzülüyorum yani çok karışık duygular içindeyim. şu adam çeklise de bizimkilerde gelse. allahım ne olur bir aksilik olmasın. inşallah atış falan olmaz, vurmazlar.

ins. canim beklemekten baska care yok... bu bekleyis daha zor olacak ama elimizden bisey gelmiyo...

beklemek çok zor evet. rabbim bir an önce kavuşmayı nasip etsin,allahım sen sabır ver bizlere. kızım eşimin gittiği günden beri baba demiyor. ağzından 2 dakikada bir baba çıkan çocuk, baba demiyor. çok uğraşıyorum, her şey diyor ama baba demiyor :((

tez zamanda kavuştursun rabbim sizi ve tüm çaresiz bekleyenleri..

Back