eşimin gemi libya ya gitti...

MaviEge

DENİZCİM VE BİRİCİK KIZLARIM
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
37
Puanlar
158
ne olur dua edin arkadaşlar. her şey o kadar ani oldu ki.bugün benim doğumgünüm.eşim dışarıdan geldi ve ben gidiyorum tlfn geldi dedi.tabi biz akdenizde olacaklar sanıyoruz. hbrlerde denizaltı gidiyor deyince , üstüne eşim aradı, biz gidiyoruz, bir şey olmayacak korkmayın, kendinize iyi bakın dedi kapattı. ne kadar sürecek belli değil.canım çok sıkkın, yavrum nasıl ağladı arkasından,daha 15 aylık, ama anladı birtanem. ne olur dua edin kızlar.haber alamayacağız dönene kadar.allah yardımcımız olsun.

valla tebrik ederim yani 5 kişi okumuş 1 kişi yazmamış.

Hayırlısı ile döner inş.ÜzülmeDua ederiz biz:)

allah korusun hepsini...
insallah tez zamanda esinize kavusursunuz...

Allah sağ salim gidip gelmeyi nasip et inşaallah canım.
İçini ferah tut...
Sizler için dua edeceğim.

canım dualarımız seninle benim eşimde şırnakta ne demek olduğunu çok iyi bilirimama dua etmekten başka bişey gelmez elimizden Allaha emanet olsunlar

hayırlısıyla dönsün inşallah eşiniz..ve dilerim bir an önce son bulsun dünyanın her neresinde yaşanan böyle olaylar var ise..insanları huzurlu uykularından edenlerde layığını bulsun dilerim..benim eşimde olayların 5.gününde dönebildi ancak..çok iyi anlıyorum..rabbim yar ve yardımcınız olsun..ailenizi hayırla kavuştursun..

Canım benim de eşim asker göreve gidenin arkasından bekleyiş çok zor gerçekten allah sabır versin ve biran önce kavuştursun sizi.............

eşim hep görevlere gider.5 sene olacak evleneli, evde durduğu sayılıdır. ama bu başka. savaşın tam ortasına gittiler. veda bile edemeden.tezkere çıkmadan daha dün gittiler. eşya bile almadı doğru düzgün ,bulduğunu koydu.libyaya gittiğini bilmeden gitti. sonra bir tlfn aşkım biz çıkıyoruz yola,nereye dedim libyaya dedi, ookadar.kendinize iyi bakın dedi kapattı. telefonla da konuşamıyoruz,nette yok, dönene kadar bekliycez. rabbim sağsalim dönmek nasip etsin. ama savaş bitene kadar oradalarmış. çok zormuş arkadaşlar. buradan eşi göreve gidenlere teselli verirdim.ama bu başka hem habersiz gittiler,hem de savaş hazırlığı yapıp gittleri. öyle moralim bozukki. yavrum daha çok ufak dünden beri huysuz, huzursuz.ağlamıyorum da yanında. allahım sen sabır ver. dönsünler bir an önce.

canim Allah sabir versin .demesi dile kolay ama oraya tek senin esin gitti diye dusup uzulme.emin ol bizimde kardesimiz abimiz arkadasimiz gitti gibi endiseleniyoruz.sana en cok haber alamayacak olmak zor geliyodur.ama lutfen kalbini ferah tut ve dua et dualarimiz esinle ve arkadaslariyla.

Son düzenleme:
rabbim onlara sağlık,güç,kuvvet versin. sabır versin herkese.allahım sen yardım et,sağsalim gelsinler.kocamı gemiden inerken gideyim yanına,göreyim yüzünü.güçlü olmaya çalışmak, yemek yemek,nefes almak,yemek yapmak, her şey öyle zor geliyor ki.raabbim nasılda güç veriyor insana.

dualarımız sizler için. hayırlısıyla dönerler inşallah. içinizi ferah tutun. inşallah haberlerden tv den iyi haberlerini alırız. asıl oradakiler için daha zordur , onların sizlerden haber alma şansları yok gibi. bizim dualarımızla ferahlarlar inşallah. kendinize iyi bakın :)

canim insallah sagsalim doner kocan,

inan okurken duygulandim. bende suan esimi bekliyorum isten gelicek birazdan ve yarim saat gecikti suanda, ben bile yarim saatlik zamanda telaslanirken ,,,, anliyorum seni canim. Rabbim duysun sesini insallah en yakin zamanda doner esin.

Dualarin dualarimiz kabul olur insallah

allah kavuştursun canım, sabırlı ol, asker yolu beklemek zordur. inş en kısa zamanda dönecekler sağ salim, sen güçlü ol. hepimizin duaları onlarla

sağolun arkadaşlar.haberleşme imkanımız malesef yok. ne o beni arayabilir, ne ben onu. tek tesellim dua etmek.rabbim onları korusun.

sağolun arkadaşlar.haberleşme imkanımız malesef yok. ne o beni arayabilir, ne ben onu. tek tesellim dua etmek.rabbim onları korusun.

Allah yardımcın olsun canım benim nişanlımda subay ve onun gemiside gidicek çok üzülüyorum bide bizim düğünümüz var hangi birine yanıyım bütün proğramlarımızı etkiliyor offff

canım gidicek olan 2 fırkateynden birimi.2 tane gitti.2 tane de gidicek.benim de eşim denizaltıda.toputopu bir denizaltı gitti o da eşimin ki.savaş bitene kadar da ordalarmış.

benim nişanlım akar yakıt gemisi diger gemilerin yakıtlarını sağlamak için gidicek benim bildigim 5 gemi gitti şimdide onlar gidicekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…