Eşimin geçirdiği alkol koması

Hastalikta saglikta iyi gunde kotu gunde..
diye evleniyorsunuz. Esiniz evet tedavi olmali ama oda bunalimda belli. O size destek cikarken siz oyle birakip gidip uyumusnuz. Sizin sorununuz o gun cok yemek olmuş mide fesadi gecirmisiniz bence bunda bir sey yok biraz istifra edince gecer. Ama sizin yaptiginiz hic evet diye basladiginiz yolda versiginiz sozlerw uymuyor bence ilk siz bi tadevi olun.

Bence oyle birakmasaydiniz daha iyi olurdu. En azindan dus falan aldirsaydiniz.

Ayy yazik insanlara keske yapabileceğimiz bir şeyler olsa çok zor gunkerctadiyorsunuz belli ama içkiye para mi dayanır sabredin dua edin diyeceğim başka bir şey gelmiyor elimden

esinin surekli icmesi guzel degil tabi ama seninde adami gozgore gore kapinin onunde kusar halde birakman vicdansizlik..
cok yanlis yapmissin.

Ne cesaret ben olsam asla eşimi orda bırakıp yatamazdım ya birine yada ambulans a haber verseydin

İkiniz de bi garip geldiniz bana
Bu Nasıl insanlık

kadın evde bebeğiyle depresyondayken adamın ağzından "geberin kurtulayım" lafı düşmüyorken bide kalkıp içip içip gecenin yarısında eve geliyor. bu kadın iyilik meleği mi. o da böylesine evinde bebeği karısı varken sarhoş olmasaymış. konu sahibi kendini suçlama ya adam sağlam işte. hatta o şahısı bırak kendi haline ne hali varsa görsün girmiş bi yola zaten

İyi yapmissiniz. Küçük kızıyla depresyonda olan eşini bırakıp gecelere kadar içen bi adam için az bile. O konuda kendinizi suclamayin. Ama ikinizide tedaviye ihtiyacı var.
Ben iki defa psikiyatri ye gittim eşim istemiyor psikiyatri zorla çağırıyor onu benim bi şeyim yok diyorpsikiyatri bana 100 bin dolar versin borçlarımı ödesin iyileşirim gibi şeyler söylüyor zorla ikna ediyorum onu gitmek için.

Sanirim adetlerinizde bosanma yok, ikiniz de ölsün diye birbirinizin gozunun icine bakiyorsunuz.
Ozellikle esin bebegini dahi olmesini dileyecek kadar nefret ediyor.
Bu sekilde omur gecer mi?

Komaya girmemis fazla icmis, kusmus. Ama insan gider bakar sonra tribini yine atardin. Kimse kimseyi bu halde gorup birakmamali yoldan gecen herhangi bi kisi olsa bile

Alkol koması değil. Muhtemelen çok içtiği için alkol fazla geldi, özellikle de son zamanlarda çok sık içiyorsa.
Ya eşiniz kusarken boğulsaydı? Lütfen birbirinizi zor zamanlarınızda yalnız bırakmayın. Zor evet, hem maddi zorluk, hem bebek çok zor tahmin edebiliyorum ama ölenin arkasından yas tutan çok olur, maharet ölmeden önce destek olmakta.
Sadece sizden bahsetmiyorum, eşiniz de size destek olmalı elbette.
Bu zor zamanları atlatamazsanız, el ele tutuşamazsanız, evliliğiniz elinizden kayar gider.

Alkol komasi o kadar hafif olmuyor, esinle ikiniz zehirlenmissiniz. gida zehirlenmesine benziyor

Töbe bismillah bu nasıl aile?
Senin vicdansızlığın bir yana da,eşinin minicik yavruya keşke ölse demesi ! Söz yok bir şey diyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…