- 3 Aralık 2019
- 1.710
- 5.177
- 108
- 30
- Konu Sahibi monarosa352
-
Nasıl cevap bu. Ne kadar ayıpne salaksiniz valla
‘ne salaksınız valla’ sözünü sana geri iade ediyorum saygısızlık yapma bu yorumları yazmak için mi hesap açtın gece yarısıEvli bile olsanız kimsenin kimseye karışmaya hakkı yok,ezik ezik durma sen de ona aynı şekilde davran bakalım bidaha söz geçirmeye çalışıyor mu sana.Olmuyosa çocuğu falan bahane etme boşa bu öküzü valla sinir oldum şuan çok. yemişim onun kocalığını gitsin başka yerde taslasın artistliğini.
ne salaksiniz valla
Şu pozu da paylaşayım bu taraftan çekilmiş pozu da paylaşayım şurada çekindiğimi de paylaşayım tarzında biri iseniz eşiniz haklı sürekli paylaşım yapılmaz dediğine göre eşiniz öyle görünüyor. Başka uğraşlar bulun 20 yaşındasınız ve çocuğunuz var ona neler öğretebilirim diye uğraşlar bulun kitap okuyun hayat sosyal medyadan ibaret değil ben sürekli paylaşım yapan kişileri takipten çıktım bazılarının da storylerini kapattım sürekli sürekli paylaşım parka gitmiş çocuğuyla çekmiş kapının önüne çıkmış çocuğuyla çekinmiş yahu bi herşeyi de çekme atma diyorum içimden o kişiye en sonunda takipten çıktım
Çıktım takipten beni görünce değişik bir tribe girdiler sanki umrumda bile değil onlar da beni çıksınlar takipten bazı akrabaları sessize aldım yok kocişi yok kaynanacığı mıç mıç mıçBen de oyle bikac kişiyi sessize aldim. Cidden bunalttilar ha, devamli cocuk kahvalti yaparken 266262 tane story, cocugu parka goturur 276353 foto video yok koşarken yok sallanirken...
Dayanilacak gibi degildi 2 gunde bir l,
sessizee aldim.
Bence bu tipleri anca kendi anne, babalari ciddi ciddi takip eder torun gormek için ama arkadaşlarina Allah sabir versin.Ayip olmasin diye takip ediyorlar işte.
O kadar haklısın ki sadece beğenip gecemedim aynen bu kafadalar orda evli olup bekar olup sevgili vs. Olup önüne gelen kadına sarkan bir ton adam varErkekler genel olarak fotoğraf çekinmekten paylaşmaktan hoşlanmaz. Genelde sosyal medyadan kadınlara yürüdükleri için de sosyal medyayı eşlerinin kullanmasına şiddetle karşı çıkarlar. Bugün ben yürüyorum birilerine, yarın da benim karıma yürürler diye düşünüyorlar
Hatta genç kız bile değil, çocuk.Eşinizin sizce 27 yaşında koskoca adam olarak 17 yaşındaki bir genç kızla evlenmeyi seçmesinin sebebi nedir?
Ben de bu anlamda üzüldüm. Eşimin hiç bir sosyal medya hesabı yoktur. Ben instagram kullanıyorum. Üzerimde kimsenin bu şekilde baskı yapmasından hoşlanmam izin de vermem. Mesele sosyal medyada fotoğraf paylaşmaktan çok sizi eleştirip rencide etmesiyle alakalı. Üstelik tek fotoğraf paylaşmakta ne gibi bir sıkıntı olabilir ki? Şuh pozlar verip atacak haliniz yok sonuçta.Ben de üzüldüm ya. Sırf kocayım ben otoritesi olsun diye bile bunlara karşı çıkıyor olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?