- 23 Şubat 2019
- 432
- 133
- 23
- 24
- Konu Sahibi monarosa352
Canım gerçekten üzüldüm ama flas alıyım falan ne öyle dalga geçer gibi o önemsemiyorsa sende önemseme onla alakalı bi şeyi bak bakalım unutulunca doğum günü nasıl hisseddogum gunu ya
Dogum gunu yaklaşiyo ne yapsam acaba vs.. düşunuyodum yine salak salak o bana şuana kadar ne yapti diye düsundum vazgectim ilk defa bi özel günunu kutlamiycam onun evlilik yildonumubde bile insan yemege bile çikarmazmiydi tabi şuan pandemi var öyle birsey istemem ilk dogum gununu herkesi cagirip 20kisilik pasta yaptirmistim cesit cesit ikramlar öyle kutlamistim fotograf cekilirken herkese sarilmiati benimle fotograf cekilirken ayip diye eli cebinde fotograf cekilmistiİkinizede hak verdim yani senin tercihin ayip bisey yok ortada paylasmanda garip bi durum yok cocugunuzuda az paylasin esinizin cocuk uzerinde hakki var bu sekilde ama kocanizda hoduk gibi geldi siz dogum gununu kutluyorken o kutlamiyorsa orda bi durun ve sizde kutlamayin hatta yuzune soyleyin sen kutlamiyosun benim dogum gunumu senin icin onemli bisey degil demekki diye bende kutlamadim boyle mal mal yasayip gidelim emi senin ruhun ölmus hic heyecan ask biseyin yok bendende bekleme ha sosyal medyamada karisma senin onemsemedigin seyi belki ben onemsiyorumdur bunun icin bosanacaksan bosa evlilik duzenimizi bozacak bi durum degil ha ama sen ozel gunleri onemsemiyorsan bu deger ve ozen vermedigin icin evliligimizi sarsacak bisey haberin olsun diyip rest cekin. Sahsen ben niyese iliskilerimde allem eder kallem eder alakasiz ornekler verir dir dir konusur pes ettiriririm adami yine kendi istedigimi elde ederim yoksa bu erkekler iflah olmaz boynumuza bi tasma takmadiklari kalir valla bak benden sana tavsiye cirla tirnaklarini goster