Eşimin farkında olmadan veya olarak beni eleştirmesi artık zoruma gidiyor kızlar bi göz atın..

Şakadır bir yapılır, iki yapılır. Sürekli hale gelirse ve zaten rahatsız olduğunuzu da bir şekilde belli ettiyseniz daha üzerinize gelmesi zorbalıktan başka bir şey değil. Ki bazı konular da hassastır; fiziksel görünüm, üzerine çok şaka yapabileceğiniz bir konu değil eğer ofansif mizah tarzını benimsemiş bir stand upçı değilseniz. Eşler arası samimiyetle takılınır, hani totomuza göbeğimize iki laf atılır belki ama zaten canınızı sıkan bir konuda kendi tipine bakmadan ısrarla şakaları(!) sürdürmesi çok itici. Bi de üzerine tartışılınmış; "Takılıyordum, seni incittiğimi fark edemedim affedersin" deseymiş eşiniz, yine kabul edilebilir, aksine tartışmaya dönmüş, ne yaptığının farkında da değil şuursuz.

İyi bari tatlıya bağladıysanız. Akşam 7 den sonra hicbirsey yemeyin cay içebilirsiniz bunu rutin haline getirin inan etkisini görürsünüz ve hergün tatlı yada ekmek tüketmeyin haftada 2 ye düşürün denge sizin elinizde ben 7 den sonra yemedm epey yol aldım

Cok üzüldüm… icim okurken ciz etti. Gönül demek isterki; sende söyle erkek dedigin kaslı uzun boylu vucutta hic yag olmicak söylemeni.. ama insanin dili tutuldugunu da biliyorum. Allah yardimcin olsun bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…