Haaaaahhhh valla bende aynısını yaşadım bunuuunHerkese garip gelmiş ama böyle adamlar gerçekten var. Arkadaşımın eşide benim için aynı şeyleri demişti kız ağlıyarak anlatmıştı boşandılar. Hatta bir kere onlarda kalmıştım adamla ilişki yaşamış adam hadi onu uyandır gelsin arkadaşın ikna et onu demiş. Erkekler gruba hayran iğrençler!!
Sorma arkadaşımı defalarca tehdit etmiş çağır yoksa evden giderim o balık etli hayalim o beni düşünüp boşalıyormuş kız ağlayarak anlattı en sonunda boşandı nefret ettim ondanHaaaaahhhh valla bende aynısını yaşadım bunuuun
Yuva yıkmışsın tebriklerSorma arkadaşımı defalarca tehdit etmiş çağır yoksa evden giderim o balık etli hayalim o beni düşünüp boşalıyormuş kız ağlayarak anlattı en sonunda boşandı nefret ettim ondan
Aynen iyi yapmışımYuva yıkmışsın tebrikler
Ne yapabilirsinkii fikirlerini nasıl değiştirebilirim kendimi mi harab edeyim böyle düşünüyor diyeEşin böyle şeyler diyor ve bu durum seni sadece rahatsız etti demek.. o da güzel.. güzel bir olgunluk seviyesindesin. Bozma çizgini.. salon kadını seni
Ben dürüst olmak istiyorum diyor bu konudaDoyumsuzluk değil o sapıklık resmen bir insan bunu karısına nasıl söyler nasıl yakistirir valla sizin yerinizde olsam bir dakika bile düşünmez boşarım böylelerinden koca değil başka birsey olur ancak eşim diye fazla güvenme yarın üçüncü bir kişi getirse hiç şaşırma ayy rabbim biylelerinden korusun
Dürüstmü sjhjsjhsjsBen dürüst olmak istiyorum diyor bu konuda
Arkadaşım bende ikinci bir kadını kolundan tutup yatağımıza atmadım konuşulabilinen bir dünyadayız ben sakin bir insanım insanların fikirlerini iki kere düşünür öyle yargılarım eşimin bana bu konulardaki fikrini söylemesi benim ona katıldığım anlamına mı geliyor.ha gerçekten kadınsan da avukat tutacağına sadece "rahatsız" olman aslında senin de bu fantezilere açık olduğunu gösterir.
yine yanlıl yerdesin yani.
Bunun dürüstlük neresinde Pardonda siz kabul etmek istiyorsanız o ayrı ama igrencligin adı nezaman dürüstlük olduBen dürüst olmak istiyorum diyor bu konuda
Bende aynı fikirdeyim nasıl konuşabilirim ve ne yapabilirimBunun dürüstlük neresinde Pardonda siz kabul etmek istiyorsanız o ayrı ama igrencligin adı nezaman dürüstlük oldu