Dibine kadar real kardeşim banada öyle geliyor hepside öyle bu erkeklerinKonu fakemi bilmem ama var öyleleri . Çoğu erkekte bu fantezi var .söylemeye cesaret edemiyorlar .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dibine kadar real kardeşim banada öyle geliyor hepside öyle bu erkeklerinKonu fakemi bilmem ama var öyleleri . Çoğu erkekte bu fantezi var .söylemeye cesaret edemiyorlar .
Boyle seylerin heeep senin hayatinda olmasi ne kadar ilginç dimi? Arkadasinin sana bunu anlatabilmesi falan... nerede bir anormal olay var, o senin hayatinda.Herkese garip gelmiş ama böyle adamlar gerçekten var. Arkadaşımın eşide benim için aynı şeyleri demişti kız ağlıyarak anlatmıştı boşandılar. Hatta bir kere onlarda kalmıştım adamla ilişki yaşamış adam hadi onu uyandır gelsin arkadaşın ikna et onu demiş. Erkekler gruba hayran iğrençler!!
Genişlik is loading...............Merhabalar arkadaslar belki cogunuza garip gelebilir ama bunu baska birine de soyleyemem ve paylasamam burada en net sekilde anlatabilirim. Sizde lutfen iki tarafli dusunup bana bir sey soyleyin. 3 yillik evliyim . Kuzenim var bir kac kez bizde kaldi . Ve bir ikidir bu durum oluyor benim biraz kafam karisti. Kuzenim bende kaldiktan sonra iliskiye girerken esim bana yanimizda bir kisi daha olsa guzel olmazmi ben senle beraber onuda s...ksem kim olsun senide baska biri s..ksn kim olsun istersin yanimizda ayse olsun mu ayseyi s.kyimmi ya da bazen yakin cevremden birilerini aksettiriyor ve bu durum beni rahatsiz etti . Esime soyledim niye boyle yapyosun ben kendimi yetersiz hissediyorum diyorum. Ben sana diger erkekler gibi yalan soylemiyorum ben iliskide sexde doyumsuz biriyik seni aldatmak istemiyorum en azindan biri daha olsa renk gelse diyorum diyor ve artik yorum yapmiyorum arkadaslar normalmi benim eşim gibi olanlar var mı aranızda ?
Aynen gel çevreme bambaşka hayat yaşatıyım sana djskdkdkkddBoyle seylerin heeep senin hayatinda olmasi ne kadar ilginç dimi? Arkadasinin sana bunu anlatabilmesi falan... nerede bir anormal olay var, o senin hayatinda.
Sizin yapa biliceginiz tek şey boşamak gerçekten insanın zikri ne ise fikride odur değişmez değiştiremezsiniz çünkü bu gerçekten kabul edilebilecek yada af edebilinecek bir tarafı yok yani bu düşünceye sahip biri ile ömür geçmez mide kaldırmazBende aynı fikirdeyim nasıl konuşabilirim ve ne yapabilirim
Yok canim sağol. Sen kendi hayatını renklendir. Pardon hayal dünyani.Aynen gel çevreme bambaşka hayat yaşatıyım sana djskdkdkkdd
Ya bu düşüncedeysen beni kaale alma. Ben senin yorumlarını takmıyorum. Umrumda değilde. Her lafıma cevap yazma hayal ve gerçek boşver benle muhabbet etme defol git hayatımdan belki şizofrenim djskdkd ben takmadığım insana asla bulaşmam demek ki sana yara verdim yazık lotus çiçeğim djskdkdkd çok severimYok canim sağol. Sen kendi hayatını renklendir. Pardon hayal dünyani.
Yara vermedin, yara verebilmen için hayatimda yerin olmasi gerekiyor. Waterlily1 hesabina da cevap verdigim icin HER LAFIMA YAZMA diye bir dönüş aldim senden. Inkar et istedigin kadar o da senin hesabin. Lotus çiçeği de sana tanidik gelir, anlarsın ya. Suçiçegi, lotus çiçeği bildin dimi?Ya bu düşüncedeysen beni kaale alma. Ben senin yorumlarını takmıyorum. Umrumda değilde. Her lafıma cevap yazma hayal ve gerçek boşver benle muhabbet etme defol git hayatımdan belki şizofrenim djskdkd ben takmadığım insana asla bulaşmam demek ki sana yara verdim yazık lotus çiçeğim djskdkdkd çok severim
Her erkek düşünmüştür cümleniz çok manasız. Erkeklerin birçoğu bunu düşünebilir. Birçoğu da performans kiyaslamasi yapilmasin diye asla bunu yapmayi onaylamaz dusunmez bile. Her erkek diye Genelleme yanlis oluyor yani.O değilde küfür olan kısımlarda gülmekten yıkıldım
Bu arada her erkek içten içe böyle birşey bir anlık da olsa düşünmüştür ama benim eşim bana bunu söylese olay çıkar
bosanmak icin en gecerli sebeplerden benceMerhabalar arkadaslar belki cogunuza garip gelebilir ama bunu baska birine de soyleyemem ve paylasamam burada en net sekilde anlatabilirim. Sizde lutfen iki tarafli dusunup bana bir sey soyleyin. 3 yillik evliyim . Kuzenim var bir kac kez bizde kaldi . Ve bir ikidir bu durum oluyor benim biraz kafam karisti. Kuzenim bende kaldiktan sonra iliskiye girerken esim bana yanimizda bir kisi daha olsa guzel olmazmi ben senle beraber onuda s...ksem kim olsun senide baska biri s..ksn kim olsun istersin yanimizda ayse olsun mu ayseyi s.kyimmi ya da bazen yakin cevremden birilerini aksettiriyor ve bu durum beni rahatsiz etti . Esime soyledim niye boyle yapyosun ben kendimi yetersiz hissediyorum diyorum. Ben sana diger erkekler gibi yalan soylemiyorum ben iliskide sexde doyumsuz biriyik seni aldatmak istemiyorum en azindan biri daha olsa renk gelse diyorum diyor ve artik yorum yapmiyorum arkadaslar normalmi benim eşim gibi olanlar var mı aranızda ?
Sapkın olan her erkek dıyelım.O değilde küfür olan kısımlarda gülmekten yıkıldım
Bu arada her erkek içten içe böyle birşey bir anlık da olsa düşünmüştür ama benim eşim bana bunu söylese olay çıkar
AynenKk bugun kuduruklarla dolu
Fake kokuyorsun
Hepsi öyle değil. Ama grup fantezisi olan erkekler var. Bu bana aşırı ters geliyor. Eşim böyle bir şey istese soğurdum ondan ve neticede de boşanırdık. Olmadığını biliyorum, çünkü bu benim kırmızı çizgim. Size aşırı ters gelmiyor sadece rahatsız ediyorsa sorun yok ama eşinizin böyle bir fantezisi varsa tavrınızı net koymalısınız.Dibine kadar real kardeşim banada öyle geliyor hepside öyle bu erkeklerin
Fantezi diyince akla gelen şeylerden biri de bu demek istedim, doğru yanlış bulmak kişinin sapkınlığına göre değişir:)Her erkek düşünmüştür cümleniz çok manasız. Erkeklerin birçoğu bunu düşünebilir. Birçoğu da performans kiyaslamasi yapilmasin diye asla bunu yapmayi onaylamaz dusunmez bile. Her erkek diye Genelleme yanlis oluyor yani.