Esimin fantazi dunyasi

Boyle seylerin heeep senin hayatinda olmasi ne kadar ilginç dimi? Arkadasinin sana bunu anlatabilmesi falan... nerede bir anormal olay var, o senin hayatinda.

Genişlik is loading...............

Bende aynı fikirdeyim nasıl konuşabilirim ve ne yapabilirim
Sizin yapa biliceginiz tek şey boşamak gerçekten insanın zikri ne ise fikride odur değişmez değiştiremezsiniz çünkü bu gerçekten kabul edilebilecek yada af edebilinecek bir tarafı yok yani bu düşünceye sahip biri ile ömür geçmez mide kaldırmaz

Yok canim sağol. Sen kendi hayatını renklendir. Pardon hayal dünyani.
Ya bu düşüncedeysen beni kaale alma. Ben senin yorumlarını takmıyorum. Umrumda değilde. Her lafıma cevap yazma hayal ve gerçek boşver benle muhabbet etme defol git hayatımdan belki şizofrenim djskdkd ben takmadığım insana asla bulaşmam demek ki sana yara verdim yazık lotus çiçeğim djskdkdkd çok severim

O değilde küfür olan kısımlarda gülmekten yıkıldım
Bu arada her erkek içten içe böyle birşey bir anlık da olsa düşünmüştür ama benim eşim bana bunu söylese olay çıkar

Yara vermedin, yara verebilmen için hayatimda yerin olmasi gerekiyor. Waterlily1 hesabina da cevap verdigim icin HER LAFIMA YAZMA diye bir dönüş aldim senden. Inkar et istedigin kadar o da senin hesabin. Lotus çiçeği de sana tanidik gelir, anlarsın ya. Suçiçegi, lotus çiçeği bildin dimi?

O değilde küfür olan kısımlarda gülmekten yıkıldım
Bu arada her erkek içten içe böyle birşey bir anlık da olsa düşünmüştür ama benim eşim bana bunu söylese olay çıkar
Her erkek düşünmüştür cümleniz çok manasız. Erkeklerin birçoğu bunu düşünebilir. Birçoğu da performans kiyaslamasi yapilmasin diye asla bunu yapmayi onaylamaz dusunmez bile. Her erkek diye Genelleme yanlis oluyor yani.

bosanmak icin en gecerli sebeplerden bence

Dibine kadar real kardeşim banada öyle geliyor hepside öyle bu erkeklerin
Hepsi öyle değil. Ama grup fantezisi olan erkekler var. Bu bana aşırı ters geliyor. Eşim böyle bir şey istese soğurdum ondan ve neticede de boşanırdık. Olmadığını biliyorum, çünkü bu benim kırmızı çizgim. Size aşırı ters gelmiyor sadece rahatsız ediyorsa sorun yok ama eşinizin böyle bir fantezisi varsa tavrınızı net koymalısınız.

Fantezi diyince akla gelen şeylerden biri de bu demek istedim, doğru yanlış bulmak kişinin sapkınlığına göre değişir:)

Konu sahibi mahmut abi midir biyikli midir bilemem ama cok yakinimizda annem babam yasinda hic aklimin ucundan gecmeyecek bir ciftin grup yaptigini ogrendikten sonra bu konu bana daha olabilir gerceklikte geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…