Merhaba arkadaşlar . 3 aylık evliyim .kaynanamlara uzak oturuyorum . Evlilik yolundaki süreçte bütün sorunlar benim Lehime oldu.
Şimdiki konum eşimin telefon şifresini vermemesi . İlk zamanlar şifresizdi girdiğimde bir bayanın resmî sililenlerdeydi .sordum bu ne arkadaşlar attı bi resimden kırpmışlar al resimde bu dedi kızın fotoğrafda ağzı yüzü bir kayık .herneyse ozamandan şifre koydu vermiyor .
Bir gün sinemaya gittik önce yemek yiyelim dedik .orda hiç ilgilenmediler bende sonradan gelenler hesaplarını ödediler fln dedim gülerek .demezmi bana neden başka masalara bakıyorsun cool olsana boşversene ne alakası var coollukla dedim .filme yetişemicez fln her neyse hala bariz bi şekilde ilgilenmiyorlar yan masadaki servis kağıdını kız on kere düzeltti gitti oturduğumuz masada da çöpler var vs başkaları çay içerken gelip çöpleri alıyorlar kendinizi o masada dışlanmış hissediyoruz tuzluk bile getirmediler söylesek bile 15 dk sonra herneyse .eşim açtı ağzını yumdu gözünü yemicem dedi saydırdı bi yere çıkılmaz Senle dedi bende hala benimle ne alakası var iyi bi yer ama bişiy var bu çalışanlarda dedim .sigara içti geldi yemeğini yedi sonra ama suratlar beş karış filme gittik güldük çıktık sonra demezmi yemekte kötüydü zaten . Bir yere gittiğimizde elimden tutmuyor ben koluna giriyorum. Cool olsana lafınada takıldım . Gayet alımlı bakımlı fiziği düzgün diksiyonu iyi biriyim mesleğim ötürü . Bi yerde otururkende geçen kızlara bakar bide ondanda kavga ettik ki dışarıdaki erkeklerinde bana bakışlarından rahatsız olurum . Bu şifre ile bu cool olma işini napıcam bilmiyorum . Nası üzerime onun dikkatini cekerim başkaları bana bakıyor eşim başkalarına.sevgiliyken hiç bişiyini saklamazdı.