- 1 Kasım 2012
- 11.282
- 25.869
- 35
-
- Konu Sahibi BratzGirl_
E daha 19 yasinda okul yolunda olur boyle seylerAllah aşkına bir virgül, bir nokta, bir şey koyun
Senin annen baban yok ne bileyim abin ablan yok mu dur yapma diyecek
Yok işte oralar tamam da, sonra da o kadın benim dedi o kısmı unuttunuz mu?Adam başkasıyla evliymiş,bu kadın da imam nikahliymis adamla ve ondan çocuk yapmaya çalışıyordu.Karisi boşanmiyor diye karısına çok kızıyordu.Ben mi yanlış hatırlıyorum?
Napsın evlenme merakından o tarz şeylere vakit kalmamış kiAllah aşkına bir virgül, bir nokta, bir şey koyun
Bence elinde patlayacak herifin. Bu bıcırık içlerinden geçecek.O alık alık bilmiyorum cevapları bu yüzden.
Sen kendin çocuk sayılırsın, ne yapacaksın 3 yaşındaki çocukla evlenince?
Sevgilin seni asla düşünmüyor. Çocuğunu da düşünmüyor. Biraz akli başında olsa çocuklu bir adam olarak senin yaşında biriyle koşa koşa evlenmeye kalkmaz. Sana da çocuğuna da yazık olacak. Eski esine de neler yaptı kim bilir?
Allah akıl fikir versin. Boşa esip gürleme sevgilin gösterir sana nikahtan sonra dünya kaç bucak. Bosuna bu yaşta birini seçmedi.
Tamam işte, burdaki çoğu üye de öyle diyor. İyice düşün diyor sana. Hele aman çocuğa bakmam , kocamla başbaşa kalacam kısmını çok iyi düşün.metres olan düşinsün
Beynim olduğu için şükrediyorum canım büyük nimetKocasiz kalmayi, kartlasmis bi horozla evlenmeyi tercih ederdim
Bu tarz kişiler ailelerini dinlemiyor. Kaçıyor genelde. Yazık anne babalara.Senin annen baban yok ne bileyim abin ablan yok mu dur yapma diyecek
Hadi ya,orayi kaçırmışım benYok işte oralar tamam da, sonra da o kadın benim dedi o kısmı unuttunuz mu?
Bu konuyu hayal meyal hatırlıyorum sanki eskiydi dimi baya?Adam başkasıyla evliymiş,bu kadın da imam nikahliymis adamla ve ondan çocuk yapmaya çalışıyordu.Karisi boşanmiyor diye karısına çok kızıyordu.Ben mi yanlış hatırlıyorum?
Sen ne yaptığının bile farkında değilsin yavrum. Evlenince neler yasayacagindan habersizsin. 19 yasinda yeni gelin hayalleri kuruyorsun, 3 yasinda çocuğu sizinle yaşayacak olan bir adamla. Yazık bu kadar aptal olmayın.rahatsız oluyosanız okumaya devam etmeyebilirisiz okuduğunuzu anlamıyosanızda siz bilirsiniz
Evet canım,ama benim bilmediğim detaylar varmış o konudaBu konuyu hayal meyal hatırlıyorum sanki eskiydi dimi baya?
Ne güldük yaa töbee kınadığımızı yaşamayalım sonraEvet çok masum
Adamla evli olan kendisiydi ama metresinin agzindan yazmisti oyle biselerdi isteAdam evliydi diye hatırlıyorum
"Insan kinadigini yasamadan ölmez" lafini duyarsin birazdan bekleBeynim olduğu için şükrediyorum canım büyük nimet
Yok ya öyle büyük laflar ettiğine bakma. Ne yaşayacağının farkında değil. Kayınvalide o yüzden o kadar rahat konuşmuş. Ciddiye alan yok kendisini.Bence elinde patlayacak herifin. Bu bıcırık içlerinden geçecek.
Yaa hakikaten neler okumuşuz biz yahu?Hadi ya,orayi kaçırmışım ben.