- 6 Aralık 2018
- 6.662
- 15.576
- Konu Sahibi BratzGirl_
Keşke biri hatırlasada bulup getirse yaEvet canım,ama benim bilmediğim detaylar varmış o konuda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keşke biri hatırlasada bulup getirse yaEvet canım,ama benim bilmediğim detaylar varmış o konuda.
Yesinler birbirlerini ete para vermesinler yevrım.Yok ya öyle büyük laflar ettiğine bakma. Ne yaşayacağının farkında değil. Kayınvalide o yüzden o kadar rahat konuşmuş. Ciddiye alan yok kendisini.
Düğünden sonra ana oğul istediklerini yaparlar.
Aman allah korusunNe güldük yaa töbee kınadığımızı yaşamayalım sonra
Bugün Katibin Ruhu ile aldık bi doz sen nerdeydin"Insan kinadigini yasamadan ölmez" lafini duyarsin birazdan bekle
Ha evet oyle yazmisti ama sonrasindan aslinda resmi nikahli olan kendisiydiAdam başkasıyla evliymiş,bu kadın da imam nikahliymis adamla ve ondan çocuk yapmaya çalışıyordu.Karisi boşanmiyor diye karısına çok kızıyordu.Ben mi yanlış hatırlıyorum?
Haklısın ahiretlik,bizim gibi yaşlı insanların kalbi kaldırmaz bu kadar aksiyonu.Yaa hakikaten neler okumuşuz biz yahu?
Bu üyenin de düğün salonu bile tutulmuş.
Bir ayda neler olmuş. Benim artık aklım ermiyor hemşire. Bizler 40+ insanlar olarak, Z kuşağı bizi aşıyor. Alalım örgümüzü, takalım yakın gözlüğümüzü :))))
Sasirmadim desem? Beddua da yedinizmi?Bugün Katibin Ruhu ile aldık bi doz sen nerdeydin
Bencede. Adam da zaten yangından mal kaçırır gibi hareket ediyor ki elinden kaçmasın. Ohh hem 19 yaşında gencecik karısı olacak hem anasına hizmetçi hem de çocuğuna bakıcı. Adama helal olsun be.Yok ya öyle büyük laflar ettiğine bakma. Ne yaşayacağının farkında değil. Kayınvalide o yüzden o kadar rahat konuşmuş. Ciddiye alan yok kendisini.
Düğünden sonra ana oğul istediklerini yaparlar.
tamam mihrimah sultan hürremde bi zamanlar benzerini yapmıştı dimiTabi tabi hep öyle olur , ah melda ah ne büyük ahın varmış , bu aile seni çok hakediyor Bratz , sakın ayrılma bu adamdan ...
Kadın şizofren büyük ihtimalle.Keşke biri hatırlasada bulup getirse ya
Yemiş olabiliriz bak ona bakmadımSasirmadim desem? Beddua da yedinizmi?
Sabaha da nohut, fasulye falan ısla da lazım olur.Haklısın ahiretlik,bizim gibi yaşlı insanların kalbi kaldırmaz bu kadar aksiyonu.
Ahahahahah esprili de.tamam mihrimah sultan hürremde bi zamanlar benzerini yapmıştı dimi
Çen espri mi yaptın çeenntamam mihrimah sultan hürremde bi zamanlar benzerini yapmıştı dimi
Koca diye ölen kızlar oldukça, adamlar borularını istediği gibi öttürmeye devam edecekler ne yazık ki.Bencede. Adam da zaten yangından mal kaçırır gibi hareket ediyor ki elinden kaçmasın. Ohh hem 19 yaşında gencecik karısı olacak hem anasına hizmetçi hem de çocuğuna bakıcı. Adama helal olsun be.
Sen şaka mısın ya düğün olsun kaynana çocuk aynı evde yaşarsınız. sen bi de bebek yaparsın 10 yaş büyük kocan da başka kadına gider başbaşa kalmaya
Ya verdiğin cevaba bak Allah aşkına ne alaka ya ne alakaaa. Vallahi daha çocuksun sen kalkmış evlenicem diyor ya.tamam mihrimah sultan hürremde bi zamanlar benzerini yapmıştı dimi
Sonuna kadar takip onemliEvet canım,ama benim bilmediğim detaylar varmış o konuda.