- 27 Ocak 2023
- 85
- -38
-
- Konu Sahibi BratzGirl_
benim ona nasıl bi cevap vericeğimi bilmeden boşanma riskini sırf benim için göze almaz diye düşünüyorum öncesindede ilişkim asla ve asla yoktu bunu inatla söyliycemSen harbiden aklını peynir ekmekle yemişsin. Kendinden 10 yaş büyük,çocuklu adamla ne diye evlenirsin hemde bu yaşta? İleride o kadar pişman olacaksın ki.
Ve şu anda adım kadar emin oldum ki siz adamla boşanmadan önce sevgiliydiniz. Hadi diyelim senden yana bir şey yoktu(hoş buna da pek inanmıyorum ama) adam kesinlikle karısından senin için ayrıldı ve sende böyle bir adamla arkadandan atlı kovalar gibi evleniyorsun. Aferin sana kızım aferin.
Hürrem'in üstüne de ne kadınlar geldi sonra.tamam mihrimah sultan hürremde bi zamanlar benzerini yapmıştı dimi
Ben de ne yemek yapsam diye düşünüyordum,iyi fikir verdin vallahiSabaha da nohut, fasulye falan ısla da lazım olur.
Kafa gelip gidiyor hep:)
Ben kaçıyorum.
Allah da bu konunun sebebi olan beyzadenin mistehakını versin. Şüphesiz O, en iyisini bilir.
İyi geceler.
Muhteşem yüzyıl dizisine yaşın da yetmemiştir youtubedan izleyip öğrenmişsindir komik şey senitamam mihrimah sultan hürremde bi zamanlar benzerini yapmıştı dimi
o dediklerinden olmayacağımı o kadar iyi biliyokiBencede. Adam da zaten yangından mal kaçırır gibi hareket ediyor ki elinden kaçmasın. Ohh hem 19 yaşında gencecik karısı olacak hem anasına hizmetçi hem de çocuğuna bakıcı. Adama helal olsun be.
Valla ben zayiflari kiniyorum zenginleri kiniyorum bi basima gelmedi bunu kinamakda neymis okadar seyin yaninda"Insan kinadigini yasamadan ölmez" lafini duyarsin birazdan bekle
Saf görmemişsiniz siz. Buna da saf deme ya. Çarpılırsın.Ya 19 yaşında olduğunu görünce istemsiz şekilde üzüldüm.
Bir buçuk yıldır berabersiniz.
Yani adam 28 yaşında daha yeni celbini eline almışken 17 yaşında kızı yemeğe çağırıyor vs ask itirafında bulunuyor. Evliliğe ikna ediyor.
Bir de diyorsun ki, 'onceden de tanirdim ama sevgili degildik'
Senin 17'nin öncesi ne zaman ki ? Sapik mi bi adam lise ogrencisine bu gözle bakmış ya.
Korkunç korkunç korkunc gerçekten de.
Güzelim, sen deli misin?
Melda'dan ders al bak kadın gençliğini vermiş adama, ne halde. İyi bir adam olsa karısına iyi olurdu. Bu yaşında 3 yaşında çocuk annesi mi olacaksın?
Senin adam velev ki kaynanaya 'bizi rahat birakin,kıza karismayin' dedi (ki karısını yıllarca haftada bir gündelige gider gibi anasının evine temizliğe yollamış bir bilaloglan, diyemez.'ü yemez ama velev ki dedi . Kadın 'al o zaman çocuğuna sen bak' demez mi? Kadın salak mı üç yaşında - enerjisi bitmeyen,ilgi isteyen çocuğa tam zamanlı baksın yeni gelin dururken. Siz diklenince ya atarsa size çocuğu? Sen zaten kendin çocuksun.
Seni o evde çiğ çiğ yerler, psikolojin bozulur. Sonra o sübyancı seni genç kızla aldatır, ona da "zaten benim karı deli" der.
Hadi sen safsin,cahilsin. Annen baban nerede yaa. İnşallah adamı terkeder,kendine daha güzel hayat kurarsın. Gençliğine yazik
Çocukmuşsun daha.
Keşke biri hatırlasada bulup getirse ya
Konuyu hatirliyorum ben ya bi arastirirsqm belki bulurumKeşke biri hatırlasada bulup getirse ya
ben istedikten sonra onların ne dediği hiç önemli değil ki şükürler olsunki arkamdakar bu konudaSenin annen baban yok ne bileyim abin ablan yok mu dur yapma diyecek
Loading cnm az kaldiYemiş olabiliriz bak ona bakmadım
Ben bu herifle evliyken de beraber olduğunu, onun çoluğunun çocuğunun rızkını sana yedirdiğini beraberlik yaşadığınızı ve boşanma sebepleri olduğunu düşünüyorum. Kim ne sorsa bilmem bilmem diye geçiştiriyorsun da bal gibi biliyorsun, yuvayı ben yıktım yazacak hâlin de yok; buradakiler seni suya götürür susuz getirir, konuna kaç kişi inandı sence? 19 yaşında üniversite mevzunu değilsin, para kazanacak diploman mesleğin yok, güvencen yok; aklını peynir ekmekle mi yedin kendinden 11 yaş büyük çocuklu herifle evleniyorsun? Daha çocuksun, evlenince dünya kaç bucak görürsün; 10 sene sonra Melda keyfinde aleminde, sense psikolojin bozulmuş(!) vaziyette saçlarını yoluyor olacaksın. 10 sene sonra ömrümüz varsa KK’da buluşalım.metres olan düşinsün
Hee yavrum sen öyle san. 1 ay içinde adam bağlamış seni,sen risk diyorsun. Dünden hazırmışsın ki zaten ne riski?benim ona nasıl bi cevap vericeğimi bilmeden boşanma riskini sırf benim için göze almaz diye düşünüyorum öncesindede ilişkim asla ve asla yoktu bunu inatla söyliycem
Kaçıp gideceksin diye korkuyorlardır.ben istedikten sonra onların ne dediği hiç önemli değil ki şükürler olsunki arkamdakar bu konuda
Yaşını duyunca üzülenler var ya çok komikBen bu herifle evliyken de beraber olduğunu, onun çoluğunun çocuğunun rızkını sana yedirdiğini beraberlik yaşadığınızı ve boşanma sebepleri olduğunu düşünüyorum. Kim ne sorsa bilmem bilmem diye geçiştiriyorsun da bal gibi biliyorsun, yuvayı ben yıktım yazacak hâlin de yok; buradakiler seni suya götürür susuz getirir, konuna kaç kişi inandı sence? 19 yaşında üniversite mevzunu değilsin, para kazanacak diploman mesleğin yok, güvencen yok; aklını peynir ekmekle mi yedin kendinden 11 yaş büyük çocuklu herifle evleniyorsun? Daha çocuksun, evlenince dünya kaç bucak görürsün; 10 sene sonra Melda keyfinde aleminde, sense psikolojin bozulmuş(!) vaziyette saçlarını yoluyor olacaksın. 10 sene sonra ömrümüz varsa KK’da buluşalım.
Ay vala bulsana be sevabınaKonuyu hatirliyorum ben ya bi arastirirsqm belki bulurum