- 17 Temmuz 2022
- 2.557
- 10.634
- Konu Sahibi BratzGirl_
Şey yapmışmıdır acaba evli olduğunu öğrenince Sinan gibi sırası gelince boşaar demiş midirTatlim bu kadin o adamin esiyse ben senin kayinpederin bile cikabilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şey yapmışmıdır acaba evli olduğunu öğrenince Sinan gibi sırası gelince boşaar demiş midirTatlim bu kadin o adamin esiyse ben senin kayinpederin bile cikabilirim
Keşke melda gelseNe zamandır şöyle aksiyonlu bir konu açılmıyordu,arkandayız Melda.
19Sizin yaşınız kaç ?
Üstelik adam evliyken BERABER ilerisini hiç düşünmedikleri cinsten arkadaşAa ne metresi sizde canım arkadaş onlar
19Kaç yaşındasın
Melda belkıde şimdi aglıyor. Bakale adamlara müklerinin derdındelerKeşke melda gelse
En son su kibrisda tup bebek yaptirmaya calisan kadin konusu vardi bunun kadar hareketliydiNe zamandır şöyle aksiyonlu bir konu açılmıyordu,arkandayız Melda.
Kaynana eline çocuğu verince görür Koca kaçıyor gibi merhaba demeden nikah hazırlığına başlamış. Paldır küldür, Yıldırım gibi düşmüş orta yere, şenliğe bak ahajsjdjÇocukla ilgili bir şey sormayinca sorumluluk almayacağını sanıyor. Akli bir karış havada. Ya da çocuğu ne yapıp edip evime almam hesapları yapacak kadar kötü. bu da olabilir. Ama normal bir insan bosvermişligi değil kesinlikle.
Ben elbise alırken bile 40 kere düşünüyorum. Yeni boşanmış adamla 1 ay içinde evlenmek nedir ya?geldi yani nasıl anltabilirimki ikimizde istedik ve oldu
Ciddimisin sen? Sen ıyımısın? 19 yaşında nıye evlenıon. Önünde melda gıbı bırı var
Cok özür dilerim. Kizimm. Sen aklini peynir ekmekle mi yedin? Ne isin var senin cocuklu 30 yasinda bi adamla
Aaa evet hatırladım o konuyu.Güzel linclemistik ama.En son su kibrisda tup bebek yaptirmaya calisan kadin konusu vardi bunun kadar hareketliydi
Oda esim esim diyodu falan hatirlayan vardir mutlaka
Kadın değil daha çıtır bir hizmetçi adam ekmeğinde yaniiBaba da essahdan cocaga bakacakmis gibi velayet almasina ne demeliyiz? Ilk firsattda cocugu kendi annesine sutlamis. 1.5 ay sonrada baska bi kadin bulmus. Oh ne ala ne memleket. Cocaga yazik.
Türk senaristlerini geçtinben eşimin en yakın arkadaşının sevgilisiyle arkadaştım bigün eşimle arkadaşı yemeğe gitmişler benim kız arkadaşımda sevgilisinin yanına gitmeye karar verdi bende yanındaydım bende gittim dörtlü yemek yedik sonra göl kenarına gittik orda açıldı bana aniden sonra whatsaptan falan konustuk ilk başta arkadaşlarımıza söylemedik sonrasında her şey çok hızlı gelişti ama
adıyla hitab ediyorum normalde buradada söylemek istemiyorum sevgilim diyip sevgilimin annesi diye uzatacağıma kayınvalidem demeyi tercih ettim zaten evlilik yoluna girdik salon tutuldu her şey hazır sayılırEn son su kibrisda tup bebek yaptirmaya calisan kadin konusu vardi bunun kadar hareketliydi
Oda esim esim diyodu falan hatirlayan vardir mutlaka
Melda benim benim yuvami konu sahibi dağitmadi konu sahibi masumdurKeşke melda gelse