- 17 Temmuz 2022
- 2.557
- 10.634
- Konu Sahibi BratzGirl_
Seninnn kocann yokkk yokkk beni çıldırtmak mı istiyorsunEşiniz yok sizin. Sevgiliniz o daha. Evlenmediniz. Belki siz evlenmeden eski eşiyle de barışabilir, o zaman hiç eşiniz olamaz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seninnn kocann yokkk yokkk beni çıldırtmak mı istiyorsunEşiniz yok sizin. Sevgiliniz o daha. Evlenmediniz. Belki siz evlenmeden eski eşiyle de barışabilir, o zaman hiç eşiniz olamaz.
Bence siz metrestiniz. Adami bosattiniz . O adamada ayni sizin gibi biri lazim arayan bulur belasinida mevlasinida.eşimle bi sıkıntım yok ama büyük sıkıntı kayınvalide
E nedesin kadin metresiyimmi desin yahu sizde bise begenmiyosunuzSeninnn kocann yokkk yokkk beni çıldırtmak mı istiyorsun
kadının psikolojisi bozukmuş geçinememişler ayrılmışlar o kadar biliyorum çok didiklemedim
neden çocuklu insanlar bakıcılık yaptırmak için mi evleniyorbana adamla ilişkinizin boşandıktan hemen sonra başladığı kısmı hiç inandırıcı gelmedi.
Onun dışında çocuklu adamla evlenme planı yapıyorsunuz ama daha şimdiden ben o çocuğa bakmam diye yol yapıyosunuz. Kusura bakmayın ama çocuklu bir adamla evleniyorsanız ben kocamın çocuğunu istemiyorum, kocamla başbaşa kalmak istiyorum demek gibi bir lüksünüz yok. Böyle bir şey diyecekseniz baştan hiç evlenmeyin. Çocuğu tam olarak kabullenecekseniz evlenin. Yoksa küçücük çocuğa travma yaşatırsınız
Bence kayın aile olacak.Bu hikayede yanan siz olacaksiniz.
Peki öyleyse anlatsana Allah aşkına öncesinde hiç bir gönül bağı olmayan arkadaşlık ilişkisi boşanalı 1 ay olmuşken nasıl evliliğe döndü?öyle bir şeye sebep oldugumu hiç sanmıyorum olduysamda isteyerek yapmadım haberim dahi yok öncesinde ilişkim olsa burada söylerim zatwn kimden çekinicem
Aa ne metresi sizde canım arkadaş onlarE nedesin kadin metresiyimmi desin yahu sizde bise begenmiyosunuz
ben onla birlikteyken evli değillerdiEvlenmek için yapmadığınız şeyi bırakmayın sakin. Boşuna evli adamla birliktelik olmadınız zamanında. Size de bu savaşçı ruh yakışır
Woow Yırt Kız Parçala Arkandayım Saçını başını yolup eline ver paket yap yolla.oğlu ne alaka kendisi diye takma onu he de geö diye kendisi olur çarşaf ben onu yırtarım merak etme
En sevdiğim boşanan erkek bahanesi. Eski karımın psikolojisi bozuktu deyip de haklı olan bir tane adam bilmiyorum
Öyle diyelim 1 ay önce boşanmış adamla ilişkiye başlamak, hemen evlenme yoluna girmek mantıklı mı? Ortada küçücük çocuk varken boş sebepler yoktur ortada. Hiç düşünmüyorsunuz bunları? Eski eşin psikolojisi bozukmuş bak sen, ana oğul kadina neler yaptılar acaba?cidden olay bu asla öncesinden gelen bir şey yok
Evlenememisler daha belki evlilige donemeden kavsakdan geri gelirPeki öyleyse anlatsana Allah aşkına öncesinde hiç bir gönül bağı olmayan arkadaşlık ilişkisi boşanalı 1 ay olmuşken nasıl evliliğe döndü?
ah o kadar zor buldumki çok haklısınZor bulmuş işte,sus.
Buradan bakınca aynen öyle duruyor.ah o kadar zor buldumki çok haklısın
Hep öyle derler değil mi ,bozana bak senEn sevdiğim boşanan erkek bahanesi. Eski karımın psikolojisi bozuktu deyip de haklı olan bir tane adam bilmiyorum
Belli.ah o kadar zor buldumki çok haklısın
Konu sahibi soruma cevap verir misin lütfen merakla bekliyorum. Bu 2. soruşum. 1 ay içinde adam boşanır boşanmaz arkadaşlıktan evlenme aşamasına nasıl geldiniz?ben onla birlikteyken evli değillerdi