- Emoji Skoru
- 19.396
- Puanlar
- 198
kötü niyetli olabilirler buna yok diyememPuanı düşükse ihtiyaç kredisi de çıkmazdı. Ben masum olmadiklarini düşünüyorum. Oyuna gelmişsiniz gibi geldi bana
Yani olabilir kredi çekip birseyler alıp satınca öğrendim ben de anlamazdım önceleri. Zaten avukatmis eşiniz boşanma mal paylaşımı gibi konularla ilgili bilgisi vardır. Bundan sonrasına bakın. Altınlarınizi ve kendinizi kurtarin .ben hiç anlamıyordum o işlerden kredi puanım düşük diye bana çıkmamıştı benim kredi kartım yoktu ama harçlık avans kartım vardı onun ödemelerini düzensiz yapmışım o yüzden düşükmüş kredi kartını da bu yıl çıkardım anlamazdım yani kredi işlerinden.
Bunlara günümüzde erkek o.uspusu diyoruz. Sözde erkek ama düğünden maaşından kalan ne varsa kendi hesabına geçirip seni sogusleyip bosaniyorlar. Benim eski eş te böyleydi. Bu tür erkekler erkek gibi gözükür ama detaylıca bakınca bu adam kendini para karşılığı satmıştır. Oğlu olanlar adam yetiştirin lütfen, etraf erkek o.uspusu kaynıyor malesef.şunu da ekleyeyim eşim en ufak bir tartışmada kendine kalacak bir yer bul sana şu kadar süre veriyorum deyip resmen evden kovuyor sonra sinirle söyledim diyor. Aslında işte bu yüzden evlilikten sonra alınan ev eşlerin olmalı ki böyle problem durumlarında iki taraf da birbini evden kovamasın.
Siz şimdi bu dediğinize inanıyor musunuz? O kadar aç insanlar mı bunlar? Eşiniz malını dağıtacak kadar akilsiz mı?
Başta siz eşinize güvenmiyorsunuz zaten..
Bu kafayla devam edin sonunuz ne olacak acaba?
ben ev kredisine yardım etmek istemedim babanın evi dedim diye kavga büyüdü karakolluk olduk daha sonra arkadaşlar bir araya getirdi bir şekilde barıştık belki sorunlar çözülür diye düşündüm ama yok. bu arada ara ara tartışmalar sürüyor ama evliyiz aynı evdeyiz napalımDirekt boşanıp mal davası açma sebebi. Hiç lamı cimi yok resmen dolandırılmışsınız ve boşanmazsanız o kredi ödenirken ev harcamasına filan katılıp daha da dolandırılmaya devam edeceksiniz. Bu arada cidden bu kadar karakolluk filan olduğunuz adamla hala nasıl sevişebiliyorsunuz
Merhaba kızlar, uzun zamandır çok rahatsız olduğum içimi kemiren bir durum var sizinle paylaşıp fikirlerinizi almak istiyorum çünkü bu yaşadığım olayda herkes benim gibi mi düşünürdü yoksa farklı bir yaklaşım mı sergilerdi bilemiyorum.
Öncelikle biz evleneli 1.5 yıl oluyor ve evliliğimiz benim tayin durumlarım nedeniyle biraz aceleye geldi o sırada evimizi eşyalarımızı bile alamadan evlendik sırf tayin yetişsin diye. Bir ev almayı düşündüğümüz için 3-4 ay eşimin ailesinin yanında kaldık bu sırada ev bulup eşyalarımızı alıp çıkacaktık. 4. ayın sonunda evimizi bulduk ve anlaşma için emlakçıya gittik, emlakçıda sözleşme imzalanırken emlakçı kimlik istedi ve eşimin babası bir anda kimliği uzattı ben o an anlam veremedim. Neyse sözleşme yapıldı ama daha tabu alınmamıştı. Oradan çıktıktan sonra eşime neden baban kimliği verdi dedim o da bana kredi çıkmadığı için babam konut kredisi çekecek evi onun üzerine yapmamız lazım dedi ve o an şok oldum. bunun üzerine tabi baya şiddetli bir kavga ettik ben evden gittim eşim daha sonra gelip 1 yıl sonra üzerimize alıcaz şu an mecburiyetten böyle falan diye açıklama yaptı.
türlü hır gürden sonra bizim düğün altınları satıldı ev alındı biz oturuyoruz 1.5 yıldır ama hala kavgasını ediyoruz çünkü eşim üzerine almaya yönelik bir girişimde bulunmuyor şu an alamam kredisi var bilmem ne türlü bahaneler. Tartışmalar esnasında bana sen de kira vermeden oturuyorsun o zaman kira ver, bu ev babamın böyle kabul et gibi söylemlerde bulunmaya başladı.
Bu konu yüzünden yazın büyük bir kavga daha yaşadık benden kredi için destek istedi ben de babasının evi olduğunu kendilerinin ödemesi gerektiğini karışmayacağımı söyledim. bunun üzerine evi terkedip ailesinde kaldı 1 hafta onlara da anlatmış rahatsız olduğumu, tabi biz o ara karakolluğuz. Ailesi bu süreçte bir kez aramadı ne oldu ne bitti sormadı zaten normalde de daha bir kez beni aramış değiller, yan yana gelince bir şey yokmuş gibi iyiyiz. İnsan olsalar yuvanız yıkılmasın tamam evi alın üzerinize ya da bizim krediyi siz ödeyin ev sizin olsun gibi tekliflerle gelebilirlerdi.
Eşim hala evin kredisini ödüyor ben karışmıyorum çünkü artık gurur yaptım. keşke alınmasaydı da kirada otursaydık. Bu arada babası geçen ay araba almış artık benim ev kredisini de siz ödersiniz demeye başladı krediyi bize yıktı zaten 1 yıl ödedi aylık 8 9 bin. Biz burda aylık 50 bin öderken o aylık 8 bin lira verip ev sahibi oldu.
Bizim aramız bu süreçte bayağı açıldı çok soğudum eşimden ve ailesinden. Ne zaman bir şey yapmak almak gezmek istesem eşimden duyduğum cevap kredi ödüyorum param yok. Tamam benim de gelirim var ama ben buna bana yaşattıkları için ödemeye karışmıyorum ama mutfak şu bu masraflarını karşılıyorum. İnanır mısınız daha balayına bile gitmedik neden çünkü kayınbabanın evinin kredisini ödüyoruz . Eşimin 2 tane daha kardeşleri var ve bu ev üzerinde onların bile hakkı oluyor tek hakkı olmayan benken niye yardımda bulunayım??
Bunlar yetmezmiş gibi bu ay benden kredi için para istedi aynı kavgalar çıktı ben de vermek istemeyince eşim boşanmak istedi dilekçeyi bile hazırlamış ben de durur muyum ben senden boşanıyorum diyip kendim dilekçemi yazdım ama sonra kimyasal bir gebelik yaşadım ve bu konu yine ertelendi…
Sizce bu durumda kim haklı ne yapmalıyım fikirlerinizi bekliyorum kızlar
Siz masal diyarinda filan yasiyorsunuz herhalde. Benim kp zamaninda evi babasinin ustune yapmis cocuklari oldugu halde. Sonunda o evden ne kp ne cocuklari hak alamamiş guzel.bi kazik yiyip oturmuslar. Insanin babasi bile kazik atiyor, miras işlerinde yeri geliyor kardesler birbirne giriyor.
Konu sahibinin eşinin ailesini çok mu taniyorsunuz siz?
Bi defa iyi niyet olsa evin kpin uzerine olacagini konu sahibi son dakika öğrenmezdi eşi oturup dogru konusurdu emrivaki yapmislar cunku mantikli degil yaptiklari.
Ayrica 1 sene sonra evi ustumuze alacagiz diye (bunun olamayacagini bile bile) kadini kandirmiş kocasi. Neyine güvenecek bu adamin ve ailesinin? 300binle kpi tapu sahibi yapmislar ev benim diyebiliyor.
Asıl bu kadar kocaciligin sonu ne olacak acaba?
Aynı evde olmak sevişmek için yeter arzuyu sağlıyorsa siz acilen bi karar verin; ya çocuk olmadan boşanın ya da bu olayı yutun.ben ev kredisine yardım etmek istemedim babanın evi dedim diye kavga büyüdü karakolluk olduk daha sonra arkadaşlar bir araya getirdi bir şekilde barıştık belki sorunlar çözülür diye düşündüm ama yok. bu arada ara ara tartışmalar sürüyor ama evliyiz aynı evdeyiz napalımaslında ben bu süreçte niyetlerinden emin olmaya çalışıyorum ölçüyorum tartıyorum o yüzden fikir istiyorum
Canım sen eşinden gizlice git sağlam bur avukattan bir akıl al . Malını mülkünü garantiye al , tek kuruş hakkını bunlara nasib etme bisanacaksan sonra bosan .gerekirse kendini garantiye alana kadar rol yap , kendini garantiye al sonra bosan . Bi avukata detaylıca danış, eşin ve ailesi çok adi insanlar belli ki .aynı kazığı vaktinde ben yemiştim sen yemeben ev kredisine yardım etmek istemedim babanın evi dedim diye kavga büyüdü karakolluk olduk daha sonra arkadaşlar bir araya getirdi bir şekilde barıştık belki sorunlar çözülür diye düşündüm ama yok. bu arada ara ara tartışmalar sürüyor ama evliyiz aynı evdeyiz napalımaslında ben bu süreçte niyetlerinden emin olmaya çalışıyorum ölçüyorum tartıyorum o yüzden fikir istiyorum
işte kadın konuyu anlatmayı beceremediği içinBen konuyu anlayamadım. Krediyi kayınpeder çekmiş ve ev haliyle kayınpederin üstüne. Konu sahibi de kocasıyla evde oturuyor.
Krediyi kim ödüyor?
9bin olan kredi hangi kredi, 50 bin olan kredi hangi kredi?
Altınlar ne için kullanıldı?
Kocanın üstüne de kredi çekildiyse neden ev kocanın üstüne olmadı?
kp 300 konut kredisi çekiyor aylık 8 9 ödüyor, eşim 500 ihtiyaç kredisi çekiyor aylık 50 ödüyor vade kısa seçiliyor o yüzden aylık ödeme yüksek, eşime konut kredisi çıkmamış bana öyle söylemişti. Sonuç olarak evin büyük kısmını biz ödüyoruz. tamam kp ödesin sonra borcumuz bitince ona öderiz o da evi bize verir diye konuşuyoruz sonradan. Ev alınıyor süre geçiyor eşim babamdan evi isteyemem bizim her şeyimiz ortak demeye başlıyor. ben de bu yüzden kandırılmış hissediyorum rahatsızlık duyuyorum. Evet biz oturuyoruz ama bunun bir garantisi yok tapu bizim olmadığı sürece, sonuçta eşimin kardeşleri var onlar da hak sahibi oluyor bu durumdaBen konuyu anlayamadım. Krediyi kayınpeder çekmiş ve ev haliyle kayınpederin üstüne. Konu sahibi de kocasıyla evde oturuyor.
Krediyi kim ödüyor?
9bin olan kredi hangi kredi, 50 bin olan kredi hangi kredi?
Altınlar ne için kullanıldı?
Kocanın üstüne de kredi çekildiyse neden ev kocanın üstüne olmadı?
Bak aynı şekilde dolandirilmisiz senle . Kader ortağım merhaba .Altınlarını almadan sakın boşanma , amaçları altınları alıp ev almakmış benim eski eşimde altınları isteyip araba alacaktı kardeşinin üzerine iyiki vermemişim, siz neden verdinizki , amacına ulaşmış evini almış adam hala küçük detaylara takılıyorsunuz iyi bir avukatla görüşmeden dilekçe falan imzalamayın hakkınızı alın
Siz buraya bütün gün evinizdeki stressi milleten catip cikarmak yanlis yanlis anlayip ters ters yorumlar yapmak icin giriyorsunuz heralde!! ben biliyorum banada bi kac kere alakasiz yorumlar yaptiniz takmisiniz milletin sevismesine anlamadim bi doktorami görünseniz napsaniz herkes size iyi olmak zorunda degil nedir bu havalarEv sizin krediyi sizin odemeniz lazım zaten adam sizi dolandırmış gibi niye davraniyorsunuz ? Krediyi kim çekerse ev onun üstüne olur siz cekseydiniz madem ! Ha bu arada karakolluk olduğun kocanla sevişip çocuk yapma motivasyonunuz ne ?
Tövbe estişte kadın konuyu anlatmayı beceremediği için
herşeyi geçtim de
zaten k.peder 300 bin kredi çekmiş
300 bin için tapuyu adama vermek çooook acaip.
hadi o zamanlar bu kadın kredi çekemiyormuş -tamamen kendi geçmiş ödeme beceriksizlikleri yüzünden. ablacım düzelt kredi puanını düzenli öde 1 sene.
karakolluk boşanmalık olmuşsun yahu çek bir kredi 300 binin kalan ödemesini kapat, evi devretsinler olsun bitsin...
ha devretmiyorlar mı o zaman hakketen anlarsın ki dolandırıldın boşan, atlınlarını talep et öyleyse
burada durum tamamen kaos. adamla kavgalı, dolandırdılar diye iddası var, ama hala sevişiyorlar....
Kayinpederiniz 120 bin tl ye ev sahibi oldu yani kalani da siz oduyorsunuz ve tapusuda hali hazirda bir kredi durumu oldugu icin kayinpederinizin uzerinde? Oyle ise krediyi devir islemi yaptirin uzerinize alin kredi odemesi bitincede gerekli islemleri yaparak tapuyu uzerinize gecirebilirsiniz. Aksi halde fena dolandirilmissiniz. Ha burada dusunulmesi gereken durum bu mu bilemem? Erkek tarafi buyuk ihtimalle taktiklari takilarida kendilerine ait goruyorlar, bosanma durumunda hak talep edemeyin diye planlanmis bir durum gibi geldi bana bu. Benim karaktersiz kuzenimde evlenirken evini arabasini her seyini annesinin uzerine yapmisti karisiyla bosanirlarsa karisi bir sey isteyemesin diye. Bu kadar guvenmedigi ksiiyle de neden evlenir su insanlar anlamis degilim.2 kredi var babası ve eşim çekti babası 300 bin çekti 120 bin ödedi kalanı biz ödeyeceğiz. Eşim 500 kadar çekti onu da biz ödüyoruz zaten. evet ben sadece altınları verdim bana kredi çıkmıyordu
Boşanırken babasının üstündeki evden nasıl pay alacak? Ne kadar da akıllısınız yaEv sizin krediyi sizin odemeniz lazım zaten adam sizi dolandırmış gibi niye davraniyorsunuz ? Krediyi kim çekerse ev onun üstüne olur siz cekseydiniz madem ! Ha bu arada karakolluk olduğun kocanla sevişip çocuk yapma motivasyonunuz ne ?
Sizde gerçekten bilerekmi bu duruma sokuyorsunuz kendinizi anlamıyorum.
Adam sizden evi kaçırıyor- altınlarınıza çökmüş - maddi olarak sizi sömürme derdinde- sizi evden kovuyor.
Siz hala bu adamla ısrarla evli kalıyorsunuz
Siz buraya bütün gün evinizdeki stressi milleten catip cikarmak yanlis yanlis anlayip ters ters yorumlar yapmak icin giriyorsunuz heralde!! ben biliyorum banada bi kac kere alakasiz yorumlar yaptiniz takmisiniz milletin sevismesine anlamadim bi doktorami görünseniz napsaniz herkes size iyi olmak zorunda degil nedir bu havalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?