Öncelikle konu sahibinin banlanma sebebi üslubu ve hakaretleri. Ne yaşamış olursa olsun öyle bir üslup hiç bir yerde doğru değil. Helal olsun demişsiniz sanki buradakiler onu banlattı gibi. O yüzden yazmak istedim.Pes doğrusu, sanki ülkedeki herkes hukuk mezunu bütün hak ve taktiklere hakimmiş gibi konu sahibini yerden yere vurdunuz. Çok ayıp yaaaa. Kadın bildiğiniz soyulmuş ve siz kahkaha atıyorsunuz. Konu sahibi 2.ye banlandı, helal olsun. Basitlikte zirve
Adam arabasını satmış konu sahibi altınları vermiş, kp zaten krediyi 1 yıl laf olsun diye ödemiş şimdi 2 kredi de konu sahibinin ksesinden gidiyor. Hangi adamın hakkı, resmen konuyu manipüle ettiniz. Yazıklar olsun
Belki zeka yaşı 10 falandır, bilemeyiz ki?Konu sahibi, bu yorumlar ne? Ayıp olmuyor mu? Buradaki üyelerin en yaşlısı 40 yaşlarındadır (istisnalar elbet var), çoğu üye seninle yaşıt. 40 yaşlarında birine teyze demen için 10 yaşında çocuk olman gerekir. Eğer 25 yaş civarındaysan 40 yaşında birine abla dersin en fazla, teyze değil.
Madem çoğu kişinin yorumunu beğenmedin, bir dahaki sefere bir şey danışma, akıllı insana kendi aklı yeter çünkü.
Konu sahibi çok seviyesizleşti, banlanmayi haketmiş.Pes doğrusu, sanki ülkedeki herkes hukuk mezunu bütün hak ve taktiklere hakimmiş gibi konu sahibini yerden yere vurdunuz. Çok ayıp yaaaa. Kadın bildiğiniz soyulmuş ve siz kahkaha atıyorsunuz. Konu sahibi 2.ye banlandı, helal olsun. Basitlikte zirve
Adam arabasını satmış konu sahibi altınları vermiş, kp zaten krediyi 1 yıl laf olsun diye ödemiş şimdi 2 kredi de konu sahibinin ksesinden gidiyor. Hangi adamın hakkı, resmen konuyu manipüle ettiniz. Yazıklar olsun
Bu konuda Bibi'nin değil sizin haklı olduğunuzu düşünüyorum ama böyle bir cevap vererek haklıyken haksız konuma düşürdünüz kendinizi.teyzecimmmmmmm, günaydın teyzecimmmkız bu yorumu da yeni gördüm dur şimdi tamam teyzecim anlıyorum menopoz yaşlıklık falan seni biraz germiş olmalı, ama öyle sevişmek bebek yapmak falan yanık yanık yorumlar yapma kız herkesin içinde aaa ayıp.
Tamam teyzecim ben kredinin üstüne soğuk su içerim ama sen de yanmışsın kafayı sevişmekle bozmuşsun gel bir bardak soğuk su da sana koyayım yanıklığını alır
Sevişmek dememiş ki bebek yapmak demiş. Kimin aklı nerde belli de neyse.teyzecimmmmmmm, günaydın teyzecimmmkız bu yorumu da yeni gördüm dur şimdi tamam teyzecim anlıyorum menopoz yaşlıklık falan seni biraz germiş olmalı, ama öyle sevişmek bebek yapmak falan yanık yanık yorumlar yapma kız herkesin içinde aaa ayıp.
Tamam teyzecim ben kredinin üstüne soğuk su içerim ama sen de yanmışsın kafayı sevişmekle bozmuşsun gel bir bardak soğuk su da sana koyayım yanıklığını alır
Çok hoşsunuz, Pollyanna ile akrabalık olabilir mi?Karşılıklı güvenin sevginin en önemlisi ahlakın olduğu ailelerde böyle şeyler yaşanmaz anlamamanız çok normal sevgiler
Benim aklıma çok hoş sözler geldiÇok hoşsunuz, Pollyanna ile akrabalık olabilir mi?
Neyse bende aklıma gelen atasözünü yazayım
Güvenme dostuna saman doldurur postuna
Onları söyleyemiyoruz maalesefBenim aklıma çok hoş sözler geldi
Acıma yetime lafı geldi benim de aklıma.Benim aklıma çok hoş sözler geldi
AynenFevri bir yapınız var, sinirliyken sağlıklı düşünemiyorsunuz, ama karşınızdaki insanlar öyle kurnaz ki. Kendinizi toparlamazsanız bunun ekmeğini çok yerler.
Maalesef eşi tarafından dolandırılma olayları çoğaldı, herkes kanunlara tam manasıyla hakim olamaz, biz kadınlar evlenirken maddiyat üzerine hesap kitap da yapmıyoruz ne yazık ki güveniyoruz ve bazen yeni evliyken bazen 20-30-40 yıl sonra dahi eşten maddi kazık yiyoruz, insan öleceğini bilse mezarını kazar, ki ölümden emin oluyoruz da eşimizin kazık atabileceği aklımıza gelmiyor.Yok öyle hem kadinin altinini alayim hem ödemeleri evlilik icinde yapayim ama arabayi bekarken almistim karimdan kacirayim.
Evlilik icinde odedigi kredi parasida kadinin hakki var. Daha neler ya
Demek ki kavgayla dövüşle karakolla olmuyor. Adam sinsi sinsi ilerlemiş, böyle sinsinin hakkından iyi bir tezgah gelir, biraz daha kavga ederse konu sahibi, çirkef gelin damgası yiyecek soyulduğu yetmez gibi. İyi bir avukat tutsun belki üstüne tazminat bile alır, fena ekonomik şiddete uğramış.Aynen
Kadinin elinden tüm altınini almışlar.
Adam her ay 50 bin lira gibi büyük bir kredi ödemesi yapiyor ev için
Eve harcama yapmaya parası kalmiyor, konu sahibi sen ödeyeceksin,edeceksin laflarına maruz kaliyor.
Mesela konu sahibi kocasının yaptığını yapamayacak, kazandığı para olduğu gibi eve gidecek,kalsa bir şey kalmayacak.
örneğin konu sahibide kendi babasınin üstüne bir ev alamayacak.
Daha evliliğin başında böyle bir hesapla, hiç bir şey konusmadan emlakcida tapuda böyle bir yola giren adamla hiç bir yol olmaz.
En son böyle bir kurnazlığı evlenmeden 3 tane evi birden almaya çalışıp,benim evlilikte eve param kalmayacak evi sen gecindireceksin diyen adamda görmüştüm.
Onlar da bana bir garip geldi, sen kazık yemedin diye elalem neden gözünü kapatsın.Konu sahibi fevri ama kadini çileden cikarttiklari bir gercek. Biz bi tane iki tame yorum yaziyoruz konu sahibi 20 kisiye cevap veriyor.bu durumda saysin sövsün demek degil ama bu adama yani gereksiz sekilde sanki ailenin asiri guvenilir ve ahlakli olduguna kefil olaacak kadar taniyormus gibi yorumlar geliyor.
Adam bekarken aldigi arabanin parasini paylasmak istemiyorsa verseymis babasina hic ev mev işlerine girmeseydi konu sahibini de katarak. Yok öyle hem kadinin altinini alayim hem ödemeleri evlilik icinde yapayim ama arabayi bekarken almistim karimdan kacirayim.
Evlilik icinde odedigi kredi parasida kadinin hakki var. Daha neler ya
Onlar da bana bir garip geldi, sen kazık yemedin diye elalem neden gözünü kapatsın.
Köydeki bozkır tarla, cin düğünü mekânı köy evi için bile kardeş kardeşi vuruyor maalesef. Ben de bazı insanları fazlasıyla naif buldum.Çok hoşsunuz, Pollyanna ile akrabalık olabilir mi?
Neyse bende aklıma gelen atasözünü yazayım
Güvenme dostuna saman doldurur postuna
Hepsi ahlaksız, ondan oluyor bunlarKöydeki bozkır tarla, cin düğünü mekânı köy evi için bile kardeş kardeşi vuruyor maalesef. Ben de bazı insanları fazlasıyla naif buldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?