eşimin evlendikten sonra aldığımız evi babasının üzerine yapması

bu arada altınların döneceğine fazla güvendiği için eklemek isterim ki, işinin ehli bir avukat o altınları eşine bağışladığını öne sürerek onları da hiç edebilir. hadi geçmiş olsun.

2 saat düşünüp bunu mu yazdın

evet ben büyüdüm sen de büyüyünce kendine bi beyin al snjd

Sanırım kocası bunun da tedbirini almıştır, zira adam kuyumcuya babasıyla gitmiş, konu sahibi orda değilmiş ben tahmin ediyorum kocasının orda aldığı kapı gibi belgeli tedbirleri zaten zeki adam inşallah yapmıştır düşündüğüm şeyi Konu sahibi de anca altınlarımmm diye sayiklaya sayiklaya bekleyecek yıllarca , zerre üzülmedim çünkü hakediyor bence

cınım ya keşke duan kabul olsa da gökten kemik falan yağsa kdjd ben gerekirse en iyi avukatı tutarım çok takma

karı baba taktı aga sal ablacım sal

Bazen tecrübeyi çok pahalı satın alıyorsun işte.

tatlım sen gelişim dönemlerinin hangisini tamamlayanadın tam olarak söyle sana gelişim psikolojisi hakkında güzel kitaplar önereceğim. Erickson ve Freud bol bol oku mesela

Konu sahibi, bu yorumlar ne? Ayıp olmuyor mu? Buradaki üyelerin en yaşlısı 40 yaşlarındadır (istisnalar elbet var), çoğu üye seninle yaşıt. 40 yaşlarında birine teyze demen için 10 yaşında çocuk olman gerekir. Eğer 25 yaş civarındaysan 40 yaşında birine abla dersin en fazla, teyze değil.

Madem çoğu kişinin yorumunu beğenmedin, bir dahaki sefere bir şey danışma, akıllı insana kendi aklı yeter çünkü.

İşte buraya fikir aramaya gelirseniz herkesin fikrine de saygı duymanız gerekir. Siz mahalle ağzıyla burada herkesi aşağılamaya çalışıyorsunuz. Seviyeniz zaten durumu apaçık ortaya koyuyor. Neyse ki banlanmışsınız yine her anlamda “geçmiş”olsun

Evi 1 yıl sonra üzerinize vereceklerini sanıyorken kayınpederin kredi ödemesini neden kabul ettiniz?
Bunun normali daha en başında "e hani ev bizimdi? Neden krediyi baban ödüyor" diye sormaktır.
Kayınpeder çektiği krediyi öder, biz de birkaç yüz bin kar ederiz diye mi düşündünüz?
Öyleyse ava giderken avlanmışsınız.

Ben olsam altınları almaya çalışarak boşanırdım. Beni düşünmeyen adamla çocuk yapmaya da çalışmazdım.

Ya boşanırsak diyerek mal kaçırmaya çalışmasını, sizin paranızla ailesine ev almasını, kardeşlerin mirastan pay isteme ihtimallerimi geçtim, kimin kimden önce öleceğinin garantisi mi var?
Adama bir şey olsa ailesinin insafına mı kalacaksınız başınızın üstündeki çatı uçmasın diye? Al kızım yıllarca kredi ödedin, oğlum da böyle olmasını isterdi diyerek size mi verecekler evi? Oğulları sizin olmasını hiç istememiş ki zaten.
Eşini seven hiçbir insan böyle saçma sapan davranmaz.
Kovulduğunuz yerde daha fazla kalıp milletin evine sponsor olmanızın bir anlamı yok.

Pes doğrusu, sanki ülkedeki herkes hukuk mezunu bütün hak ve taktiklere hakimmiş gibi konu sahibini yerden yere vurdunuz. Çok ayıp yaaaa. Kadın bildiğiniz soyulmuş ve siz kahkaha atıyorsunuz. Konu sahibi 2.ye banlandı, helal olsun. Basitlikte zirve

Adam arabasını satmış konu sahibi altınları vermiş, kp zaten krediyi 1 yıl laf olsun diye ödemiş şimdi 2 kredi de konu sahibinin ksesinden gidiyor. Hangi adamın hakkı, resmen konuyu manipüle ettiniz. Yazıklar olsun

Ahahahhaah romavari size kredi çıkmıyor kocana çıkmıyor adam riske atıp kredi cekmis kim romanvari biri ve karakolluk oluyor tartismayalim
Bayan haklı. Üslubunuz kesinlikle romanvari, hadsizce. Size ne kocasıyla sevişme motivasyonundan?
Sizin üslubunuzla konuşursak; Belli ki siz tatmin olmuyorsunuz, haliyle yoksunluktan kafanız direkt milletin yatak muhabbetine gitmiş. Sizde o motivasyon yoksa demek ki, kıskandınız zaar.

O yüzden mi menepoz başına vurmuş teyzecim derken beğenmişsin kim kimi manipüle etmiş zamanında herşey ortada burda verdiği cevaplara bakılırsa baya cin fikirli dişli biri ama düşündüğü gibi olmamış herşey neyse tecrübeyle öğrenmiş oldu diyelim

Aynen biraz empati yapsa Allah izin verirse o yaşa kendisi de gelecek,kendisine aynı şekilde hitap edilmesine ok diyorsa bişey diyemem ama başkasına böyle aşagilayici konuşunca daha beterini yaşamaktan insan endişe eder.Ayrica teyze teyze denilecek gibi de durmuyor bibibella üyemiz.Bani açılınca bana da saydirmaya gelecek ama napalim

Hanımlar üsluplara dikkat edelim lütfen.
Üyenin üslubu kötü ama şu temenniyi de hak etmiyor

20 yıl aynı yastığa baş koyduğunuz hayırsız olduğunu da bildiğiniz adamın attığı kazığı yaşamış kadınsınız piraye, bari siz yapmayın, onun yerine nasıl canım cicim diyerek maddi kaybınızı kurtardınız onu anlatıp yol gösterseydiniz.
Geçen yıl ortak hesabı boşaltmış benden habersiz it, öldürecektim ciddi ciddi gözüm döndü, baktım katil olacam , boşadim yediklerini ödettiriyorum şimdi

Konu sahibi bütün gayretiyle herkese hakaret etti ve banlanmak umurumda değil dedi okumadınız mı?

Nasıl hak verebiliyorsanız ?

Haklıysa bile kendinisini çok güzel haksız konuma düşürebiliyor.

Bu hareketlerini büyük ihtimal eşine ve ailesine de yapmış. Yoksa bir insan ne yapsa bu kadar kaosun içine düşemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…