Dedi ; ihtiyaç kredisiyle konut kredisini birbirinden ayiramayan, hayatında bütçe yapmamış, miras hakkını duymamış, tapu malikligi ve mal paylaşımı hakkında en ufak fikri olmadan emlakcida çocuk gibi kaldırılarak kendi rızasıyla altınlarıni verip, kayinpederinin üstüne ev alan ve daha da güzeli anca 4 yıl sonra uyanan zeka küpü scorpio Çen okudun büyüdün de , bice cahil mi diyoçun bakim, tatlı şey
Dedi ; ihtiyaç kredisiyle konut kredisini birbirinden ayiramayan, hayatında bütçe yapmamış, miras hakkını duymamış, tapu malikligi ve mal paylaşımı hakkında en ufak fikri olmadan emlakcida çocuk gibi kaldırılarak kendi rızasıyla altınlarıni verip, kayinpederinin üstüne ev alan ve daha da güzeli anca 4 yıl sonra eve çokemeyecegine uyanan zeka küpü scorpio Çen okudun büyüdün de , bice cahil mi diyoçun bakim, tatlı şey
evet ben büyüdüm sen de büyüyünce kendine bi beyin al snjdDedi ; ihtiyaç kredisiyle konut kredisini birbirinden ayiramayan, hayatında bütçe yapmamış, miras hakkını duymamış, tapu malikligi ve mal paylaşımı hakkında en ufak fikri olmadan emlakcida çocuk gibi kaldırılarak kendi rızasıyla altınlarıni verip, kayinpederinin üstüne ev alan ve daha da güzeli anca 4 yıl sonra eve çokemeyecegine uyanan zeka küpü scorpio Çen okudun büyüdün de , bice cahil mi diyoçun bakim, tatlı şey
Başka konu mu açacakasınız? Yöneticiyi ekleyip bu konuyu yorumlara kapattırabilirsiniz. Ama ne konu ne de yorumlar silinmiyor. Siz silerseniz de banlanırsınız ve konu geri gelir.ben bu konu başlığını değiştirmek istiyorum nasıl yapıcam?
Sanırım kocası bunun da tedbirini almıştır, zira adam kuyumcuya babasıyla gitmiş, konu sahibi orda değilmişbu arada altınların döneceğine fazla güvendiği için eklemek isterim ki, işinin ehli bir avukat o altınları eşine bağışladığını öne sürerek onları da hiç edebilir. hadi geçmiş olsun.
cınım ya keşke duan kabul olsa da gökten kemik falan yağsa kdjd ben gerekirse en iyi avukatı tutarım çok takmaSanırım kocası bunun da tedbirini almıştır, zira adam kuyumcuya babasıyla gitmiş, konu sahibi orda değilmiş, ben tahmin ediyorum kocasının orda aldığı kapı gibi belgeli tedbirleri zatenzeki adam inşallah yapmıştır düşündüğüm şeyi Konu sahibi de anca altınlarımmm diye sayiklaya sayiklaya bekleyecek yıllarca çünkü hakediyor bence
karı baba taktı aga sal ablacım salSanırım kocası bunun da tedbirini almıştır, zira adam kuyumcuya babasıyla gitmiş, konu sahibi orda değilmişben tahmin ediyorum kocasının orda aldığı kapı gibi belgeli tedbirleri zaten zeki adam inşallah yapmıştır düşündüğüm şeyi Konu sahibi de anca altınlarımmm diye sayiklaya sayiklaya bekleyecek yıllarca , zerre üzülmedim çünkü hakediyor bence
Hadi kız seni göreyim, donuna kadar soy şu adamı da , utandir bizicınım ya keşke duan kabul olsa da gökten kemik falan yağsa kdjd ben gerekirse en iyi avukatı tutarım çok takma
Bazen tecrübeyi çok pahalı satın alıyorsun işte.Umarım kocası bunun da tedbirini almıştır, zira kuyumcuya babasıyla yalnız gitmiş, konu sahibi orda değilmiş, ben tahmin ediyorum kocasının orda aldığı kapı gibi belgeli tedbirleri zatenzeki adam inşallah yapmıştır düşündüğümü Bu da anca altınlarımmm diye sayiklaya sayiklaya bekler yıllarca çünkü hakediyor bence
Karı baba taktı aga? Ne demekkarı baba taktı aga sal ablacım sal
ne kadar inanarak boş konuşuyor görüyorsunuz değil mikonu hakkında gram bilgisi yok ama fikri var. teyzecim menopoz başına vurdu herhalde benim yatak odamdan sana ne aaa ? boşanmak gibi bir derdi yok demişsin okumayı da mı bilmiyorsun orada ben de dilekçemi hazıladım diye belirtmişim zaten, sevişme kısmında nasıl takılı kaldıysa başka bir şey okuyamadan koşmuş gelmiş kcdmfkd
bu profil görümcem falan bence yoksa aileyi tanımadan etmeden bu kadar boş bir yorum yapılamazcanımm, olmuyor ya
tatlım sen neyden bahsediyorsun. Senin yazdıklarınla benim yaşadığının gram alakası var mı sence??muhtemelen ev zaten senin kayınpederininde ve ya evlenince oraya geçtiniz ya da evlendikten sonra kuruş ödemeden oturmaya başladınız. Yani siz kp nizin evi için para ödediniz mi kredi çektiniz mi sanmıyorum yoksa burda gelip bu kadar boş konuşmazdınız. Herkesin aile ilişkileri sizin gibi olmak zorunda değil dikkatli okursan adamlar beni aramıyor bile oğulları hatalı da olsa onu savunuyorlar.
tatlım sen gelişim dönemlerinin hangisini tamamlayanadın tam olarak söyle sana gelişim psikolojisi hakkında güzel kitaplar önereceğim. Erickson ve Freud bol bol oku mesela
İşte buraya fikir aramaya gelirseniz herkesin fikrine de saygı duymanız gerekir. Siz mahalle ağzıyla burada herkesi aşağılamaya çalışıyorsunuz. Seviyeniz zaten durumu apaçık ortaya koyuyor. Neyse ki banlanmışsınız yineoffff . biz de biliyoruz kredi vadesi bitmeden devr olmayacağını. Eşim babam zaten 300 çekti onu 1 yılda öder borç biter dedi. Yani aylık taksit 8 9 bin olmasına rağmen çabuk bitmesi için fazla fazla ödenir borç biter gibi söylemlerde bulundu. En baştan ben durumu öğrendikten sonra böyle konuşuldu zaten ben de nasıl olsa artık aileyiz dedim ve güvendim nereden bileyim sonunda yan çizeceklerini.
hala beni ve hayatımı bilmeden boş konuşuyorsun. Evlenmek için evlendiğimi kim söyledi sana öyle olsa ilk aydan çocuk yaparım . Ayrıca çocuğu bir güvence olarak görmüyorum kendimin de iyi bir geliri var çalışıyorum.
evet canım oturup susmak yerine seviyesiz üsluplara seviyesiz bir üslupla cevap vermeyi tercih ediyorum diyelim o zaman. Banlanacağım diye susayım mı yani, sizin gibi boş boş burda tüm gün vakit öldürmediğim için, farklı hobilerim ve işim olduğu için banlanmak çok da şey değil yani. ben buraya bir çözüm fikir aramaya geldim sizler bunun dışında her türlü lafı edip beni yargılıyorsunuz anca.
Pes doğrusu, sanki ülkedeki herkes hukuk mezunu bütün hak ve taktiklere hakimmiş gibi konu sahibini yerden yere vurdunuz. Çok ayıp yaaaa. Kadın bildiğiniz soyulmuş ve siz kahkaha atıyorsunuz. Konu sahibi 2.ye banlandı, helal olsun. Basitlikte zirveSanırım kocası bunun da tedbirini almıştır, zira adam kuyumcuya babasıyla gitmiş, konu sahibi orda değilmişben tahmin ediyorum kocasının orda aldığı kapı gibi belgeli tedbirleri zaten zeki adam inşallah yapmıştır düşündüğüm şeyi Konu sahibi de anca altınlarımmm diye sayiklaya sayiklaya bekleyecek yıllarca , zerre üzülmedim çünkü hakediyor bence
Bayan haklı. Üslubunuz kesinlikle romanvari, hadsizce. Size ne kocasıyla sevişme motivasyonundan?Ahahahhaah romavarisize kredi çıkmıyor kocana çıkmıyor adam riske atıp kredi cekmis kim romanvari biri ve karakolluk oluyor tartismayalim
O yüzden mi menepoz başına vurmuş teyzecim derken beğenmişsin kim kimi manipüle etmiş zamanında herşey ortada burda verdiği cevaplara bakılırsa baya cin fikirli dişli biri ama düşündüğü gibi olmamış herşey neyse tecrübeyle öğrenmiş oldu diyelimPes doğrusu, sanki ülkedeki herkes hukuk mezunu bütün hak ve taktiklere hakimmiş gibi konu sahibini yerden yere vurdunuz. Çok ayıp yaaaa. Kadın bildiğiniz soyulmuş ve siz kahkaha atıyorsunuz. Konu sahibi 2.ye banlandı, helal olsun. Basitlikte zirve
Adam arabasını satmış konu sahibi altınları vermiş, kp zaten krediyi 1 yıl laf olsun diye ödemiş şimdi 2 kredi de konu sahibinin ksesinden gidiyor. Hangi adamın hakkı, resmen konuyu manipüle ettiniz. Yazıklar olsun
Aynen biraz empati yapsa Allah izin verirse o yaşa kendisi de gelecek,kendisine aynı şekilde hitap edilmesine ok diyorsa bişey diyemem ama başkasına böyle aşagilayici konuşunca daha beterini yaşamaktan insan endişe eder.Ayrica teyze teyze denilecek gibi de durmuyor bibibella üyemiz.Bani açılınca bana da saydirmaya gelecek ama napalimKonu sahibi bu ne asabiyet? Herkese agresif cevaplar veriyorsunuz. Bu kadar üslubu düşürmeye gerek var mı?
Mal kaçırmak istiyor dedi herkes ona göre uyarıda bulundu. Böyle mahalle ağzında teyze dediğinizde üzülüyor mu sanıyorsunuz insanlar? Çok komik duruyor bu teyze diye laf soktuğunu sanmak.
Siz de evli olduğunuza göre 25 üstünsünüz. Taş çatlasın 10-15 seneye siz de o bahsettiğiniz yaşlara geleceksiniz bu neyin öfkesi Allah aşkına?
adam kuyumcuya babasıyla gitmiş, konu sahibi orda değilmişben tahmin ediyorum kocasının orda aldığı kapı gibi belgeli tedbirleri zaten zeki adam inşallah yapmıştır düşündüğüm şeyi Konu sahibi de anca altınlarımmm diye sayiklaya sayiklaya bekleyecek yıllarca , zerre üzülmedim çünkü hakediyor bence
Geçen yıl ortak hesabı boşaltmış benden habersiz it, öldürecektim ciddi ciddi gözüm döndü, baktım katil olacam , boşadimyediklerini ödettiriyorum şimdi
Konu sahibi bütün gayretiyle herkese hakaret etti ve banlanmak umurumda değil dedi okumadınız mı?Pes doğrusu, sanki ülkedeki herkes hukuk mezunu bütün hak ve taktiklere hakimmiş gibi konu sahibini yerden yere vurdunuz. Çok ayıp yaaaa. Kadın bildiğiniz soyulmuş ve siz kahkaha atıyorsunuz. Konu sahibi 2.ye banlandı, helal olsun. Basitlikte zirve
Adam arabasını satmış konu sahibi altınları vermiş, kp zaten krediyi 1 yıl laf olsun diye ödemiş şimdi 2 kredi de konu sahibinin ksesinden gidiyor. Hangi adamın hakkı, resmen konuyu manipüle ettiniz. Yazıklar olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?