eşimin evlendikten sonra aldığımız evi babasının üzerine yapması

somut olarak bir çocuğum yok şu an. hala okumadan etmeden yorum yapıyorsun.

kimyasal gebelik yaşandığında hala evi üzerimize alıcaz diye biliyorum olaylar sonradan yön değiştiriyor niyetlerini sonradan farkediyorum.

çocuk sahibi olma diyip insanca yorum yapmak ayrı “sevişmeseydin” demek farklı bunun üslup farkını ayrımını yapamıyor musun.

aa niye teyzecim diyince ergen oluyorum aksine teyze anne yarısıdır güzel bir hitap şekli bence, dışarda da kendimizden büyüklere teyze demiyor muyuz buna neden alındınız yaş takıntınız yoksa tabii.

Çocuk yapma demek hakaret değil evet ama Şevişmeseydin demek hakarettir. O zaman böylelerine ben de yanık yanık konuşma derim ve böyle üsluba böyle üslupla konuşurum. yanık kelimesinde de bir şey yok ayrıca kudurmuş demekten iyidir

Ya kredini bitince adam verir zaten tapuyu size altınların üstüne soğuk Su iç diyolarda niye şimdi kirada oturmk kredi ödemek kadar niye kimse bunu düşünmüyor kira ödeyeen evini ödeyecekler mis gibi. Karşı tarafda iyi bir anne babaysa verirler zaten farkli bir niyetleri yoksa

Meğerse ne kadar haklılarmış evi kayınpederin üstüne yapmakla.

tamam canım gel senin üstüne yapalım da sus artık
% 90 ı siz odemediniz, eşinizin bekarliginda aldığı araba ödedi....

Siz 3 milyonluk evin maximum 800 binlik kısmını ödediniz.bu da % 25-30 arası eder. Üstelik kira ödemeden oturuyorsunuz. Bence gayet adil.

sonuç olarak para vermiş miyim kardeşim???? sen hadi bi boşa 800 bin verde malını alama görelim seni de.

iyi ki avukat ya da hakim değilsiniz yoksa muz cumhuriyetine dönmüştü ortalık

yani eşim daha evlenirken boşanmayı düşünüp tedbir almış birisi
Evet gayet de mantıklı. Sen bekarliginda aldığın evi arabayi evlendikten 1 yıl sonra sonra satıp ev almaya kalksaydin , sana da burda aynısı tavsiye edilirdi.

yok canım vermek istemiyorlar, vermek isteyen o kadar kavgaya tamam evinizi alın krediyi devredelim yuvanız yıkılmasın derdi zaten. ya da bir seçenek sunardı işte ne bileyim

yok canım vermek istemiyorlar, vermek isteyen o kadar kavgaya tamam evinizi alın krediyi devredelim yuvanız yıkılmasın derdi zaten. ya da bir seçenek sunardı işte ne bileyim
Ozmn boşanirlarsa yarisi gider kafasindalar.bizdede kayinlrmn evi kayinbbmn üstüne adam vermk istyr aln yok

Evet gayet de mantıklı. Sen bekarliginda aldığın evi arabayi evlendikten 1 yıl sonra sonra satıp ev almaya kalksaydin , sana da burda aynısı tavsiye edilirdi.

aşko?? en iyisi sus ya konuştukça mantıksızlaşıyorsun, ne dediğin de belli değil

Ozmn boşanirlarsa yarisi gider kafasindalar.bizdede kayinlrmn evi kayinbbmn üstüne adam vermk istyr aln yok
demem ki kayınlarınız da boşanılırsa ev eşe gitmesin kafasındalar. Bende kp vermek istemiyor eşim almak istemiyor, anlaşmalıymış yani

demem ki kayınlarınız da boşanılırsa ev eşe gitmesin kafasındalar. Bende kp vermek istemiyor eşim almak istemiyor, anlaşmalıymış yani
Asla da öyle değil ev bitene kdr karısı senin gibi kavgalar ederdi ver ver borçları bitti şimdi tapu parası çok diye alan yok

Bndede eşim evlnmedn alms bosnsm ortkci deglm aman

aşko?? en iyisi sus ya konuştukça mantıksızlaşıyorsun, ne dediğin de belli değil
Sen bilirsin, işine gelmeyeni anlamamakta direniyorsun ama zaten eşin gerekeni yapmış şükür

Allah'tan eşin hukuk okumuş da haklarını korumayı akıl etmiş.Zira muz cumhuriyetinde olsak adamın malına rahat rahat cökebilirdiniz....

Sen bilirsin, işine gelmeyeni anlamamakta direniyorsun ama zaten eşin gerekeni yapmış Allah'tan.

okayy fıstığım, sen de hala inatla yazılanları okumayıp saçmalamakta direniyorsun. nerde kaldı kadınlar birliği, hemcinsine destek olacağına resmen gelmiş ev onların hakkı diyorsun. Tamam bundan sonra sen mal alacağın zaman hepsini eşine ver evlilik birliği denen şeyden de haberin yok.

bana kredi çıkmıyor düzgün bir üslupla sormayı bilmiyor musunuz nedir bu romanvari üsluplar? bana kredi çıkmadığı için ben çekemedim altınlarımı vermişim zaten 500 bin tllik
Eğer ispatı varsa hakkınızı isteyebilirsiniz. İspatı yoksa yapacak bir şey yok. Size veya eşinize kredi çikmiyorsa evi almasaydınız keşke. Kp çektiyse ev onun üzerine olur ama o durumda kredileri de onun ödemesi lazım. Sizin hiç bir hakkınız olmuyor o evde.

Allah'tan eşin hukuk okumuş da haklarını korumayı akıl etmiş.Zira muz cumhuriyetinde olsak adamın malına rahat rahat cökebilirdiniz....

keşke sen de biraz aile hukuku ve beyni, kişisel gelişimi destekleyici kitaplar okusan da böyle gelip adalet hakkında gram bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmasan. Sen bu görüşlerinle muz cumhuriyetinde bile barınamazsın shjd daha kim kimin malına çökmüş onun ayrımını yapamıyorsanız ilkokula baştan yazılın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…