eşimin evlendikten sonra aldığımız evi babasının üzerine yapması

teyzecimmmmmmm, günaydın teyzecimmm kız bu yorumu da yeni gördüm dur şimdi tamam teyzecim anlıyorum menopoz yaşlıklık falan seni biraz germiş olmalı, ama öyle sevişmek bebek yapmak falan yanık yanık yorumlar yapma kız herkesin içinde aaa ayıp.

Tamam teyzecim ben kredinin üstüne soğuk su içerim ama sen de yanmışsın kafayı sevişmekle bozmuşsun gel bir bardak soğuk su da sana koyayım yanıklığını alır

Çocgunuz yoksa bu tür kafada olan birinin size faydasıda olamaz açık konuşmak gerekirse aile olmayı baştan yanlış anlamış beyfendi benim dedigim hep sizden hep ondan gidecek bir menfaat değil ama ortada alınan bir ev var buna katkınızda var günün sonunda siz bu evden hak sahibi değilsiniz ama o adamla aynı evi aynı yatagı paylaşıyorsunuz burdaki mesele maddiyatta değil güven yok güven olmayan bir evliliginde devam etmesi zor Allah yardımcınız olsun benim şahsi görüşüm uyanık olmanız evlilik içinde kaldıgınız süre boyunca

Konu sahibi aslında kaybettiginiz tek şey altınlar olmuş. Çünkü çekilen ufak tefek krediler disinda aslında evin büyük bölümü eşinizin arabasının satışından karşılanmış. Eşiniz de bunu gözeterek boşanma için tedbir almış gibi duruyor. Dürüst olup size söylese iyiydi ama durum bu. Altınlarınizin en az yarı bedelini isteyip bosanin, itiraz edeceğini zannetmiyorum

Benim de zamaninda uzerimize farkli borc var diye , babam kredi cekti ve uzerine almisti evi.
Ama herkes biliyordu ki o ev bizim. Borcunu biz odedik ve 1 2 yil sonra evi uzerimize aldik.
Essim lafini etmedi tabi. Ama iletisimimizde sorun yoktu.
Yerinizde olsam ilk konusmada evi uzerimize almadan donmezdim.o eve .

bunu şimdi yapacağım, dönen oyunların geç farkında vardım ama hepsinin bedelini ödeteceğim

yani eşim daha evlenirken boşanmayı düşünüp tedbir almış birisi

Hak isteyin ama eşinize ince ince işleyin babana birşey olsa kardeşlerin ortak diye

bunu şimdi yapacağım, dönen oyunların geç farkında vardım ama hepsinin bedelini ödeteceğim
Yani bi avukata danissaniz , altinlarinizi verdigine dair. Bir yolu yoksa da yapacak bir sey yok. Kotu insan cok

Öfkeyle kalkıp zararla oturmayın. Kabullenmiş gibi yapın zararsız sorular sorun. Yani adam anasının gözü, yazılı delil bırakmaz sanmıyorum ama yine bir kavga anında mesaj atın sorun. Evi vermiyorlar anladık altınlarımı versinler, ben o şartla vermiştim istemiyorum evi falan yazın. Ya da en iyisi o avukatı tutun ve danışın. Üyelerle boşuna kavga ediyorsunuz. Hiç önlem almamanız garantici hareket etmemeniz, onu bilmiyordum bundan anlamıyordum sormadım etmedim demeniz inanılır gibi değil çünkü.

tamam da burda benim garantici olmamam, dikkatli davranmamış olmam değil artık mesele. Artık buna çözüm yok ve dikkatsizliğimi hedef alan boş yorumlar saçma geliyor. Ben artık sonuç olarak ne yapılabilir diye fikir istiyorum insanlar yermeye geliyor ne alaka yani.

mesajlarım var zaten geçen yıl tartışıp evden gittimde yazmıştım hepsini o da kabullenir ve vaatler verir nitelikte cevaplar yazmıştı. Avukat tutacağım evet elimden geleni yapacağım ki zaten vermek zorunda boşanma sırasında düğün takılarını geri vermek zorunda.

Tüm yaşananlardan çıkardığınız bu mu? Kusura bakmayın ama ev evlilikten önce almış olduğunuz tamamen size ait bir ev olsa bile siz o evden yine kovulursunuz, yine kocam da kocam dersiniz sanki.

şurda yazdığım 3 4 paragraftan nasıl hayatıma, görüşlerime dair böyle saçma bir çıkarım yaptın kız aferin sana einstein seni kocam da kocam gözümün bebeği evimin direği canım ben zaten boşanıcam iyi oku

kimyasal gebelik geçirene kadar zaten evi geri alıcaz sanıyorum, olaylar sonradan yön değiştiriyor iyi oku aşko yoksa sana göre trasnlate edip tekrar mı yazayım

Konu sahibi bu ne asabiyet? Herkese agresif cevaplar veriyorsunuz. Bu kadar üslubu düşürmeye gerek var mı?
Mal kaçırmak istiyor dedi herkes ona göre uyarıda bulundu. Böyle mahalle ağzında teyze dediğinizde üzülüyor mu sanıyorsunuz insanlar? Çok komik duruyor bu teyze diye laf soktuğunu sanmak.
Siz de evli olduğunuza göre 25 üstünsünüz. Taş çatlasın 10-15 seneye siz de o bahsettiğiniz yaşlara geleceksiniz bu neyin öfkesi Allah aşkına?

bu ne diyor ya kız zaten biz ödedik %90ınını, babası 120 bin ödedi diye ev sahibi mi olacak? e ev SONUÇ OLARAK bize verilmiyor diye cıngar çıkarıyorum ya zaten neden boş konuşuyorsun çiçeğim kdkdk

Benzer bir durum yaşadım. Eşim evini annesinin üstüne geçirdi. Annesinin evi satılıp parası bize ev almak için verildi. Eşim evini annesine devretti. Kendi evi ücret olarak annesinin evinin hemen hemen iki katıydı. Ben salak gibi bekarlığımdaki tüm birikmiş paramı, altınlarımı vermiş bulundum. Üstüne bir de evin eşyalarının yüzde 90 ını kendim almıştım. Enayı yerine koydular beni. Hiç hata da kabul etmediler. Sonuç olarak hep haklı ve bencil oldular, herşey daha kötü oldu. Boşanıyorum. Geçip giden zamanıma yanıyorum

teyzecim sen konuyu iyice okuyup mu geldin? insanlar sonuca odaklanacağına geçmişe odaklanıp beni yeriyor şöyle yapsaydın cahil misin gibi yorumlarsa bulunuyor ne yazmamı bekliyorsun??

Nerede küfür etmişim nerede üslubu bozmuşum gayet mantıklı bir şekilde tezlerini çürütüyorum. mal kaçırıyor diyip düzgün fikirlerle gelenlere zaten bir şey demiyorum önerilerini dinliyorum. İnsanlar sevişmeseydin bilmem ne derken üslubunu korumuş oluyor ben teyze deyince laf sokmuş oluyorum, laf sokma gibi bir derdim yok kimseyi tanımam etmem olayın çözümüne katkı sağlamayacak boş yorum yapmasınlar yeter.

yaa tamamen aynı durum. çok üzüldüm geçmiş olsun. ben de eşya alıp altınlarımı verdim. hiç gençliğimizi dilimizi tüketmeye gerek yok boşanıp kurtulalım

E burda da adam bı dolandırıcılık yapmamış ki...Hatta annenin evini size ev almak için satmışlar, siz de biraz katkı sağlayıp evi almışsınız. Mal paylaşımında yine siz kârdasınız.

Baştan itibaren bu konuda sorun yaşarken çocuk yapmak mantıklı mı peki?
Bunu size söyleme nedenleri de bundan sonrasında korunun diye.
Size düşmanlık için söylemiyorlar.
Çocuk o aileyle kopmaz bağ demek. Boşanırım ama çocuk da yanıma kar diye düşünen kadınlar var malum onlardan olup hayatını yakma diye uyarıyorlar insanı.
Buna delirip böyle ergen gibi teyzecim bilmem ne demek çirkin.
Ayrıca yanmışsın demek hakarettir. Çocuk yapma demek değil ama insanlara sen yanmışsın demek çok çirkin bir hakaret

bu ne diyor ya kız zaten biz ödedik %90ınını,
% 90 ı siz odemediniz, eşinizin bekarliginda aldığı araba ödedi....

Siz 3 milyonluk evin maximum 800 binlik kısmını ödediniz.bu da % 25-30 arası eder. Üstelik kira ödemeden oturuyorsunuz. Bence gayet adil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…