Evi odeseler bitse bile üstüne alsada hiç bir hakkı yok çünkü miras bu kadar insan bilgisiz olur mu yahu ama burda artis artis cevaplar verirken baya zeki duruyor neyse 500binlik altının üstüne soğuk su içip bide bebek yapsın
Çocgunuz yoksa bu tür kafada olan birinin size faydasıda olamaz açık konuşmak gerekirse aile olmayı baştan yanlış anlamış beyfendi benim dedigim hep sizden hep ondan gidecek bir menfaat değil ama ortada alınan bir ev var buna katkınızda var günün sonunda siz bu evden hak sahibi değilsiniz ama o adamla aynı evi aynı yatagı paylaşıyorsunuz burdaki mesele maddiyatta değil güven yok güven olmayan bir evliliginde devam etmesi zor Allah yardımcınız olsun benim şahsi görüşüm uyanık olmanız evlilik içinde kaldıgınız süre boyuncaişte tümdengelim yaparak yorum yapan birisi. Kesinlikle haklısınız çok fazla çıkar var işin içinde. Ben eşime aynısını söylemiştim bundan sonra ben de bir menkul ya da araba alırsam ailemin üzerine yapacağım diye o da yapabilirsin demişti. Demek ki o zamandan belliymiş kendi yaptığını normal görüp evi üzerine almak istemediği.
Ben hiç ama katakullili işlere bulaşmayacağım daha fazla zaman öldürmeye gerek yok boşanıp ne verdiysem onu alacağın kendi yoluma bakacağım.
bunu şimdi yapacağım, dönen oyunların geç farkında vardım ama hepsinin bedelini ödeteceğimBenim de zamaninda uzerimize farkli borc var diye , babam kredi cekti ve uzerine almisti evi.
Ama herkes biliyordu ki o ev bizim. Borcunu biz odedik ve 1 2 yil sonra evi uzerimize aldik.
Essim lafini etmedi tabi. Ama iletisimimizde sorun yoktu.
Yerinizde olsam ilk konusmada evi uzerimize almadan donmezdim.o eve .
Konu sahibi aslında kaybettiginiz tek şey altınlar olmuş. Çünkü çekilen ufak tefek krediler disinda aslında evin büyük bölümü eşinizin arabasının satışından karşılanmış. Eşiniz de bunu gözeterek boşanma için tedbir almış gibi duruyor. Dürüst olup size söylese iyiydi ama durum bu. Altınlarınizin en az yarı bedelini isteyip bosanin, itiraz edeceğini zannetmiyorum
Hak isteyin ama eşinize ince ince işleyin babana birşey olsa kardeşlerin ortak diyeyaaa işte kime güvenebilirsin ki. Aile de olsanız herkes konu mal mülk olunca çıkarıyor içindeki şeytanı.
Ben hiç para vermemiş olsam inan sesimi çıkarmam kendileri aldılar derim ama bana vaatler sundular ve ben de altınlarımı verdim o yüzden hak istemek sonuna kadar hakkım
Yani bi avukata danissaniz , altinlarinizi verdigine dair. Bir yolu yoksa da yapacak bir sey yok. Kotu insan cokbunu şimdi yapacağım, dönen oyunların geç farkında vardım ama hepsinin bedelini ödeteceğim
Öfkeyle kalkıp zararla oturmayın. Kabullenmiş gibi yapın zararsız sorular sorun. Yani adam anasının gözü, yazılı delil bırakmaz sanmıyorum ama yine bir kavga anında mesaj atın sorun. Evi vermiyorlar anladık altınlarımı versinler, ben o şartla vermiştim istemiyorum evi falan yazın. Ya da en iyisi o avukatı tutun ve danışın. Üyelerle boşuna kavga ediyorsunuz. Hiç önlem almamanız garantici hareket etmemeniz, onu bilmiyordum bundan anlamıyordum sormadım etmedim demeniz inanılır gibi değil çünkü.bunu şimdi yapacağım, dönen oyunların geç farkında vardım ama hepsinin bedelini ödeteceğim
Öfkeyle kalkıp zararla oturmayın. Kabullenmiş gibi yapın zararsız sorular sorun. Yani adam anasının gözü, yazılı delil bırakmaz sanmıyorum ama yine bir kavga anında mesaj atın sorun. Evi vermiyorlar anladık altınlarımı versinler, ben o şartla vermiştim istemiyorum evi falan yazın. Ya da en iyisi o avukatı tutun ve danışın. Üyelerle boşuna kavga ediyorsunuz. Hiç önlem almamanız garantici hareket etmemeniz, onu bilmiyordum bundan anlamıyordum sormadım etmedim demeniz inanılır gibi değil çünkü.
Tüm yaşananlardan çıkardığınız bu mu? Kusura bakmayın ama ev evlilikten önce almış olduğunuz tamamen size ait bir ev olsa bile siz o evden yine kovulursunuz, yine kocam da kocam dersiniz sanki.
Bunca kaosun içinde hamile kalmayıda ihmal etmemişsiniz. Adam boşanmak istediğinde kimyasal gebelik nasıl engel oldu erteledi oda ayrı saçma bi durum.
Adam sizden mal kaçırmış boşansanız evden hak iddaa edemeyeceksiniz
Size kredi çıkmadığı için kb niz çekmiş, ev size alınmış sizin ödemeniz gerekiyor, evin kredisi bittikten sonra hala eşinizin veya sizin üzerinize yapılmıyorsa o zaman cingar çıkarırdınız, öderken ödemeyip zaten babanın diyip sonra hak mı iddia etmeyi düşünüyorsunuz,
Konu sahibi bu ne asabiyet? Herkese agresif cevaplar veriyorsunuz. Bu kadar üslubu düşürmeye gerek var mı?
Mal kaçırmak istiyor dedi herkes ona göre uyarıda bulundu. Böyle mahalle ağzında teyze dediğinizde üzülüyor mu sanıyorsunuz insanlar? Çok komik duruyor bu teyze diye laf soktuğunu sanmak.
Siz de evli olduğunuza göre 25 üstünsünüz. Taş çatlasın 10-15 seneye siz de o bahsettiğiniz yaşlara geleceksiniz bu neyin öfkesi Allah aşkına?
Benzer bir durum yaşadım. Eşim evini annesinin üstüne geçirdi. Annesinin evi satılıp parası bize ev almak için verildi. Eşim evini annesine devretti. Kendi evi ücret olarak annesinin evinin hemen hemen iki katıydı. Ben salak gibi bekarlığımdaki tüm birikmiş paramı, altınlarımı vermiş bulundum. Üstüne bir de evin eşyalarının yüzde 90 ını kendim almıştım. Enayı yerine koydular beni. Hiç hata da kabul etmediler. Sonuç olarak hep haklı ve bencil oldular, herşey daha kötü oldu. Boşanıyorum. Geçip giden zamanıma yanıyorum
E burda da adam bı dolandırıcılık yapmamış ki...Hatta annenin evini size ev almak için satmışlar, siz de biraz katkı sağlayıp evi almışsınız. Mal paylaşımında yine siz kârdasınız.Benzer bir durum yaşadım. Eşim evini annesinin üstüne geçirdi. Annesinin evi satılıp parası bize ev almak için verildi. Eşim evini annesine devretti. Kendi evi ücret olarak annesinin evinin hemen hemen iki katıydı. Ben salak gibi bekarlığımdaki tüm birikmiş paramı, altınlarımı vermiş bulundum. Üstüne bir de evin eşyalarının yüzde 90 ını kendim almıştım. Enayı yerine koydular beni. Hiç hata da kabul etmediler. Sonuç olarak hep haklı ve bencil oldular, herşey daha kötü oldu. Boşanıyorum. Geçip giden zamanıma yanıyorum
Baştan itibaren bu konuda sorun yaşarken çocuk yapmak mantıklı mı peki?teyzecim sen konuyu iyice okuyup mu geldin? insanlar sonuca odaklanacağına geçmişe odaklanıp beni yeriyor şöyle yapsaydın cahil misin gibi yorumlarsa bulunuyor ne yazmamı bekliyorsun??
Nerede küfür etmişim nerede üslubu bozmuşum gayet mantıklı bir şekilde tezlerini çürütüyorum. mal kaçırıyor diyip düzgün fikirlerle gelenlere zaten bir şey demiyorum önerilerini dinliyorum. İnsanlar sevişmeseydin bilmem ne derken üslubunu korumuş oluyor ben teyze deyince laf sokmuş oluyorum, laf sokma gibi bir derdim yok kimseyi tanımam etmem olayın çözümüne katkı sağlamayacak boş yorum yapmasınlar yeter.
% 90 ı siz odemediniz, eşinizin bekarliginda aldığı araba ödedi....bu ne diyor yakız zaten biz ödedik %90ınını,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?