eşimin evlendikten sonra aldığımız evi babasının üzerine yapması

Çok güzel dolandirilmissiniz . Ben olsam elimde ne var ne yok satar dolandırıcılık davası açardım . Hem eşime hem ailesine

Evi istemiyorum deyin Altun’larınızı isteyin tekrar gerekirse kiraya çıkın

Kendisinin boşanmak gibi bir derdi yok zaten adam kovup duruyor hala gevşek gevşek gülüp sevişiyor çok ilginç
ne kadar inanarak boş konuşuyor görüyorsunuz değil mi konu hakkında gram bilgisi yok ama fikri var. teyzecim menopoz başına vurdu herhalde benim yatak odamdan sana ne aaa ? boşanmak gibi bir derdi yok demişsin okumayı da mı bilmiyorsun orada ben de dilekçemi hazıladım diye belirtmişim zaten, sevişme kısmında nasıl takılı kaldıysa başka bir şey okuyamadan koşmuş gelmiş kcdmfkd

bu profil görümcem falan bence yoksa aileyi tanımadan etmeden bu kadar boş bir yorum yapılamaz canımm, olmuyor ya
tatlım sen neyden bahsediyorsun. Senin yazdıklarınla benim yaşadığının gram alakası var mı sence?? muhtemelen ev zaten senin kayınpederininde ve ya evlenince oraya geçtiniz ya da evlendikten sonra kuruş ödemeden oturmaya başladınız. Yani siz kp nizin evi için para ödediniz mi kredi çektiniz mi sanmıyorum yoksa burda gelip bu kadar boş konuşmazdınız. Herkesin aile ilişkileri sizin gibi olmak zorunda değil dikkatli okursan adamlar beni aramıyor bile oğulları hatalı da olsa onu savunuyorlar.

Ay o elleriyle verdiği altınları alabilmenin yolu olarak mirasçı doğurmak istiyo, yoksa o nefret ettiği aileye bir torun, defalarca boşanma dilekçesi yazan evden kovan eşe çocuk yapmaz
ay canım sen geldin burda bu saçma sapan yorumlarında (ki anaokul çocuğu bile böyle senin gibi özelden özele akıl yürüten yorumlarda bulunmaz) gram mantık görüyor musun? ne alaka mirasçı falan şimdi ben zaten dilekçemi yazmışım boşanma yolundayım lafın sonunu dinlemeden ne kadar seviyorsunuz boş fikirler üretmeyi..

tatlım sen gelişim dönemlerinin hangisini tamamlayanadın tam olarak söyle sana gelişim psikolojisi hakkında güzel kitaplar önereceğim. Erickson ve Freud bol bol oku mesela

tamam hakim hanım siz mal kaçırma yok diyorsanız öyledir aynennnn, geldi yine çokbilmişler kraliçesi, herkes sizin gibi evlenirken sözleşme resmi evraklar vb imzalamıyo

16 sayfayı okumadım ama ilk defa konusuna yazan herkesle kavga eden bir üye görüyorum helal olsun valla, yettin kız herkese

Ev konusunu da eşinle böyle konuşuyorsan çözmen zor.

Sen çifter çifter korun, başka da bir şey demiyorum.

boşanmayacağım izlenimine nerden kapıldın tam olarak?? gebelik olduğunda ben hala 1 yıl sonra üzerimize alıcaz diye biliyorum sonra anlıyorum ki bahaneler üretiyor evin babasında kalmasını istiyor o zaman boşanma dilekçemi yazıyorum zaten

hayır herkes ego kasmaya, saçma sapan yorumlar yapıp beğeni kasmaya gelmiş gibi, hoşlarına gidiyor bilgi sahini olmadan fikir sahibi olmak

Ev konusunda artık bir çözüme kavuşacağımı düşünmüyorum, boşanıp altınlarımı alıcam zaten boşanırken kız tarafına takılan altınları erkek taraf vermek zorunda elimde düğün videoları ve mesajlar var.

Ah tatlım, öneri verirken keşke biraz yazılanların içeriğini iyi araştırıp gelmiş olsan.
KENDİ eviniz diye büyük yazmaz mı birde. Canım benim bak, ben de biliyorum krediyi kim çekerse evin onun olduğunu fakat eşim beni kandırdı 1 yıl sonra alıcaz dedi ama mümkün değilmiş zaten kredi bitmeden kredi 4 yıllık, e şimdi de babama söyleyemem diyor, şu an eş ailesi evi vermekten yana değil, ev için 120bin tl ödediler sadece ve şimdi üzerimize geçirmek istemiyorlar bu her hallerinden belli. Yani evin %90ınını ödeyen biz ama kp 120bin ödedi diye evi kendine hak sayıyor. Şimdi bu kadar ev kendimizin mi oluyor yoksa kayınpederin mi?? Madem kötü niyetli değillerdi ortak tapu yapsalardı, ya da şimdi krediyi üzerimize devretselerdi evi verselerdi, bu işler güven ilişkisine bakmıyor kredi bitince ev kimsinse onun olur demişsin ne kadar saf temiz kalplisin ah canım, e hani vermiyorlar napacağız?? hala yardım diyorsun seni eşimin ailesi mi tuttu naptı buraya yazmak için yoksa bu kadar vasıfsız ve saçma yorumlar yapmazdın diye düşünüyorum

Boşanıcam kız, her şeyin farkında geç de olsa şimdi vardım

Sonuna kadar al paranı, ödediğin kredi borçlarını da al. Sonuçta evliyken eşinin odediklerinin yarısı da senden çıkıyor. O maddi sıkıntıyı sen çektin. Uyanıklık yapmışlar güya. Seninle konuşmadan kendi aralarında karar vermeleri hiç iyi niyetli gelmedi. Keşke kirada otursaydınız da bunlar yaşanmasaydı.

Yorumlar konusunda kısmen haklı olsan da herkes o kadar kötü değil. Senin yazdığın 2 satır yazıdan bilgi sahibi oluyoruz. Burası böyle, kabullenip yazacaksın.

Erkekler geniş düşünmüyor bizim kayınbabanın üzerineydi arabamız yakın zamanda vefat etti ablası zorla kavgayla imza attı malımızı alamıyorduk

Erkekler geniş düşünmüyor bizim kayınbabanın üzerineydi arabamız yakın zamanda vefat etti ablası zorla kavgayla imza attı malımızı alamıyorduk

yaaa işte kime güvenebilirsin ki. Aile de olsanız herkes konu mal mülk olunca çıkarıyor içindeki şeytanı.

Ben hiç para vermemiş olsam inan sesimi çıkarmam kendileri aldılar derim ama bana vaatler sundular ve ben de altınlarımı verdim o yüzden hak istemek sonuna kadar hakkım

Bence tamamen siz haklısınız ama bu tür durumlarda ola biliyor tabiki benimde evim var ama babamın üstüne kendi üstüme geçirmeyi düşünmüyorum babam başımızda olsun yeterki senin yaşadıgın durum biraz karışık sizin yerinizde olsam bir meslegim var ise ayaklarnın üstünde dura biliyorsan karşı taraf nasılki ayrı iş yapmış bende kendi paramı biriktirirdim ve bütün giderleri eşimin karşılamasını isterdim kimse enayi değil sonuçta burdaki art niyette yarın bir gün boşanır sanız ev yarı yarıya bölünecek gidecek kafasının olması başka bir izahı yok bunu bayan olarak sen yapsan haklısın derim kendini garantiye almak ister kadın yarın bir gün bişi olursa bir evim olsun benim ve babamın emegi nasıl olsa diyip ama bir erkegin bunu düşünüp yapması ve sonrası sözünü tutmaması üstüne evi almayıp bide borcu yüklenmesi açıkça ortada yuvanı ayakta tut ama mantılıda hareket et kendi ihtiyaçlarını kolla çünkü çıkar var bu evlilikte

işte tümdengelim yaparak yorum yapan birisi. Kesinlikle haklısınız çok fazla çıkar var işin içinde. Ben eşime aynısını söylemiştim bundan sonra ben de bir menkul ya da araba alırsam ailemin üzerine yapacağım diye o da yapabilirsin demişti. Demek ki o zamandan belliymiş kendi yaptığını normal görüp evi üzerine almak istemediği.

Ben hiç ama katakullili işlere bulaşmayacağım daha fazla zaman öldürmeye gerek yok boşanıp ne verdiysem onu alacağın kendi yoluma bakacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…