- 20 Ocak 2010
- 46.127
- 166.078
- 1.123
- 43
Kendisinin boşanmak gibi bir derdi yok zaten adam kovup duruyor hala gevşek gevşek gülüp sevişiyor çok ilginçAdam boşanma planı yapıyir net, yakında kapı onüne konursun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendisinin boşanmak gibi bir derdi yok zaten adam kovup duruyor hala gevşek gevşek gülüp sevişiyor çok ilginçAdam boşanma planı yapıyir net, yakında kapı onüne konursun![]()
Kendi isteğinle planlı bilinçli boşanmak yerine adamların tekmeyi basmasını bekliyorlar. Şu durumda bile her şey bu kadar açıkken neye güveniyorlar hayret verici. Aynı yastığa baş koyduğun adam yılan olmuş seni sokmuş zehirlemiş ama kaçmak kurtulmak yok. Celladına aşık kurban mod açık.Kendisinin boşanmak gibi bir derdi yok zaten adam kovup duruyor hala gevşek gevşek gülüp sevişiyor çok ilginç
Evi odeseler bitse bile üstüne alsada hiç bir hakkı yok çünkü miras bu kadar insan bilgisiz olur mu yahu ama burda artis artis cevaplar verirken baya zeki duruyor neyse 500binlik altının üstüne soğuk su içip bide bebek yapsınKendi isteğinle planlı bilinçli boşanmak yerine adamların tekmeyi basmasını bekliyorlar. Şu durumda bile her şey bu kadar açıkken neye güveniyorlar hayret verici. Aynı yastığa baş koyduğun adam yılan olmuş seni sokmuş zehirlemiş ama kaçmak kurtulmak yok. Celladına aşık kurban mod açık.
Ben de bebekten şüpheleniyorum. Bana kalmasa da çocuğuma kalır kafası var gibi. Kocam evden kovacak hatta süre verecek gitmem için, karakolluk olucam ama barışıp yatağa giricem... Yani basit bir kavga tartışma küslük kırılma falan da değil. Konuşursun karşılıklı özür dilersin. Herif kovuyor, süre veriyor ve o süre içinde defol git diyor.Evi odeseler bitse bile üstüne alsada hiç bir hakkı yok çünkü miras bu kadar insan bilgisiz olur mu yahu ama burda artis artis cevaplar verirken baya zeki duruyor neyse 500binlik altının üstüne soğuk su içip bide bebek yapsın![]()
Ben sana bişey diyim mi 500 bin TL ihtiyaç kredisi çıkan adama, 800 bin TL lik ev kredisi çok kolay çıkardı. Özellikle ilk evini alacaklar için %70-%80 kadarına kredi veriliyor. Seni çok feci oyuna getirmişler. Altınlarından da olmuşsun, kocani ev sahibi yapmışsın. Artık senden sonraki gelin ile yayila yayila otururlar.kp 300 konut kredisi çekiyor aylık 8 9 ödüyor, eşim 500 ihtiyaç kredisi çekiyor aylık 50 ödüyor vade kısa seçiliyor o yüzden aylık ödeme yüksek, eşime konut kredisi çıkmamış bana öyle söylemişti. Sonuç olarak evin büyük kısmını biz ödüyoruz. tamam kp ödesin sonra borcumuz bitince ona öderiz o da evi bize verir diye konuşuyoruz sonradan. Ev alınıyor süre geçiyor eşim babamdan evi isteyemem bizim her şeyimiz ortak demeye başlıyor. ben de bu yüzden kandırılmış hissediyorum rahatsızlık duyuyorum. Evet biz oturuyoruz ama bunun bir garantisi yok tapu bizim olmadığı sürece, sonuçta eşimin kardeşleri var onlar da hak sahibi oluyor bu durumda
Bilerek yapılmış sanki. Babanın üstüne yapılmak amacıyla… 300 bin için konut kredisi çıkıyor, 500 bin için çıkmıyor.. nasıl işseHer iki kredide ihtiyaç kredisi bence 12 ay vadeli baya bile isteye konut kredisi kullanılmamış gibi duruyor. 500.000 TL ihtiyaç kredisi çıkan birine uzun vadeli konut kredisi hayli hayli çıkar
Migrenimsi senin aksine çok mantıklı bir kadın...afedersin ama kocan ve ailesi seni ayakta öpüyor, sen çocuk yapma peşindesin.sen de git bi seviş istersen migrenim geçsin canım hadi sen kafayı sevişmekle bozmuşsun
Şu yorumu arıyorum şu kadar sayfadır ya.Eşinize niye konut kredisi çıkmıyor da ihtiyaç çıkıyor.
Delireceğim.kp 300 konut kredisi çekiyor aylık 8 9 ödüyor, eşim 500 ihtiyaç kredisi çekiyor aylık 50 ödüyor vade kısa seçiliyor o yüzden aylık ödeme yüksek, eşime konut kredisi çıkmamış bana öyle söylemişti. Sonuç olarak evin büyük kısmını biz ödüyoruz. tamam kp ödesin sonra borcumuz bitince ona öderiz o da evi bize verir diye konuşuyoruz sonradan. Ev alınıyor süre geçiyor eşim babamdan evi isteyemem bizim her şeyimiz ortak demeye başlıyor. ben de bu yüzden kandırılmış hissediyorum rahatsızlık duyuyorum. Evet biz oturuyoruz ama bunun bir garantisi yok tapu bizim olmadığı sürece, sonuçta eşimin kardeşleri var onlar da hak sahibi oluyor bu durumda
Lütfen böyle saçma sapan akıllar vermeyin millete. Tamam en güzel aile bir sizin bir ulaş nick'li üyenin. Kayınpederin ölünce yazarsın buraya, herkes hakkımızı verdi diyeArkadaşım bu ev sizin için alınmış size kredi çıkmadığı içinde kayınpederin kredi çekmiş, ev kredisi çektiyseniz şayet tapununda krediyi çekenin üstüne olması lazım. Olması gereken bu evin kredisini sizin odemeniz zaten çünkü o evde siz oturuyorsunuz ve ev sizin her ne kadar kp üzerine olsada. sizi kim doldurmuş bilmiyorum ama bu konu eşinizle aranızı iyice açmış ve aranızda hem güvensizlik hem soğukluk oluşmuş. Aile olmak karşılıklı güven değil mi o ev ha sizin adiniza olmuş ha eşinizin babası adına ne farkeder ki.
Bizim oturduğumuz evde kayinpederin üstüne hatta çoğu zaman tapuyu üstünüze alın der biz önemsemeyiz eşimin kardeşleri de ilerde kalkıp o evde bizimde hakkımız var demez bu karşılıklı güven ahlaka dayalı çünkü. Keşke sizde en başından böyle fitne fesatlar sokmasaydınız ilişkinize
Üstün zekadan etkileyici tavsiyeSenden mal kaciriyorlar yeme bunlari, iyi niyetli olsalar evin kime satildigindan tapuda haberin olmazdi . Kac kurtar kendini, para yedirme bunlara daha fazla.
Kendi ailesi mi demiş bunuAnlatmış hatta ev alındığı zaman da söylemiş. Kira ödemiyorsun sende en azından demişler çekilmişler kenara.
Lütfen böyle saçma sapan akıllar vermeyin millete. Tamam en güzel aile bir sizin bir ulaş nick'li üyenin. Kayınpederin ölünce yazarsın buraya, herkes hakkımızı verdi diye![]()
500 bin nasıl çıkmış birde taş catlasin 200 bin oluyor demek ki kredi puanı bayağı bir yüksek ki ihtiyaç kredisinin faizi daha yüksek.Ben sana bişey diyim mi 500 bin TL ihtiyaç kredisi çıkan adama, 800 bin TL lik ev kredisi çok kolay çıkardı. Özellikle ilk evini alacaklar için %70-%80 kadarına kredi veriliyor. Seni çok feci oyuna getirmişler. Altınlarından da olmuşsun, kocani ev sahibi yapmışsın. Artık senden sonraki gelin ile yayila yayila otururlar.
Şu an %5 civarında ihtiyaç kredisi ve puanı iyi olduğu için çıkmış...kesin ev konu sahibine kalmasın diye alttan alttan plan yapmışlar500 bin nasıl çıkmış birde taş catlasin 200 bin oluyor demek ki kredi puanı bayağı bir yüksek ki ihtiyaç kredisinin faizi daha yüksek.
Ay sen bana laf mı soktun şimdiDedikoduyu çok seviyorsun herhalde mühendisanne
Yahu, herkes sizin bulduğunuz adamlar gibi olmayabilir, her çevre sizin çevreniz gibi olmayabilir.
Çok düzgün Adamlar da var, dürüst aileler de var. Hekes hile hurdacı olacak diye bir durum mü var? Etik değerlere, aile olmanın mefhumuna ulaşmış insanlar da var..
Ayrıca kimse sizin gibi yorum yapmak zorunda değil.
Herkese açık bir platformda herkese sorulan sorular var herkes kendi yaşadıklarına göre cevaplayabilir. Sizden izin almak zorunda mıyız mühendisanne?
Adalete güvenmemek gerekiyor yani, çok yazık, iyice muz cumhuriyeti oldukÇok bişey yapamaz eşim olacak adam arabayı annesinin üzerine yaptı ancak tüm ödemeleri biz yapıyoruz ne kadar biz yapsakta ödemeyi kadın yarın vermezse alamıyoruz benden kaçırmak için yaptılar ve yazışma su bu hiç bir işe yaramiyor
Konu sahibininde sanmıyorum alabileceğini
Anca altinini kendi rizasiyla bosanirken verirse öyle
Birde avukatmis adam çok zor üstüne soğuk su içecek gibi gozukuyor
Peki şekerim sen kendini böyle rahatlatAy sen bana laf mı soktun şimdi
Dedikodu insanın arkasından yapılır, ben direk olarak ismini vererek yazdım. Zoruna gittiyse hiç umrumda değil.
Niye herkesi kendi dar çevren, sınırlı bakış açına göre yaşıyor sanıyorsun? Yorumların geneli de benimle aynı fikirde, demek ki biseyler biliyoruz.
Yorumların bir garip, çıkarımların vasat altı. Hani hersey hakkında yorumun var ama mantıklı bir fikrin yok.
Şimdi biseyler yazardim ama banlandigima değmeyecek. Hayatta başarılarPeki şekerim sen kendini böyle rahatlat![]()