eşimin evlendikten sonra aldığımız evi babasının üzerine yapması

Bosverin yorumu tabiki siz haklısınız 5 kuruş para vermem geçin bu fikirleri bildiğin mal kaçırmak babanın vefatı durumunda anlatın Marko Paşaya.Bende sogurdum ayrı ev alır babamın üzerine yapardım yada annemin herşeyi geçtim boşansaniz şu an para verdiğiniz ev üzerinde zerre tasarrufunuz yok buna oğlan anaları size haksız der çok açık yazıyorum net

Ne verdiniz altınları tapu kiminse mal onun çocuk yoksa bosarim bundan iyi boşanma sebebi olmaz niye milletin babası ev sahibi olacak benimi beklediler ev almak için .Tapuyu ortak tapuya cevirecekmi kredi bitince odediginiz her kuruş için dekonta evin kredi ödemesi yazın elden zırnık vermeyin hadi oradan hayat müşterek tır müşterek olduğunu bilene .Siz kaziklanmissiniz net fikrim bu .O kadar sinir olurdumki çoluk çocuk yoksa bosanirdim ben .Paramla kimseye ev almam hayat öyle değil görüyoruz kadınlar duygusal takılırken erkejlerin yaptığı hesapları .

Benim fikrim bırakın eşiniz ödesin krediyi tapuyu ortak tapu yapacakmi sorun aksi taktirde boşansaniz kendi paranizla zaman içinde kemdinize ev alamazmisiniz ?

Yalniz burada durum biraz farklı konu sahibinin kocasida ev için 500 bin Kredi çekmiş ihtiyaç kredisi adı altında kayınpederi 300 bin konut kredisi çekmiş kocası 500 bin ihtiyaç kredisi cekebiliyorsa kredi puanı bayağı bir yüksek ve kredi çıkıyor demek ki.

Lütfen kelimeleri anlamlarını bilerek kullan, sonra böyle yorumlar yapıyorsun ciddiye alamıyorum. Hadi ben neysede günlük yaşamda sıkıntı
Keyfimin kahyası mısın? Maşallah burda insanlara karıştığın yetmedi günlük yaşamlara da karışma istersen.

Her aile bu kadar tok gözlü değil, maşallah ne güzel bir aileye sahipsiniz bu yüzden de iyi niyetinizi koruyabilmişsiniz, ben de konu sahibinin baştan herseye tamam deyip sonradan vazgeçtiği vibe aldım, lakin kayın aile o kadar da tok gözlü gelmedi çünkü boşanmak üzere olan çifte kızım merak etme borç biter bitmez evi sizin üzerinize ortak tapu olarak vereceğiz eger vermezsek o zaman boşanırsın demeleri lazımdı, olay karakola ulaşmış karşılıklı boşanma kozları kullanılmış lakin buna rağmen evle ilgili geri adım atılmamış, kayın aile asla masum ve iyi niyetli değil, ve ben boşanma söz konusu olursa altınları vermeye yanaşacaklarını sanmıyorum, konu sahibi delil sunup iyi bir avukat bulursa altınlarını alır ve boşanır, eğer bir erkek ( karı kılıklı herif) karısına kendine kalacak yer bak diyorsa o evlilikten bir b..k olmaz , adam eşini sevmiyor, saygı duymuyor tek derdi karısının maaşına ailece çökmek, adamın aile olmak gibi bir derdi yok , adam avukat boşanma davalarına gire çıka evliliğe ve kadına olan saygıyı tümden kaybetmiş ve adam avukat olmasına rağmen aşırı ataerkil bir zihniyette, konu sahibinin çocuk yapmadan bosanmasi lazım ama o hamile kalmaya çalışacak ve çocuğu kullanacak zannımca nedense öyle hissediyorum, boşanacağına inanmıyorum...

Kim haklı kim haksız yorumu yapmayacağım zira konuya tüm yorumlarıyla hakim değilim ama bildiğim bir şey varsa, eşimle ben oturayım diye bir ev alıyorsak kaşınacak tırnağım varsa kaşırım, anamın üzerine babamın üzerine deyip söz hakkım olmayan bir malın borcu altına girmem, hiç de sevmem böyle çetrefilli işleri.

Ortada 2 tanede kardeş var kimin önce öleceğini Allah bilir ama adam bugün gözünü yumsa o evde eşi ve kardeşleri de mirasçı olacak, milletin peşinde hakkını devretsin diye mi gezeceğim, imza versinler diye naz mı çekeceğim?

Tek çözüm kp in yüzüne senin söylemen. Emrivakiyle planlarını suya düşür. Suratına söyle ki sesi çıkamasın. Senin ödediğin parayı verip artık üzerime alıcam evimi de. Eşine söyledikçe daha beter batırmışsın.

Lütfen böyle saçma sapan akıllar vermeyin millete. Tamam en güzel aile bir sizin bir ulaş nick'li üyenin. Kayınpederin ölünce yazarsın buraya, herkes hakkımızı verdi diye
Ah canım anlamaman çok normal,
Tamamda konu sahibi eşiyle tüm bunlari konuşmadan mı gitmiş bankaya ya da tapuya, bir ev aldığınız düşünün nasıl ödeyecez vs hesabi yapmadan direkt mi gidiyorsunuz tapuya ben çok inanmadım bu duruma

Lütfen böyle saçma sapan akıllar vermeyin millete. Tamam en güzel aile bir sizin bir ulaş nick'li üyenin. Kayınpederin ölünce yazarsın buraya, herkes hakkımızı verdi diye
Karşılıklı güvenin sevginin en önemlisi ahlakın olduğu ailelerde böyle şeyler yaşanmaz anlamamanız çok normal sevgiler

Karşılıklı güvenin sevginin en önemlisi ahlakın olduğu ailelerde böyle şeyler yaşanmaz anlamamanız çok normal sevgiler
E kadın ahlaksız bi aileye düşmüş zaten. Neden süper adaletli, ahlaklı aileler üzerinden örnek veriyorsunuz ki? Adamlar son güne kadar evi üstlerine alacaklarını söylememiş, eşi 500 kredi çektiği halde ihtiyaç kredisi çekmiş özellikle konut kredisini 300 olduğu halde babasına çektirmiş ki babası üstüne alsın. Kadın da üstüne evi olacak diye altını vermiş. Şimdi de evi vermiyoruz istersen bosan diyorlar. Daha ne yapsınlar dolandırıcı olmak için? Siz ortada kurulmuş bir plan olduğunu goremiyor musunuz gerçekten? Adam avukat ve ailesiyle bi plan kurmuş iste.

Ben bunu konu sahibine yazmadım, konu sahibinin en başından tüm bu durumlardan haberi olduğunu düşünüyorum siz bir ev alacaksanız baştan eşinizle konuşursunuz ödeme planı nasıl olacak ev hangimizin üstüne olacak ne kadar kredi cekicez vs diye değil mi aksi mümkün mü sizce ? Siz böyle yapmaz mısınız?

Konu sahibi herşeyi kabul etmiş, sonrasında muhtemelen birileri ya da kendi kendini doldurdu karakolluk oldular güven zedelendi vs vs.. sonrasındaki süreçte eş ailesinin tutumunu doğru bulmuyorum borcu kapatıp evi oğullarının yada gelinlerinin üstüne yapılıp kenara cekilebilirlerdi sanırım karşılıklı inatlaşmaya dönmüş olay.

Balık baştan kokmuş yani konu sahibi hiç bu olaylari cikarmasaydi huzurlu mutlu evliliği devam ediyor olsaydı bunların hiçbiri yasanmicakti belki de o insanlarda kredi bitince oğulları üstüne vereceklerdi evi.

Kimse kimseyi doldurmamış. Evi 1 sene sonra üstümüze alacağız diyince kadın kabul etmiş. Bu tarz sözler verildiği zaman buna uygun bir sözleşme var yukarıda bahsedilmis, adam avukat olsugu halde eşine bunu söylememiş. Yani zaten bu ev hiçbir zaman bu kadına verilmeyecekti. Kadını birinin doldurmuş olması ya da kadının her şey güllük gülistanlık iken hır gür çıkarması diye bir durum yok. 500 ihtiyaç kredisi çeken kişiye 800 konut kredisi de çıkardı. Bilerek yalan söylediler. Adam avukat olduğu için her şeyi biliyordu ve önlem olarak sözleşme bile yapmamış. Ne biliyorsunuz belki iyi niyetliydiler diyorsunuz ya, değiller işte kanıtlar var.

Eşiniz kötü sizin. Hem mal kaçırıyor, hem yalan söylüyor, hem her fırsatta kovuyor, hem de boşanma dilekçesi hazırlamış bu kadar pisliğinin üstüne. Çocuk falan yapmayın bu adamdan.
Ev bahanesiyle kadının altınınin üstüne yatmislar.
Emlakçida punduna getirmişler.
Simdi krediyi siz odeyin lafları başlamış ama ev kayinbabanin üstüne

Reactions: Gao
Zaten 2 milyonluk evin 300 bini kayinpederden cikiyor kadinin altını sadece 500 bin
Ev kayinpederin gelinin ise hiç bir hakkı yok.
Adam 8 binlik krediyi ödemiyor sen öde diyor olay buradan çıkıyor.
Yazıp yazıp duruyorum konu sahibi kocasını savunuyorsa derhal konudan çıkayım çünkü sinirleniyorum böyle konulara

Ya bişey söylücem bilmiyorum okuduklarımdan çok okuyamadım ama kp 300 çekmiş 120 sinii Ödemiş 180 borçu kalmış. Siz onu kapatın evide üstünüze yapın olmuyor mı öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…