Sana da basarılar . Dedikoduyu bırak iyi gelirŞimdi biseyler yazardim ama banlandigima değmeyecek. Hayatta başarılar
Lütfen kelimeleri anlamlarını bilerek kullan, sonra böyle yorumlar yapıyorsun ciddiye alamıyorum. Hadi ben neysede günlük yaşamda sıkıntıSana da basarılar . Dedikoduyu bırak iyi gelir
Yalniz burada durum biraz farklı konu sahibinin kocasida ev için 500 bin Kredi çekmiş ihtiyaç kredisi adı altında kayınpederi 300 bin konut kredisi çekmiş kocası 500 bin ihtiyaç kredisi cekebiliyorsa kredi puanı bayağı bir yüksek ve kredi çıkıyor demek ki.Arkadaşım bu ev sizin için alınmış size kredi çıkmadığı içinde kayınpederin kredi çekmiş, ev kredisi çektiyseniz şayet tapununda krediyi çekenin üstüne olması lazım. Olması gereken bu evin kredisini sizin odemeniz zaten çünkü o evde siz oturuyorsunuz ve ev sizin her ne kadar kp üzerine olsada. sizi kim doldurmuş bilmiyorum ama bu konu eşinizle aranızı iyice açmış ve aranızda hem güvensizlik hem soğukluk oluşmuş. Aile olmak karşılıklı güven değil mi o ev ha sizin adiniza olmuş ha eşinizin babası adına ne farkeder ki.
Bizim oturduğumuz evde kayinpederin üstüne hatta çoğu zaman tapuyu üstünüze alın der biz önemsemeyiz eşimin kardeşleri de ilerde kalkıp o evde bizimde hakkımız var demez bu karşılıklı güven ahlaka dayalı çünkü. Keşke sizde en başından böyle fitne fesatlar sokmasaydınız ilişkinize
Keyfimin kahyası mısın? Maşallah burda insanlara karıştığın yetmedi günlük yaşamlara da karışma istersen.Lütfen kelimeleri anlamlarını bilerek kullan, sonra böyle yorumlar yapıyorsun ciddiye alamıyorum. Hadi ben neysede günlük yaşamda sıkıntı
Her aile bu kadar tok gözlü değil, maşallah ne güzel bir aileye sahipsiniz bu yüzden de iyi niyetinizi koruyabilmişsiniz, ben de konu sahibinin baştan herseye tamam deyip sonradan vazgeçtiği vibe aldım, lakin kayın aile o kadar da tok gözlü gelmedi çünkü boşanmak üzere olan çifte kızım merak etme borç biter bitmez evi sizin üzerinize ortak tapu olarak vereceğiz eger vermezsek o zaman boşanırsın demeleri lazımdı, olay karakola ulaşmış karşılıklı boşanma kozları kullanılmış lakin buna rağmen evle ilgili geri adım atılmamış, kayın aile asla masum ve iyi niyetli değil, ve ben boşanma söz konusu olursa altınları vermeye yanaşacaklarını sanmıyorum, konu sahibi delil sunup iyi bir avukat bulursa altınlarını alır ve boşanır, eğer bir erkek ( karı kılıklı herif) karısına kendine kalacak yer bak diyorsa o evlilikten bir b..k olmaz , adam eşini sevmiyor, saygı duymuyor tek derdi karısının maaşına ailece çökmek, adamın aile olmak gibi bir derdi yok , adam avukat boşanma davalarına gire çıka evliliğe ve kadına olan saygıyı tümden kaybetmiş ve adam avukat olmasına rağmen aşırı ataerkil bir zihniyette, konu sahibinin çocuk yapmadan bosanmasi lazım ama o hamile kalmaya çalışacak ve çocuğu kullanacak zannımca nedense öyle hissediyorum, boşanacağına inanmıyorum...Bakın ben konu sahibinin başta her şeyden haberdar olduğunu düşünüyorum.
Belki de o aile de dürüstçe yaklaşmıştı Yeni evlilerin evleri olsun diye uğraştılar.Sonucta bu ailenin malvarlığı var. Tutumlu insanlar,paralarını boşa.harcamamışlar 2 milyonluk ev nasıl bir sey olacak sanki yatırım amacıyla krediler çekilmiş alınmış.
sonra konu sahibi abartılı tepkiler verince, karakolluk olunca eş.ve ailesi garip tepkiler vermiş.
Ve ben şunu söyleyebilirim konu sahibi boşanacak ve altınlarını verecekler..
Biz kardeşime ev alırken, ben memur olduğum için, hemen krediyi çektik. Bzim aldığımız ev de yatırımlıktı. Onlar da hemen ödemelere başladılar ne beni zor durumda bıraktılar, ne kendileri kavga ettiler. Ne güzel şimdi aldıkları evin kirasını yiyorlar.
Aileler bir şey yapıyorsa hatta ne yapıyorlarsa evlatları için yapıyorlar. Zamanı gelince her şeyi evlatlarına bırakacaklar.
Normal,klasik Türk ailesi böyledir.
Yine Nilvari ceza almadan bana bir sallayip oyle gitmisB
Üstün zekadan etkileyici tavsiye
Ah canım anlamaman çok normal,Lütfen böyle saçma sapan akıllar vermeyin millete. Tamam en güzel aile bir sizin bir ulaş nick'li üyenin. Kayınpederin ölünce yazarsın buraya, herkes hakkımızı verdi diye
Tamamda konu sahibi eşiyle tüm bunlari konuşmadan mı gitmiş bankaya ya da tapuya, bir ev aldığınız düşünün nasıl ödeyecez vs hesabi yapmadan direkt mi gidiyorsunuz tapuya ben çok inanmadım bu durumaYalniz burada durum biraz farklı konu sahibinin kocasida ev için 500 bin Kredi çekmiş ihtiyaç kredisi adı altında kayınpederi 300 bin konut kredisi çekmiş kocası 500 bin ihtiyaç kredisi cekebiliyorsa kredi puanı bayağı bir yüksek ve kredi çıkıyor demek ki.
Karşılıklı güvenin sevginin en önemlisi ahlakın olduğu ailelerde böyle şeyler yaşanmaz anlamamanız çok normal sevgilerLütfen böyle saçma sapan akıllar vermeyin millete. Tamam en güzel aile bir sizin bir ulaş nick'li üyenin. Kayınpederin ölünce yazarsın buraya, herkes hakkımızı verdi diye
E kadın ahlaksız bi aileye düşmüş zaten. Neden süper adaletli, ahlaklı aileler üzerinden örnek veriyorsunuz ki? Adamlar son güne kadar evi üstlerine alacaklarını söylememiş, eşi 500 kredi çektiği halde ihtiyaç kredisi çekmiş özellikle konut kredisini 300 olduğu halde babasına çektirmiş ki babası üstüne alsın. Kadın da üstüne evi olacak diye altını vermiş. Şimdi de evi vermiyoruz istersen bosan diyorlar. Daha ne yapsınlar dolandırıcı olmak için? Siz ortada kurulmuş bir plan olduğunu goremiyor musunuz gerçekten? Adam avukat ve ailesiyle bi plan kurmuş iste.Karşılıklı güvenin sevginin en önemlisi ahlakın olduğu ailelerde böyle şeyler yaşanmaz anlamamanız çok normal sevgiler
Ben bunu konu sahibine yazmadım, konu sahibinin en başından tüm bu durumlardan haberi olduğunu düşünüyorum siz bir ev alacaksanız baştan eşinizle konuşursunuz ödeme planı nasıl olacak ev hangimizin üstüne olacak ne kadar kredi cekicez vs diye değil mi aksi mümkün mü sizce ? Siz böyle yapmaz mısınız?E kadın ahlaksız bi aileye düşmüş zaten. Neden süper adaletli, ahlaklı aileler üzerinden örnek veriyorsunuz ki? Adamlar son güne kadar evi üstlerine alacaklarını söylememiş, eşi 500 kredi çektiği halde ihtiyaç kredisi çekmiş özellikle konut kredisini 300 olduğu halde babasına çektirmiş ki babası üstüne alsın. Kadın da üstüne evi olacak diye altını vermiş. Şimdi de evi vermiyoruz istersen bosan diyorlar. Daha ne yapsınlar dolandırıcı olmak için? Siz ortada kurulmuş bir plan olduğunu goremiyor musunuz gerçekten? Adam avukat ve ailesiyle bi plan kurmuş iste.
Kimse kimseyi doldurmamış. Evi 1 sene sonra üstümüze alacağız diyince kadın kabul etmiş. Bu tarz sözler verildiği zaman buna uygun bir sözleşme var yukarıda bahsedilmis, adam avukat olsugu halde eşine bunu söylememiş. Yani zaten bu ev hiçbir zaman bu kadına verilmeyecekti. Kadını birinin doldurmuş olması ya da kadının her şey güllük gülistanlık iken hır gür çıkarması diye bir durum yok. 500 ihtiyaç kredisi çeken kişiye 800 konut kredisi de çıkardı. Bilerek yalan söylediler. Adam avukat olduğu için her şeyi biliyordu ve önlem olarak sözleşme bile yapmamış. Ne biliyorsunuz belki iyi niyetliydiler diyorsunuz ya, değiller işte kanıtlar var.Ben bunu konu sahibine yazmadım, konu sahibinin en başından tüm bu durumlardan haberi olduğunu düşünüyorum siz bir ev alacaksanız baştan eşinizle konuşursunuz ödeme planı nasıl olacak ev hangimizin üstüne olacak ne kadar kredi cekicez vs diye değil mi aksi mümkün mü sizce ? Siz böyle yapmaz mısınız?
Konu sahibi herşeyi kabul etmiş, sonrasında muhtemelen birileri ya da kendi kendini doldurdu karakolluk oldular güven zedelendi vs vs.. sonrasındaki süreçte eş ailesinin tutumunu doğru bulmuyorum borcu kapatıp evi oğullarının yada gelinlerinin üstüne yapılıp kenara cekilebilirlerdi sanırım karşılıklı inatlaşmaya dönmüş olay.
Balık baştan kokmuş yani konu sahibi hiç bu olaylari cikarmasaydi huzurlu mutlu evliliği devam ediyor olsaydı bunların hiçbiri yasanmicakti belki de o insanlarda kredi bitince oğulları üstüne vereceklerdi evi.
Ev bahanesiyle kadının altınınin üstüne yatmislar.Eşiniz kötü sizin. Hem mal kaçırıyor, hem yalan söylüyor, hem her fırsatta kovuyor, hem de boşanma dilekçesi hazırlamış bu kadar pisliğinin üstüne. Çocuk falan yapmayın bu adamdan.
Zaten 2 milyonluk evin 300 bini kayinpederden cikiyor kadinin altını sadece 500 binArkadaşlar, krediyi çekenin üzerine olur ev savunması tamamen iflas etti bu konuda. Konu sahibinin eşi avukat. Konu sahibinin içini rahat ettirmek için yapılabilecekleri biliyordur. Bunun yerine bol kavga etmeyi ve boşanmayı seçmiş. Ev kredisini ödetmek ama konu sahibine 1 kuruş bile vermemek amacıyla alınmış ev, benim anladığım bu.
Boşanmalısın, o ev için, mutfak masrafı gibi, yaptığın tüm masraflar sadece sana zarar. Bir an önce kurtulmaya bak. Benden sana tavsiye sakın inanma eşine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?