• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin eve girmeme sorunu- lütfen bana bir akıl verin

Diğer yorumları fazla okumadım ama ilk sayfadaki yorumlara aynen katılıyorum. Çocuk olduktan sonra değişmez, aksine kaçar gibi geldi bana :(( Benim eşim kızıma çok düşkün olmasına rağmen o bile ilk üç ay evden kaçma planları yapıp dururdu, sürekli ağlayan bir çocuk, yorgun bir eş, sorumluluk.. Erkeklere bazen fazla geliyor böyle şeyler.. Bence sende ona bende gezerim mesajını vererek korkutmaya çalış.

canım, benim konumu oku bizimde aynı sorunumuz vardı..sağolsun arkadaşların yazdıkları çok işime yaradı..birde sen oku istersen o konuyu.şu an çok rahatım:-))) inşallah bir daha hiç tekrarlanmaz bizdede bu tarz sorunlar.

eşim bana çocuk olunca asla yapmıcam falan dese çok kırılırım ve çok çirkinleşirim, ne yani çocuk kıymetlide ben kıymetsizmiyim
ama emin ol çocuk oluncada değişmicek sen evi bekliceksin o dışarda takılacak, seninle niye gezmiyo ne biliyosun bişeyler karıştırmadığını bide hakkını yemiyeyim her gün değil haftanın 4-5 günü diyosun şaka gibi, sen odalıkmısında sadece seninle yatmaya geliyo eve, sen de bekar gibi yaşa o zaman, evde seni bulamasa seni aldatmakla suçlarmışya, normal bi insanın aklına hemen bu gelmez, mesela benim eşim acaba panik atakmı geçirdi acilemi gitti vs diye düşünür ama kişi işi kendinden bilirmiş bence evde kuzu kuzu beklemek yerine peşine bi takıl bakalım

Diğer yorumları pek okuyamadım. Senin gibi agır yazanlar vardır belki bilmiyorum.
Bu kadar ağır konuşma bence bilip bilmeden!
Benimde 4 yıllık erkek arkadaşım, haftanın 5 6 günü arkadaşlaıyla dışarda lokalde dernekte oturmayı, oyun oynamayı, maç izlemeyi, içmeyi sever. Eminim ki bu arkadaşın eşi de öyledir.
Her dışarı çıkan sizin bildiğiniz gibi başka kadının peşine takılacak değil!
Sen o çok iyiniyetli eşinle mutlu mesut yaşa o zaman ama hamile bir kadına eşi hakkında böyle konuşamazsın

Sizin yakınlarda anneniz ya da yada kayınvalideniz falan varsa siz de onlara gidin ya da güvenilir ortak tanıdığınız bir arkadaşınıza, o geldiğinde evde olmayın böylece sizi suçlayamaz nerdeydin diye.Bence 'bana ne oldu bilmiyorum ama evde yalnız kalamıyorum artık çok korkuyorum herhalde hamilelikten' falan deyin.Sık sık arayıp çok korkuyorum eve gel falan deseniz... çok zor bir durum.Adam suçluyken bizde burda o eve gelsin diye ne dümenler çeviriyoruz.Kadın olmak ne kadar zor ya.

bencede böyle yapmak daha mantıklı.. ayrıca kayınvalideniz ve annenizden de bu konuda fikir almak iyi olur diye düşünüyorum.

bukadar mı olur yaa aynı benim yaşadıklarım. benim eşimde aynısı hiç eve gelmek istemiyor adam.hamileykende değişen bişey olmadı. çocuk doğdu da değişmedi.
yani bu böyle gider her zaman çıkmak için bi bahane blunuyor. ama karar verdim bi gün kapıyı arkadan kitlicem geldiğinde açamasın gitsin o çok sevdiği arkadaşlarının yanına

Back