• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin eve girmeme sorunu- lütfen bana bir akıl verin

boşanmalı mıyım sizce.
Evli erkeklerin yüzde kaçı böyledir tahminen?
Normal bir evlilik yaşayacağımı bilsem 5 dakika durmam terkederim kocamı. Ama umudum kalmadı al birini vur ötekini geliyor. Ya başkasıyla olsam onun ne manyaklıkları olacak. Bu eşime diş fırçalamayı ve tüylerden arınmayı öğretene kadar canım çıktı zaten bir tanesiyle daha uğraşamam. erkekler neden bu kadar iğrenç. Günah olmasa bir kadınla evlenirdim.
Psikolojim bozulmuş sanırım. Bir doktora görüneyim bari

benimde 4 yıllık erkek arkadaşım var. o da böyle her gece dışarda hemen hemen, dernekte lokalde erkek arkadaşlarıyla oyun oynuyo maç izliyo fln. arkadaşları da orta yaş onunda hepsi ve evliler ama onlarda her akşam dışarda. birkaç ay önce aramızda evlilik mevzusu geçti ciddi bir şekilde ve bana evlenmeyi düşünmediğini, beni sevdiğini fakat akşam dışarı çıkmak isteyeceğini , benim sorun çıkarabileceğimi ve kavga edip mutsuz olacagımızı düşünüyormuş. Ben şuan haftanın 7 günü çıkıyorum , bu evlenince 1 olmazki en az 5 olur belki dedi. mutsuz olacagımızı düşünerek evlenmek istemiyor. Bende bir zamanlar, aman çıkarsa çıksın yeterki evlenelimde diyordum fakat son zamanlar fikrimi değiştirdim bende

Ah aklıma kötü bir plan geliyor ama...
Öte yandan sağlıkla yalan olmaz.
Bir ders vereceksin,dizinin dibinden ayrılmayacak.
Böylelerine müstehak aslında !

benimde 4 yıllık erkek arkadaşım var. o da böyle her gece dışarda hemen hemen, dernekte lokalde erkek arkadaşlarıyla oyun oynuyo maç izliyo fln. arkadaşları da orta yaş onunda hepsi ve evliler ama onlarda her akşam dışarda. birkaç ay önce aramızda evlilik mevzusu geçti ciddi bir şekilde ve bana evlenmeyi düşünmediğini, beni sevdiğini fakat akşam dışarı çıkmak isteyeceğini , benim sorun çıkarabileceğimi ve kavga edip mutsuz olacagımızı düşünüyormuş. Ben şuan haftanın 7 günü çıkıyorum , bu evlenince 1 olmazki en az 5 olur belki dedi. mutsuz olacagımızı düşünerek evlenmek istemiyor. Bende bir zamanlar, aman çıkarsa çıksın yeterki evlenelimde diyordum fakat son zamanlar fikrimi değiştirdim bende

onun senle evlenmeye niyeti yok zaten canım..
aman sen daha fazla bağlanma bu adama..
neyse konuyu saptırmayım anladın sen onu.:27:

kötü bi alışanlık geçeceğinide sanmam. ama seni sevmemesi senle evde mutlu olmamasından kaynaklanan bişey değil bence çünkü hep böyle alışmış. beni eşim böyle alıştırmadı eve geliş saatini bilirim 3 dk geç gelse merak ederim. servisle geldiğinden pek şaşmaz çünkü saati. bu ay 3 kere balığa gitti arkadaşlarıyla birinde sabahladılar. balık tutmaya bayılır eskiden beraber giderdik bende severim balık tutmayı ama şimdi bebeğimiz var gidemiyorum. bugünde balıktaydı geç geldi eve bi neşeliki sorma. dedim çok neşelisin hafta sonların eğlenceli geçiyomu evet dedi 3 tür gidiyorum ses çıkarmıyosun bide kek börek yapıp çantama koyuyosun. bunun üzerine dedimki ''ama artık höst diyorum uzun bi süre bana sormadan arkadaşlarına söz vermiyosun yeteeeerrrr :)). '' giderim sanane falan demedi öle kötü bi karşılıkta vermedi bakalım nolucak şimdi.

ama seninkinin huyu baştan belliymiş canıım. bide çocuk olunca şöyle olurum böyle olrum geç onarı hepsi hikaye evliyken düzelmiycek çocuk oluncamı düzelicek. hayallerini yüksek tutma yani hüsrana uğrarsın.

bu tamamen evliliğin bilincinde olup olmamakla ilgili, sizin eşiniz bence kendini evli gibi hissetmiyor ve sorumsuz..hamile bi kadın gece vakti evde nasıl yalnız bırakılır? bunları onun düşünmesi lazım, bunu bile akıl edemiyosa hakkaten ilerisi için de büyük beklentiler içine girmeyin derim ben..

Bence al karşına konuş haftada bir gün çıkmana izin veriyorum eğer daha fazla çıkacaksan
bu evlilikte mutlu değilim ayrılmayı düşünüyorum de.. hamileyim korkuyorum sen yokken
hiç umrunda değil bu durumda benim de bu evlilik umrumda olmayacak de bakalım ne diyecek:ssz:

Ah aklıma kötü bir plan geliyor ama...
Öte yandan sağlıkla yalan olmaz.
Bir ders vereceksin,dizinin dibinden ayrılmayacak.
Böylelerine müstehak aslında !

ben de meleknaz gibi düşünüyorum
bi akşam aniden fenalaşsan mesela
ve bi arkadaşını komsunu da ayarlasan kocanı arasa
eşin fenalaştı diye
hala her gece çıkmaya devam eder mi ki:26:
ya da demişsin ya eve gelip benimle yatmak istiyo
net bi şekilde hayır desen
sen her gece dışarı çıkmaya devam ettiğin sürece avcunu yala desen
bu da mı kar et0mrz:26:

Şimdi esını kırmazsın,sabrın tasınca fırtına estırırsın,hepsi bir yere kadar.Evlenelı daha 1 yıl olmuş bu tarz sorunlarınız varken niye hamile kaldınız derim?(bende 14 aylık evlıyım bu arada)siz seviyor,seviliyor olabılırsınız ama sorunlarınız en azından senın bu evlılıkte sorunun varken,bebek yapmak bencillik bence.Herseyı bır tarafa bırakın esınız bekarken ıstedığını yapabılır,evlenınce sız bır aile olduğunuzda hala devam ediyorsa suphe duymalısınız!!!!erkeklerle takılması da değil olay sizin bir aile olamadan,karnınızda bebeğiniz olması bunu bir düşünün çünkü aile kavramı oturmamış.Bu görev size düşüyor artık bebeğiniz de varken esınızı eve cekmeye çalısın yapacağınız baska bir sey yok.

Bir insanın seçtiği arkaşlardan aslında onun hakkında da fikir sahibi çok rahat olunabilir. Evlenmeden nişanlılık evresinde arkadaşlarını tanıyor muydunuz mesela hangi tiplerle takılıyor neden eve girmiyor bunları hiç sorgulamadınız mı? Bu kadar gözü kara evlenmeyin artık yahu. Tamam herkes seviyor aşık oluyor da bir de bakın bu karşımdaki adam evliliğe uygun mu ,aile kurulabilecek biri mi baba olmaya uygun mu diye. Bunları da düşünmek lazım .

Bir erkek kendi eşiyle birlikte vakit geçirmiyorsa

hele de eşi hamileyse veya bir çocukları varsa

mutlaka altında yatan başka sebepler vardır.

Bu sebebi de en iyi eşiniz bilebilir. Alın karşınıza açık açık konuşun.

Madem sizle vakit geçirmeyecek ne diye evleniyor.
Gitsin o gezdiği erkek arkadaşlarıyla nikah kıysın!:20:

Evlilik zor zanaat , bir de üstüne çocuk eklenirse

sorunlar , sorumluluklar daha çok artıyor.

Artık eskisi gibi olamayacağını, evli olduğunu , baba adayı olduğunu dile getirin.

Onun dilinden en iyi siz anlarsınız.

Son düzenleme:
Çok tepki gösterir. Beni kendisini aldatmakla falan suçlar. Eve geldiğinde ben genelde uyuyor oluyorum, o ise beni uyandırmaya çalışıyor

Siz eve geç geldiğinizde çok tepki gösterip aldatmakla sizi suçluyorsa
bilin ki kişi kendinden bilirmiş hesabı kendisi yapıyor ki sizi suçluyor.

Siz de onu suçlayın bakalım, "Dışarıda ne var bu kadar merak ediyorum,
seni her gün her gece dışarıya bağlayan ne ?
Mantıklı bir yanıt vermezsen beni aldattığını düşüneceğim." deyin bakalım ne diyor.

nişanlıyken bu durumunu bilerek evlenmişsin eşin seni şimdi bu silahla vuruyor beni böyle kabul ettin diyormuş.keşke evlenmeden önce bu durumu kabul etmediğini rahatsız olduğunu söyleseydin bir orta yol bulsaydınız canım.çocuk olduktan sonra evde kalırım demiş ama boş laf:19: asıl o zaman daha çok kaçar.bence sen önce iyilikle güzellikle eşinle konuş bu gece çıkmalarını azaltmasını sağla asla gitme deme ters tepebilir ama az çıkmasını iste baktın iyilikle olmuyor sert çık hatta eve alma öyle dene bakalım sonuç verecek mi:44:böyle kocalara sinir oluyorum:23: benimki de bu kadar olmasa da dışarı çıkar kavhe bağımlısı oldu ne desem anlamıyor ama seninki çok abartmış bu kadarına bende katlanamazdım:50:

eşim bana çocuk olunca asla yapmıcam falan dese çok kırılırım ve çok çirkinleşirim, ne yani çocuk kıymetlide ben kıymetsizmiyim
ama emin ol çocuk oluncada değişmicek sen evi bekliceksin o dışarda takılacak, seninle niye gezmiyo ne biliyosun bişeyler karıştırmadığını bide hakkını yemiyeyim her gün değil haftanın 4-5 günü diyosun şaka gibi, sen odalıkmısında sadece seninle yatmaya geliyo eve, sen de bekar gibi yaşa o zaman, evde seni bulamasa seni aldatmakla suçlarmışya, normal bi insanın aklına hemen bu gelmez, mesela benim eşim acaba panik atakmı geçirdi acilemi gitti vs diye düşünür ama kişi işi kendinden bilirmiş bence evde kuzu kuzu beklemek yerine peşine bi takıl bakalım

Sizin yakınlarda anneniz ya da yada kayınvalideniz falan varsa siz de onlara gidin ya da güvenilir ortak tanıdığınız bir arkadaşınıza, o geldiğinde evde olmayın böylece sizi suçlayamaz nerdeydin diye.Bence 'bana ne oldu bilmiyorum ama evde yalnız kalamıyorum artık çok korkuyorum herhalde hamilelikten' falan deyin.Sık sık arayıp çok korkuyorum eve gel falan deseniz... çok zor bir durum.Adam suçluyken bizde burda o eve gelsin diye ne dümenler çeviriyoruz.Kadın olmak ne kadar zor ya.

alışkanlık edinmiş sanırım bunun için vazgeçmesi zor ama kabullenip oturursan bu durum devam edecek emin ol nasılsa karım bişey demiyor diye tam gaz gezecek bağır çağır demiyorum ama tepkini belli et seninle vakit geçirmek istiorum de sıkılıosan arada beraber çıkalım de yada haftada 1 gün çık de ama 4-5 güne müsade etme evli bi erkek için çok abartılı açıkcası benim eşimin akşamları dışarı çıkma alışkanlığı yoktur çıkacağı zamanda söyler 1 - 2 gün öncesinden bi defasında üst üste çıkmak istedi engelledim ben akşama kadar seni bekledim sende gezmeye mi koşuyosun dedim haklı buldu.yani canım rahatsızlığını belirt yoksa bebekte olsa devam eder.hatta bi gün eve geldiğinde yanında k.validen olsun mesela nasılsa hamilesin kramp girdi korktum hastaneye gidicektim falan de annesi de hamile kadını yalnız bırakıp gitmemesi gerektiğini söylesin eşin evli olduğunu ve baba olduğunu bi hatırlasın istersen...

Back