• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin eve girmeme sorunu- lütfen bana bir akıl verin

deryadeniz0606

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2012
55
2
16
Ankara
Yeni evliyiz. Bir sene bile olmadı henüz. Eşim bekarken her gece dışarı çıkarmış, bazı geceler eve bile gelmezmiş. Yani ailesi aşırı derecede rahat bırakmış. Nişanlılık dönemimizde bu durum biraz azaldı aile baskısıyla ve çok gezmekten dolayı kavgalı olduğu olduğu kişilerden korktuğu için. Tabiki korkuları geçince yine attı ortaya kendini. Kötü bir yere gittiği yok bildiğim kadarıyla erkeklerle geziyor. Of her akşam yalnızım. yani en azından haftanın 4-5 günü yalnızım kocamın da hakkını yemeyeyim.
Eve sadece yemek yemek, tv seyretmek, internete girmek,uyumak ve bir de benimle yatmak için geliyor. Gece eve geç gelince pek iyi davranamıyorum ona. Yani bağırmıyorum ama kırılıyorum ya. Akşamın vakti geliyor benimle yatmak istiyor kalbim kırılıyor, daha farklı davranmak isterdim öylesi mi doğru olur. Ama hoş geldin diyorum, gülümsüyorum, kırmıyorum yani. Sadece mutlu olmuyorum.
Şuan da hamileyim bebeğimiz olunca da böyle yaparsa, ki asla yapmayacağını söylüyor çocuğuyla ilgili bir baba olacakmış. Ama böyle yaparsa onu terkederim. Kukladan baba istemiyorum.
Bunun dışında dışarı çıkınca beni hep arıyor.
Arkadaşlarım tavsiyeler veriyorlar birlikte takılın diye ama kabul etmiyor. yoksa çıkarım ben de. Belki de eskisi kadar hevesim yok.
Kendisi bu kadar gezmesine rağmen bana kendisi kadar müsade etmiyor.
Sorun nerde? Beni sevdiğini söylüyor. Eve gelince bana iyi davranıyor. Eşimi eve nasıl döndürebilirim. Her akşam dışarda olduğunu söyleyince çok kızıyor ve kabul etmiyor.
Hamile olmasam boşanırım. Sevgi de bir yere kadar. Onu cezalandırmak istiyorum.

Yeni evliyiz. Bir sene bile olmadı henüz. Eşim bekarken her gece dışarı çıkarmış, bazı geceler eve bile gelmezmiş. Yani ailesi aşırı derecede rahat bırakmış. Nişanlılık dönemimizde bu durum biraz azaldı aile baskısıyla ve çok gezmekten dolayı kavgalı olduğu olduğu kişilerden korktuğu için. Tabiki korkuları geçince yine attı ortaya kendini. Kötü bir yere gittiği yok bildiğim kadarıyla erkeklerle geziyor. Of her akşam yalnızım. yani en azından haftanın 4-5 günü yalnızım kocamın da hakkını yemeyeyim.
Eve sadece yemek yemek, tv seyretmek, internete girmek,uyumak ve bir de benimle yatmak için geliyor. Gece eve geç gelince pek iyi davranamıyorum ona. Yani bağırmıyorum ama kırılıyorum ya. Akşamın vakti geliyor benimle yatmak istiyor kalbim kırılıyor, daha farklı davranmak isterdim öylesi mi doğru olur. Ama hoş geldin diyorum, gülümsüyorum, kırmıyorum yani. Sadece mutlu olmuyorum.
Şuan da hamileyim bebeğimiz olunca da böyle yaparsa, ki asla yapmayacağını söylüyor çocuğuyla ilgili bir baba olacakmış. Ama böyle yaparsa onu terkederim. Kukladan baba istemiyorum.
Arkadaşlarım tavsiyeler veriyorlar birlikte takılın diye ama kabul etmiyor. yoksa çıkarım ben de. Belki de eskisi kadar hevesim yok.
Sorun nerde? Beni sevdiğini söylüyor. Eve gelince bana iyi davranıyor. Eşimi eve nasıl döndürebilirim. Her akşam dışarda olduğunu söyleyince çok kızıyor ve kabul etmiyor.

Eşiniz evlendiğinin hatta çocuk sahibi olacagının farkında bile degil!

Bekarlık hayatına tam gaz devam ediyor!

Sanmayın ki çocuk olduktan sonra degişecek, evde daha çok vakit geçirecek.
İşte asıl o zaman daha çok sorumluluktan kaçmak için kaçacak.
Bu tipler böyledir malesef...

Allah yardımcınız olsun.

Bir öneri sunamayacagım. Çünkü bu bir kişilik, olgunluk, aile olmayı idrak edememe meselesidir...

eşiniz çocuk olunca değişicenı hiç sanmıyorum inşallah olumlu yönde değişir yanılırım ama çocuk buyuk sorumluluk yanı surekli ilgi bakım beklıyor buda erkeklerıı çok yoruyoor benım eşim hiç öyle arkadaşlarıyla gezme huyu yoktur hafta sonlarıda evde vee sürekliçocuk yüzünden işte olduğundan daha çok yorulduğunu söyluyorr eşinizin evlilik sorumluluğunu alamamış daha üzerine

Verilen haklar geri alınmaz.bu süreçde düzeldi düzeldi yoksa yok.
hamile olmasam boşanırdım diyosun yarın allah izin verirse bebeğin olacak yine boşanamayacaksın.(zaten boşanmalısın demiyorum)
bence herkes kendi silahıyla vurulmalı.
eve gec geldiği bir akşam seni evde bulamasa tepkisi ne olur

canım senin aklna kim soktu bilemiyorum baba olunca eve bağlanacağını..aslaaa canım asla aksine daha beter dışarı yönelecek..evde bebek ağlaması sesi, karısının uykusuz bitkin yorgun halleri, sorumlulukar, şunu al bunu getir çocuğun aşısı, hasta oldu doktora gitmesi falan vs sebepler dahada uzakalaştırıyor emin ol..üzmek istemem hatta yazıp yazmama konusunda kararsız kaldım ama sadece bilinçsizce sabretme diye yazdım...baba olunca değişiri diye sabretme..
bence güzel bi dille konuş..evliliği benimsememiş anlaşılan bekar hayatına devam ediyor...olmaz böyle...güzelce tatlı dille çözebilirsin bence..hemen olmaz belki ama zamanla kavrayacaktır sanki...
mesela aşkım ben hamileyim zaten sana ihtiyacım var, arkadaşların benden daha mı önemli biraz bana vakit ayırsan..senin sıcaklığını yakınlığını desteğini hissetsem..nolur bunu çok görme bana vs gibi tatlı cümleleri dene bence...allah yardımcınız olsun ...

Verilen haklar geri alınmaz.bu süreçde düzeldi düzeldi yoksa yok.
hamile olmasam boşanırdım diyosun yarın allah izin verirse bebeğin olacak yine boşanamayacaksın.(zaten boşanmalısın demiyorum)
bence herkes kendi silahıyla vurulmalı.
eve gec geldiği bir akşam seni evde bulamasa tepkisi ne olur

Çok tepki gösterir. Beni kendisini aldatmakla falan suçlar. Eve geldiğinde ben genelde uyuyor oluyorum, o ise beni uyandırmaya çalışıyor

2 adet arkadaşı var onlarda aynı böyle. 2 tane de akrabası var onlarda aynı tabi onlar orta yaşlılar. Bu arkadaşları ve akrabalarıyla geçiriyor zamanını. Onları bıraksa başkalarını bulur tabiki, arkadaşlarının suçu yok. Tecrübeyle gördüm bunu.
Keşke çevresinde şöyle aile babası birisi olsa. Ama eşime cazip gelmiyor böyle tipler demek. Ya da çevresine kendisine örnek olabilir

Arkadaşım gerçekten uyan....
hem bu ne yobazlık ben dışarı cıkıyorum iyi yerlere gidiyorum
eğer geldiğimde evde yoksa kesin beni aldatıyordur.

seni üzmek istemem bana cok gezen ayağa b.k bulasır.

canım senin aklna kim soktu bilemiyorum baba olunca eve bağlanacağını..aslaaa canım asla aksine daha beter dışarı yönelecek..evde bebek ağlaması sesi, karısının uykusuz bitkin yorgun halleri, sorumlulukar, şunu al bunu getir çocuğun aşısı, hasta oldu doktora gitmesi falan vs sebepler dahada uzakalaştırıyor emin ol..üzmek istemem hatta yazıp yazmama konusunda kararsız kaldım ama sadece bilinçsizce sabretme diye yazdım...baba olunca değişiri diye sabretme..
bence güzel bi dille konuş..evliliği benimsememiş anlaşılan bekar hayatına devam ediyor...olmaz böyle...güzelce tatlı dille çözebilirsin bence..hemen olmaz belki ama zamanla kavrayacaktır sanki...
mesela aşkım ben hamileyim zaten sana ihtiyacım var, arkadaşların benden daha mı önemli biraz bana vakit ayırsan..senin sıcaklığını yakınlığını desteğini hissetsem..nolur bunu çok görme bana vs gibi tatlı cümleleri dene bence...allah yardımcınız olsun ...

canım, bana diyor ki "ben tanıştığımızda böyleydim. Sen benimle evlenmeyi kabul ettin bu halimle" ve bu sebeple çıkıyor dışarı. Bebek olunca eve geleceğini kendisi söyledi, ama önemi yok zaten ben şuan çözmeliyim bu durumu, alışmış kudurmuştan beterdir çünkü.

Arkadaşım gerçekten uyan....
hem bu ne yobazlık ben dışarı cıkıyorum iyi yerlere gidiyorum
eğer geldiğimde evde yoksa kesin beni aldatıyordur.

seni üzmek istemem bana cok gezen ayağa b.k bulasır.

evet canım uyandım ama çözüm bulamıyorum. Çözüm nedir çekip gitmek mi. Gidecek yerim de yok ki ailem kabul etmez beni. Önce bir arkadaşıma gider, sonra da ev tutabilirim bir kötü durumda.

huylu huyundan vazgeçmez, vazgeçmesi için çok dişli olman lazım.

bazı erkeklerin bazı alışkanlıklarını değiştirmek çok zordur ama imkansız da değildir..

Eve senin için değil de sadece uyku tv yemek vs ihtiyaçları için gelmesi çok sinir bozucu..

çocuk olunca eve bağlanacak..fikrini at aklından..yok öyle birşey varsa da istisna ki senin eşin asla bu istisnalar arasına giremez..

Ben olsam net bir dille uyarırım, kesinlikle değişmesi gerektiğini, bu alışkanlığını haftada 1 ya da 15 günde 1 e düşürmesi gerektiğini, akdi takdirde bu evliliğin çok uzun ömürlü olamayacağını kesin bir dille söylerim..bunu sık sık da yaparım..

çocuk olunca da değişmezse (sanmam) hareketlerimle de belli ederim düşüncemi..

Yeni evliyiz. Bir sene bile olmadı henüz. Eşim bekarken her gece dışarı çıkarmış, bazı geceler eve bile gelmezmiş. Yani ailesi aşırı derecede rahat bırakmış. Nişanlılık dönemimizde bu durum biraz azaldı aile baskısıyla ve çok gezmekten dolayı kavgalı olduğu olduğu kişilerden korktuğu için. Tabiki korkuları geçince yine attı ortaya kendini. Kötü bir yere gittiği yok bildiğim kadarıyla erkeklerle geziyor. Of her akşam yalnızım. yani en azından haftanın 4-5 günü yalnızım kocamın da hakkını yemeyeyim.Eve sadece yemek yemek, tv seyretmek, internete girmek,uyumak ve bir de benimle yatmak için geliyor. Gece eve geç gelince pek iyi davranamıyorum ona. Yani bağırmıyorum ama kırılıyorum ya. Akşamın vakti geliyor benimle yatmak istiyor kalbim kırılıyor, daha farklı davranmak isterdim öylesi mi doğru olur. Ama hoş geldin diyorum, gülümsüyorum, kırmıyorum yani. Sadece mutlu olmuyorum.

İşaretlediğim cümle beni benden aldı.
Hakkını yemeyeyim, 4-5 gün yalnızım demişsiniz.
Bir de bildiğim kadarıyla erkeklerle geziyor, yani tam olarak kimle nerede onu bile bilmiyorsunuz.
Gerçekten bu böyle mi?
Ne münasebet evli bir erkeğin haftanın 4-5 gecesi dışarıda olması, eve döndüğü saatin belli olmaması!
Evliyi de geçtim, bizler bekar halimizle haftanın ancak 2, bilemedin bir şey olursa 3 akşamı dışarıdayızdır.
Ev bu, otel odası değil, yaşam alanı...

Çevresini acil olarak değiştirmeniz gerek.
Sanırım arkadaşları bekar ve hala bekar hayatına özeniyor ya da özlüyor.
Madem böyle olacaktı evlenmeseydi?
Evliliğin amacı bu mu, sadece 'helal' olarak sevişmek mi?
Evli çiftlerle program yapın ve ona katılmak için baskıda bulunun.
Dışarı çıkacak zamanı kalmasın, birden bire alışveriş tutturun, sinema tutturun.
Bu böyle olmaz çünkü, ben sizin yerinizde olsaydım inanın eve almazdım!
O saate kadar eve gelmeyen koca olmaz olsun, bir de hamilesiniz yahu!

Bir de bildiğim kadarıyla erkeklerle geziyor, yani tam olarak kimle nerede onu bile bilmiyorsunuz.
Gerçekten bu böyle mi?
Ne münasebet evli bir erkeğin haftanın 4-5 gecesi dışarıda olması, eve döndüğü saatin belli olmaması!
Evliyi de geçtim, bizler bekar halimizle haftanın ancak 2, bilemedin bir şey olursa 3 akşamı dışarıdayızdır.

Dışarı çıkacak zamanı kalmasın, birden bire alışveriş tutturun, sinema tutturun.

arkadaşları da evli işin kötüsü:) erkeklerle geziyor şimdilik ama çok gezen tavuk misali yarın ne olacağını bilemem ki. Ben de o kadar gezsem ben de yanlış yaparım belki kimbilir. Beddua ediyor çaresiz insanlar gibi ve bu duruma çok üzülüyorum.

Gerçekten bu böyle mi?

arkadaşları da evli işin kötüsü:) erkeklerle geziyor şimdilik ama çok gezen tavuk misali yarın ne olacağını bilemem ki. Ben de o kadar gezsem ben de yanlış yaparım belki kimbilir. Beddua ediyor çaresiz insanlar gibi ve bu duruma çok üzülüyorum.

canım, bana diyor ki "ben tanıştığımızda böyleydim. Sen benimle evlenmeyi kabul ettin bu halimle" ve bu sebeple çıkıyor dışarı. Bebek olunca eve geleceğini kendisi söyledi, ama önemi yok zaten ben şuan çözmeliyim bu durumu, alışmış kudurmuştan beterdir çünkü.

Keşke bu sorunu çözmeden hamile kalmasaydınız, hatta evlenmeseydiniz...

Bebek olunca eve gelecegini, hamile kaldıktan sonra mı söyledi,
yoksa sizi bebek konusuna ikna etmek için mi söyledi? :///

Siz o eşleri tanımıyor musunuz?
Kadınlar olarak birlik olun, her biriniz bir buluşmaya aksilik yaratın ya da beraber plan yapın da şu adamların ayağını kesin dışarıdan!
Bakın evli değilim, bu gezme muhabbeti benim de ilişkimde sorun olmuştur.
Sevgili halimle limiti haftada ikidir, 3 olsun görün curcunayı.
İçimden bir canavar çıkar, ne yaptığı nerede oturduğu umrumda değil.
Her seferinde de söylerim bekar hayatına özeniyorsan buyur git, ama ben olayacağım o hayatta diye.
Hatta 2-3 gün önce konuştuk, evlenirsek emin ol dışarıya seninle kimse çıkmaz, evimde öyle güzel ortamınızı kurarım ki ne yapıyorsanız gözümün önünde olur.
Sen istemesen bile yaptığım yemek ve el üstünde tutmalarıma arkadaşların dayanamaz, onlar gelir bize dedim.
Allem edin kallem edin, gerekirse kızın ya da misilleme yapın siz de çıkın.
Her gece misafir çağırın gidemesin bir yere, kağıt mı oynuyorlar, yapın masalarını.
Pes mi atıyorlar, alın evinize oyun konsolu.
Çağırın eşlerini de siz hanım hanıma, onlar da artık ne yapıyorsa gözünüzün önünde dursunlar.
Siz eşinizi öyle tanımış olabilirsiniz,savunması çok saçma ama tanıdığınızda bekardı!
Bir sorumluluğu ve eşi yoktu.
Evliliğin kelime anlamı bile 'aynı evde beraber, bir yaşamak'tır, sizde bu yok ki...
Allah bilir evlenmek için ne diller dökmüş, ne hayaller kurdurtmuştur size bir de!

Son düzenleme:
Siz o eşleri tanımıyor musunuz?
Kadınlar olarak birlik olun, her biriniz bir buluşmaya aksilik yaratın ya da beraber plan yapın da şu adamların ayağını kesin dışarıdan!
Bakın evli değilim, bu gezme muhabbeti benim de ilişkimde sorun olmuştur.
Sevgili halimle limiti haftada ikidir, 3 olsun görün curcunayı.
İçimden bir canavar çıkar, ne yaptığı nerede oturduğu umrumda değil.
Her seferinde de söylerim bekar hayatına özeniyorsan buyur git, ama ben olayacağım o hayatta diye.
Hatta 2-3 gün önce konuştuk, evlenirsek emin ol dışarıya seninle kimse çıkmaz, evimde öyle güzel ortamınızı kurarım ki ne yapıyorsanız gözümün önünde olur.
Sen istemesen bile yaptığım yemek ve el üstünde tutmalarıma arkadaşların dayanamaz, onlar gelir bize dedim.
Allem edin kallem edin, gerekirse kızın ya da misilleme yapın siz de çıkın.
Her gece misafir çağırın gidemesin bir yere, kağıt mı oynuyorlar, yapın masalarını.
Pes mi atıyorlar, alın evinize oyun konsolu.
Çağırın eşlerini de siz hanım hanıma, onlar da artık ne yapıyorsa gözünüzün önünde dursunlar.
Siz eşinizi öyle tanımış olabilirsiniz,savunması çok saçma ama tanıdığınızda bekardı!
Bir sorumluluğu ve eşi yoktu.
Evliliğin kelime anlamı bile 'aynı evde beraber, bir yaşamak'tır, sizde bu yok ki...
Allah bilir evlenmek için ne diller dökmüş, ne hayaller kurdurtmuştur size bir de!

arkadaşlarının eşleri de ses çıkrmıyor erkeklere baskı yapılmaz diyorlar en tepkili olan benim sanırım.
çok yoğun çalışıyorum cuma cumartesi hariç misafir almam mümkün değil, bir de hamileyim zaten her şeyden midem bulanıyor. zaten misafir gelince de benim eşim erkeklerle ayrı bir odaya geçiyor hep erkeklerle konuşmak istiyor. Eşlerle ortak bir paylaşımı yok

Back