- 21 Nisan 2016
- 3.643
- 6.890
- 158
- 27
Gevşekliği düzen bozulacak diye korkuya bırakmış yerini. Bir erkek boşanmak istemiyorsa sadece düzeni bozulacak yemeği ütüsünü kim yapacak derdinden. Yani en azından sizde böyle. Çünkü naneleri yerken size mi sormuş?malesef büyük sorunlu. dün gece istersen boşanırsın diyen adam ailemin yanındayım dönmeyeceğim dediğim zaman çıldırdı. bu sebepten tek taraflı boşanabileceğini sanıyorsan büyük yanlış yaparsın ben seni rahat bırakmayacağım hukuki hakkımı sonuna kadar kullanacağım seni çok seviyorum asla bırakmam ,sen sinirden ne yaptıgının farkında değilsin diyor. biraz sakinle annenle babanla vakit geçir gel. yaptıgın şeyin yanlış oldugunu sen de anlayacaksın dedi. seninki aşırı bir kıskançlık sadece diye örtbas etmeye çalışıyor yaptığı şeyi. babamla da telefonla konuştu işte biz bu yüzden istemiyorduk senin ne mal oldugun 100 metre öteden belli diye konuştu eşime. o da yediremedi o lafları kendine anlamadıgım bir strateji izliyor. seni asla bırakmam ailenin o laflarına rağmen diyen birisi var şu an.
Zor durumda diye yardım ettim diyor tamam kan için öyle diyelim. Peki kadının kafe adı sorması ve eşinizin cevap vermesi? O zaman da mı zor durumdaydı? Çok mu zor sürekli bir şeyleri bahane edip yazan eski sevgiliyi engellemek? Ya da yazdığını sizin deyiminizle paye gibi arkadaşlarına atması ne kadar doğru? Bu da mı zor durumda kalana yardım? Eşiniz inanılmaz manipülatif. Dik durun.