- 24 Mart 2024
- 121
- 31
- Konu Sahibi portakalcicegi579
Hayır görücü değilSiz görücü usulü mü evlendiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır görücü değilSiz görücü usulü mü evlendiniz?
Çok da can yakıyor amaYani sevmeyen aşık olmayan insanda çok net anlaşılır , bence başta da muhtemelen görmezden geldiniz ama artık bayağı geç, üzerine sünger çekeceksiniz muhtemelen çünkü ayrıl desen ayrilmazsiniz hiç agzinizin tadını kaçırmayın bence.
Bu dusunce size degersizlik yukler. Kendi kendinizi bogarsiniz.Aynı sizin gibi düşünüyorum ailesi istememiş. Benimlede ailesinin rızası olduğu için sevmeden evlendi
Peki siz niye böyle bir evliliği kendinize reva gördünüz. Hiç mi değeriniz kıymetiniz yokÇok ilgili sayılmaz. Sorumluluk sahibi iyi bir baba. Benimle iyi geçinmeye çalişıyor. Aşık olarak evlenmediğini kabul ediyor zaten
Canım bunu kafana takma. Aşık olarak evlenmek inan her zaman iyi değil. Sevgi zamanla güçlenir bu gençlik şeyleri gelip geçici. Anladığım kadarıyla senin sevgilin olmadı bu zamana kadar, olsa önemsemezdin diye düşünüyorum. Şu anda bir şüphen varsa orası ayrı ama 8 sene geçmiş üstünden, düşünüp dertlenmenin kime ne faydası varÇok ilgili sayılmaz. Sorumluluk sahibi iyi bir baba. Benimle iyi geçinmeye çalişıyor. Aşık olarak evlenmediğini kabul ediyor zaten
Uzak akraba diyorsunuz, belli ki ailesinin razı olacağı biri olarak gözüne kestirmiş, e bunu böyle diyecek hali yoktu tabi aşk oyunu yapacaktı.Hayır görücü değil
Çok da can yakıyor ama
Boşansam çocuklara yazikevet ama bu sizin tercihiniz.
adam aşık olmadan sevmeden evlendim demiş siz evi terkedip çok sevdiğiniz için dönmüşsünüz. yani adamın sizi sevmiyor oluşunu kabullenmişsiniz. ha yok artık dayanamıyırum diyorsanız boşanacaksınız yapacak birşey yok.
Size aşık olmadığını söyleyen adamla nasıl evlendiniz?Çok ilgili sayılmaz. Sorumluluk sahibi iyi bir baba. Benimle iyi geçinmeye çalişıyor. Aşık olarak evlenmediğini kabul ediyor zaten
Yooo hiç yazık değilBoşansam çocuklara yazik
Başta söylemedi aşık olmadığınıYooo hiç yazık değil
Çocukları bahane etmeyin
Boşanırsanız sevilmediği yerde durmayan onurlu bir anne görmüş olacaklar, onların hayrına olacak
Aşığım mı dedi başta?Başta söylemedi aşık olmadığını
Aşığım da demedi yani böyle birsey sormadımAşığım mı dedi başta?
Kandırdı yani sizi?
8 sene olmuş neden böyle kurcalayıp huzurunuzu kaçırıyorsunuz. Biliyorum biz kadınlar duygusalız sizide şeytan dürtüyor belli. Ama esinizide darlayıp eşeğin kulağına karpuz kabuğu kaçırmayın. Zorla o kadına ilgisini çekmiş olursunuz ve özguvensiz görünürsunuz. Eşiniz zaten sizinle evlenmiş o kadını unutamamış ona ilgisi olsa onunla evlenirdi. Demek ki sizi seçmiş. Ama tabikide ilk yaptığı davranışı yanlış olmuş. Evliyken eski sevgilisine yazmasına hiç gerek yok. Sebep uydurmaya gerek yok hiç yazmamaliydi aslında.Defter saklamasida hoş degil, evliyken eski hatirlatici objeleri atmasi gerekir. İz bırakan birisi olmus diyebiliriz. Olmuş bir durum sizde 8 senede gözlemlediyseniz eşinizin eski sevgilisiyle ilgili bir durumu olmadıysa unutun gitsin.Merhabalar
Yeni evlendiğimiz zamanlarda eşim bana karsi çok ilgisizdi. Faceboktan engelleme gecmisine baktim ve eski sevgilisini benimle evlendikten sonraki bi tarihte engellemis konustunuz mu dedim sadece mesaj attim ve engelledim dedi. Mesajında şöyle yazmiş; ben evlendim artık yazmak istersen yazma.
Bu çok kafami kurcaladi. Bence biz evlenene kadar konuşmuşlar. Bu demek oluyorki onu unutmadan benimle evlendi . Çok kotu hissettim . Yillar gecmesine ragmen unutamiyorum. Ona yazmis oldugu sayfalarca şiir defterini gördüm atmamış bile . Rahatsiz olduğum için atti. Boylece neden ilgisiz ve benimle konuşmadığini anladim kendimce. Biz uzaktan akrabayiz ve cok süre geçmeden evlendik. Boyle hayal etmemiştim