- 16 Haziran 2011
- 14.965
- 63.259
- 798
- Konu Sahibi gecmisemazidiyemiyorum
-
Merhaba arkadaşlar buraya yeni katıldım. Ben 3 yıllık evli ve 2 yaşında bir çocuk annesiyim. Şu an çalışmıyorum, okutulmadığım için evlendikten sonra liseyi açıktan bitirdim ve şimdi yksye hazırlanıyorum, kısaca kendimi özetlemek istedim. Ben evlendikten 1 ay sonra eşimin bilgisayarında google fotoğraflardan eski kız arkadaşıyla olan türlü türlü fotoğraflarını gördüm. Yatakta, otelde, çıplaklarken vs. Gördüğüm günde hamile olduğumu öğrendim ve yavaş yavaş psikolojim bozulmaya başladı. Eşim bana teknoloji özürlüsü olduğunu ve gerçekten unuttuğunu söyledi. Ama bende bu artık bir takıntı olmaya başlamıştı ve eşimin geçmiş dekontlarına, yıllar öncesinden kalan e mail hesaplarına varana kadar her şeye baktım. Baktıkça daha çok şey çıktı karşıma. Sürekli bir yerlerden fotoğraflar çıktı. Sürekli eşimle o kadını sarmaş dolaş gördüm. Sanki kendime acı çektirmeyi severmişim gibi. Daha geçenlerde bilgisayarını geçmiş döneme yükledim, sistemi geri yükleyince tekrar silinen fotoğraflar çıktı karşıma. Kadını inanılmaz takıntı yaptım kendime. Kadının hayatını kıskanıyorum resmen. Kadın 12 yıldır çalışıyor, benden 8 yaş büyük. Okumuş etmiş. İstediğini giyip istediği yere gitmiş eşimde bile kalmış hatta. Bense evden kapıya çıkarılmazdım ki zaten 21 yaşımda sırf o evden kurtulmak için evlendim yoksa beni okutacakları yoktu. Sürekli kadının hesabına bakıyorum, sürekli aklıma o fotoğraflar geliyor ve ben kafayı yiyecek gibi hissediyorum. Psikolojik tedavi de aldım ama iyileşemedim, ilaçlı tedavi de aldım ilaçsız da. Ne yapacağımı bilmiyorum. Resmen 3 yıldır bununla cebelleşiyorum ve stalk yapmaya engel olamıyorum. Kafayı yemek üzereyim artık kafamın içinde ki bu beyinle yaşayamıyorum. Bana akıl verin ne yapayım ben? İnsan travmasını nasıl atlatır?
Daha geçenlerde bilgisayarını geçmiş döneme yükledim, sistemi geri yükleyince tekrar silinen fotoğraflar çıktı karşıma. Kadını inanılmaz takıntı yaptım kendime.
Kadının fikrinin ne önemi var canım, erkek evlenmek isterse evlenilir. Kadının istememe ihtimali yok.Çok aşık olan erkek hazır sevgiliyken o kişiyle evlenirdi.
Konu sahibi belli ki psikolojik olarak iyi değil. Neden sürekli "o kadına aşık olmuş seninle mantık evliliği yapmış" diyorsunuz anlamadım. Belki alakası bile yok gezdiler tozdular sıkılıp ayrıldılar yani. Çok aşık olan erkek hazır sevgiliyken o kişiyle evlenirdi.
Google fotoğraflar her şeyi depoluyor. Özel olarak girip silmezseniz kalıyor öylece. Benim 2018'den kalma fotolarım varmış daha yeni gördüm mesela. Dert edilecek bir şey yok. Çoluk çocuk yapmışsınız, aile kurmuşsunuz.
Her tatile çıkan, sevişen de birbirine deli gibi aşık değil merak etmeyin.
Türlü türlü senaryo üretilebilir bu durumda. Neden konu sahibiyle mantık evliliği yapmış olsun ki?Kadının fikrinin ne önemi var canım, erkek evlenmek isterse evlenilir. Kadının istememe ihtimali yok.
Kadın bekarken tatillere gidemiyormuş, evden pek çıkamıyormuş ya sıkıcı biri(!) Sevilmeye layık değil, anca mantık evliliğine layık.Hakikaten ha. Konu sahibiyle mantik evliligi yaptığı cikarimina nasil vardik bir andabu arada diyelim ki adam ve eski sevgilisi birbirlerine deli divane asiktilar yuzyilin aski bile olsa insan unutup gidiyor ben 5 sene önce deli gibi aşık olduğum bi insan şu an karşıma gelse yüzüne bakmam hiçbir şey hissetmem. Insan psikolojisi bu sekilde isliyor bence. Evlenip gitmiş adamin eski sevgilisine hala asik olmasi bana mantikli gelmiyor. Herkes de maillerini google fotoğraflarını duzenlemiyor.
Kadın bekarken tatillere gidemiyormuş, evden pek çıkamıyormuş ya sıkıcı biri(!) Sevilmeye layık değil, anca mantık evliliğine layık.
Bakın öncelikle geçmişe bir sünger çekin. Burda kadını takıntı etmenizin sebebi sizin şu anki hayatınızdan memnun olmayisiniz. İçinizde ukte kalan şeyler var ve bunları gerceklestiremediginiz için bir yoksunluk içindesiniz. Bakın ne güzel yks ye hazırlanıyormussunuz. Bence herkesi ve herşeyi düşünmeyi birakip hayatınıza odaklanın. Hemde eşinizin sizden önceki hayatı sizi ilgilendirmez. Sizinle evlenmiş ve sizinle devam ediyor. Ve doktorunuzu değiştirin. İyi doktor bulmakta şans isi.Merhaba arkadaşlar buraya yeni katıldım. Ben 3 yıllık evli ve 2 yaşında bir çocuk annesiyim. Şu an çalışmıyorum, okutulmadığım için evlendikten sonra liseyi açıktan bitirdim ve şimdi yksye hazırlanıyorum, kısaca kendimi özetlemek istedim. Ben evlendikten 1 ay sonra eşimin bilgisayarında google fotoğraflardan eski kız arkadaşıyla olan türlü türlü fotoğraflarını gördüm. Yatakta, otelde, çıplaklarken vs. Gördüğüm günde hamile olduğumu öğrendim ve yavaş yavaş psikolojim bozulmaya başladı. Eşim bana teknoloji özürlüsü olduğunu ve gerçekten unuttuğunu söyledi. Ama bende bu artık bir takıntı olmaya başlamıştı ve eşimin geçmiş dekontlarına, yıllar öncesinden kalan e mail hesaplarına varana kadar her şeye baktım. Baktıkça daha çok şey çıktı karşıma. Sürekli bir yerlerden fotoğraflar çıktı. Sürekli eşimle o kadını sarmaş dolaş gördüm. Sanki kendime acı çektirmeyi severmişim gibi. Daha geçenlerde bilgisayarını geçmiş döneme yükledim, sistemi geri yükleyince tekrar silinen fotoğraflar çıktı karşıma. Kadını inanılmaz takıntı yaptım kendime. Kadının hayatını kıskanıyorum resmen. Kadın 12 yıldır çalışıyor, benden 8 yaş büyük. Okumuş etmiş. İstediğini giyip istediği yere gitmiş eşimde bile kalmış hatta. Bense evden kapıya çıkarılmazdım ki zaten 21 yaşımda sırf o evden kurtulmak için evlendim yoksa beni okutacakları yoktu. Sürekli kadının hesabına bakıyorum, sürekli aklıma o fotoğraflar geliyor ve ben kafayı yiyecek gibi hissediyorum. Psikolojik tedavi de aldım ama iyileşemedim, ilaçlı tedavi de aldım ilaçsız da. Ne yapacağımı bilmiyorum. Resmen 3 yıldır bununla cebelleşiyorum ve stalk yapmaya engel olamıyorum. Kafayı yemek üzereyim artık kafamın içinde ki bu beyinle yaşayamıyorum. Bana akıl verin ne yapayım ben? İnsan travmasını nasıl atlatır?
Ben öyle bir şey demedim ki, diyenlere sorun.Türlü türlü senaryo üretilebilir bu durumda. Neden konu sahibiyle mantık evliliği yapmış olsun ki?
Bende üniversite sonrası hemen yüksek öğrenim kız yurdunda yönetici pozisyonunda çalıştım. Aynı şekilde bizimde alt kademede erkek personel vardı. Aşçı, kaloriferci, bakımcı gibi. Bu neyi ifade ediyor anlamadım? Ankara'da Kızılay da çalıştım başka bı iş kolunda. Yine erkek personel, depocu, şoför gibi vardi. Tesbitleriniz çok yetersiz geldi banaHanımefendi size sayfalarca yazabilirim . Sadece şunu söylemek istiyorum bu kadar şehir gezip malesef kendi fikir dünyanızın dışındaki insanlarla bir araya gelememissiniz . Ekonomik özgürlüğü olan bir kadın eğer kendi gücünün farkındaysa kimseyi tanımaz .
Bu arada muhafazakarlık deyince akla gelen şehirden biriyle evliyim . Ben sizin imparator dediğiniz o erkeklere 23 yaşindayken şefleri olarak emir veriyordum . Gözünüzde çok büyütmeyin o cinsi yani
Bahsettiğiniz zihniyet il ve sınırları ile değil aile yapısı ile alakalıdır. Şehir küçüktür sizi tanıyanlar daha fazladır dedikodu olur diye düşünülür ama iş yine kişide, kadında biter. Misal kendi akrabalarımdan bahsedeyim herkes birbirinin namusuna kadar çok rahat iftira atabilir, ne çirkin dedikodular döner bir bilsen ama çoğunun çocuğu da kınadığı yaşamakla birlikte ailesini dinlemedi kendi hayatlarını kurdu, sizin imparatorluğunuz bana sökmez diyerek gitti. Kimi okudu kimi anne babasının istediği gibi bir hayat yaşadı ( onların zaten gitme hevesi de yoktu) . Ama öyle erkeklere boyun eğmekmiş, erkeğin dediği olurmuş faso fiso bunlar. Böyle düşünenlerin soyları da tükenecek zamanla. Çoğu erkeğin de özgür bir kadını eğlenilecek kadın olarak gördüğünü düşünmüşsünüz ancak onlar zaten ana kuzusu ve ailesinin seçeceği kızla evlenebilecek seviyede kendi fikri olmayan erkekler. Benim arkadaş ortamım, çevremde gördüğüm erkekler aksine kendi ayakları üzerinde duran kadınlara hayrandır. Kızlık zarı dikimi olayı kızın aşırı muhafazakar ailede yetişmiş olmasından ve bu düşünceyle yetiştiği için evlendiğinde bunu öğrenirse terk edilmesinden korktuğu için açılan konular. Evet maalesef böyle düşünen kızlarımız da var.Bende sizin ülkemizden habersiz oluşunuza şaşırdım.
Sınırlı bir seküler kesim dışında söylediklerim ülkenin ikiyüzlü gerçekliği maalesef. Bende hayran değilim bu bozuk düzene....
Yani İzmir il sınırlarından dışarı çıkmamış bir kişi yazabilir anca bu yorumu.
Ben, İstanbul, Ankara, Karadeniz'in bir sahil ili oldukça modern, sonra Boluda bulundum. İstanbul hariç diğerlerinde yıllarca ikamet ettim. en son yine büyük bir ildeyim halihazırda. Yani konunun ortasından yazıyorum.
Yatıp kalkmadan evlenen her zavallı sadece mantıklı bulduğu için evlenmiştir, öyle bir kafa var buradaTürlü türlü senaryo üretilebilir bu durumda. Neden konu sahibiyle mantık evliliği yapmış olsun ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?