Eşimin eski eşi, sorunlar ve boşanmayı düşünmem

Bence kadinlarin en büyük sorunu, sevgiliyken buyuk sorunlari gormezden gelmesi ve evlendikten sonra bundan rahatsızlık duymasi. Esiniz maddi olarak eski esiyle boyle anlasmis. Bir gunde tum masrafları esinize yikilmamistir, siz gormezden gelmissiniz. bu durum degismez. Cocuk biraz daha büyüdüğünde masraflari artacaktir.

Hanfendi botu tabi ki 4 beden büyük almadık öyle bir şey olabilir mi ? 4 beden büyük olsa çocuk o botu giyebilir mi ? Ayakkabı ve botları en fazla bir beden büyük alabilirsin onun fazlası olamaz. Ayrıca kıyafetleri 2-3 beden büyük alırsın ne var bunda ? Zamanında hepimizin annesi böyle yapmadı mı ? Çocuklar çabuk gelişir o yüzden tam yaşında almazsın bedenine göre büyük alırsın.Ayrıca bahsettiğim çocuk yaşına göre iri bir çocuk 3 beden onun için yeterli size çok gelebilir ama asla çok zayıf bir çocuk değil.Ben devreye sonradan girdim,çünkü ex kişisinin yaptıklarını bilmiyorsun.Çocuğun kolu kırıldı diye yalan söyleyip cebine indirdiği paradan haberin var mı mesela ? YOK. Adamda uğraşmadı bana pasladı ben de bir güzel hakkından geldim eski eşini kandırıyorduda beni kandıramıyor hakkından geliyorum çünkü.
Ben iki çocuk büyüttüm, keşke sizi daha önce tanısaydım ona göre kıyafet alırdım. Başkasının çocuğu olunca ne güzel ezikleniyor değil mi? Palyaço gibi gezsin, alay etsinler gülsünler size ne. Kendiniz doğurunca en iyiler en güzeller, başkasının çocuğuna 3-4 beden büyük olsun ne var.

Adam dediğiniz kişi adam değil yalnız. Medenice konuşup dengeyi bulacağına kafes dövüşü yaptırıyor. Çocuğun en basit ihtiyaçlarını bile almaktan vermekten kaçan, üvey ana vicdanına paslayan sünepe sümsüklere adam denmiyor. Çocuğun kolu kırılmış mı kırılmamış mı baba denen yaratık anlamamış mı? Gitmemiş mi hastaneye, röntgen falan çekilmemiş mi? Oğlunun gezmesi, sosyal olması, ihtiyaçlarının giderilmesi sadece annenin görevi mi? Nafaka vermek dışında da babalık yapılıyor haberi var mı? Beslenmesi, hastalığı, dersi, banyosu, ödevleri sınavları vs. Para verince bunları da yapmış mı oluyor? Çocuğun kaderine bak, anne baba boşanması yetmiyor üstüne eli belinde tehditler savuran üvey anne kabusu yaşıyor. Eski konularınızı yorumlarınızı görmeyen duymayan sizi ve eşinizi paşazadelerden sanır ama kumaş meselesi, hemen belli oluyor. Afiyetle yiyin kocanızın parasını, çocuk da neymiş? Sizden çıkmadı sonuçta.

Son düzenleme:
Ben iki çocuk büyüttüm, keşke sizi daha önce tanısaydım ona göre kıyafet alırdım. Başkasının çocuğu olunca ne güzel ezikleniyor değil mi? Palyaço gibi gezsin, alay etsinler gülsünler size ne. Kendiniz doğurunca en iyiler en güzeller, başkasının çocuğuna 3-4 beden büyük olsun ne var.

Adam dediğiniz kişi adam değil yalnız. Medenice konuşup dengeyi bulacağına kafes dövüşü yaptırıyor. Çocuğun en basit ihtiyaçlarını bile almaktan vermekten kaçan, üvey ana vicdanına paslayan sünepe sümsüklere adam denmiyor. Çocuğun kolu kırılmış mı kırılmamış mı baba denen yaratık anlamamış mı? Gitmemiş mi hastaneye, röntgen falan çekilmemiş mi? Oğlunun gezmesi, sosyal olması, ihtiyaçlarının giderilmesi sadece annenin görevi mi? Nafaka vermek dışında da babalık yapılıyor haberi var mı? Beslenmesi, hastalığı, dersi, banyosu, ödevleri sınavları vs. Para verince bunları da yapmış mı oluyor? Çocuğun kaderine bak, anne baba boşanması yetmiyor üstüne eli belinde tehditler savuran üvey anne kabusu yaşıyor. Eski konularınızı yorumlarınızı görmeyen duymayan sizi ve eşiniz paşazadelerden sanır ama kumaş meselesi, hemen belli oluyor. Afiyetle yiyin kocanızın parasını, çocuk da neymiş? Sizden çıkmadı sonuçta.
Çocuğun annesi bile seneyede giysin diyor sakin ol champ.Paylaço gibi gezmiyor merak etme en fazla 2-3 beden büyük alıyoruz ben orda 4 diye abartmışım.Biz kadınla medenide konuştuk özellikle ben.Çok medenide davrandım,çok naifte davrandım pek tarzım değildir naif olmak.Kendisi suanda şehir dışında evli bir adamla beraber yaşadığı için çocuk hastaneye gitmiş mi gitmemiş mi göremiyor maalesef.Ne facetime konuşturuyor ne sesli.Nedense sadece para olayı olunca ortaya çıkıyor ex kişisi,oda tokatlamak ve dolandırmak için. Babası 25bin liralık kışlık alışverişi yaptı onlarda takım kışlık.Yazlıkda yine aynı küsüratta oldu hepsi de kaliteli markalardan.Çocuğunun güneş kremine kadar aldık sen düşün gerisini. Şuanda çocuğun babası evli bir adamla yaşayan eski eşimden çocuğumu nasıl kurtarabilirim onun derdinde.Dava açtı yetmedi içi kan ağlaya ağlaya sosyal hizmetlere başvurdu.Ben o kadına o kadar sert davranıyorsam vardır bir bildiğim merak etme.25 bin liralık kışlık alışverişi yapılmış hepsi 2-3 beden büyük alınmış tek bir kış için 25bin mi verecektik ?

Burada anne olanlar veya boşanmış çocuklu olanlar o kadını haklı görmüş.Öncelikle konu sahibi size Allah sabır versin.Çünkü bende şuanda boşanmış çocuklu bir adamlayım.23 bin nafaka veriyor üstüne tüm masraflarını baba karşılıyorsa neden nafaka veriliyor ? Bu çocuğu sadece baba mı yapmış ? Neden yarı yarıya olmuyor paylaşılmıyor harcamalar ? Bunun bana göre doğrusu yarı yarıya paylaşmaktır.Mesela eşimin eski eşi benimle muhattap oluyor bana yazıyor.Bu durmun doğru olmadığının farkındayım aslında babasıyla konuşması gerekir ama konu sahibi fazla nazik ve naifsiniz.Biraz dişli olsanız her şey çözülür.Gösterin pençelerinizi bakalım eski eş veya eşiniz bu kadar ince olacaklar mı. Geçen sene binlerce liralık kışlık alışverişi yaptık çocuğa en pahalı botları montları kışlıkları aldık.Geçen gün kadın bana yazdı çocuğa kışlık alınacak diye.Pardon dedim ? Hayırdır ? Bu çocuğa o kadar pahalı şeyler aldık sadece bir kış mı giyecek dedim.Ve hepsini 3-4 beden büyük aldık iki kış giyebilsin diye,olmaması imkansız.Çocukta obezite sorunu çıkmadıysa bu senede giydireceksin dedim.Öyle sürekli her kış alamayız dedim verdim ağzının payını.Neymiş çocuğa kıyafetler olmuyormuş.Fotoğraflardan görüyorum gayette oluyor.Salak değilim bir çocuk bir yaz geçirince 4 beden büyümez çünkü.Geçen gün kreş mevzusu açtı yarı yarıya paylaşırsanız neden olmasın dedim.Kendisi Allahtan şehir dışında,şuanda başka bir adamla beraber.Ha birde utanmadan çorap ve çamaşırda alır mısınız demişti.Dünyanın nafakasını alıyorsun o nafakadan çocuğuna bir çorap alamıyor musun nereye gidiyor bu paralar dedim.Benim kocamı sömüremezsin izin vermem dedim.Çocuk ortak yapıldıysa harcamalarda ortak olacak.Siz bence bu kadar kibar olmayı bırakın,silkelenin.Sizin kibarlığınızdan yüz bulmuş bunlar.Ayrıca ne alaka kardeş istemiyormuş çok ağlıyormuş😂 benim eşim bana bunu dese veya eski eşi eşime söylese eşim yapıştırırdı cevabını sana mı soracağız diye.Zaten ben dişli olduğum için eski eşini benle muhatap ettirdi onuda biliyorum.Bir gün yine masraflarla alakalı yazınca eski eşime,karımla konuş evin ekonomisi onda kendi aranızda halledin dedi.Bana gelince affaladı ex kişisi.Ha birde bi kere kendisi çocuğun diş tedavisi için 150bin lira lazım demişti eşime,tabi ben sağlıkçıyım inanmadım.Kadının tek derdi para koparmaktı.Araştırdım sonra yalan olduğunu gördüm.Eşimede gösterdim.Konu sağlıksa milyonlar feda edilir,ama işte karşı taraf para avında olunca ben de pençe gösteriyorum.Dinsizin hakkından imansız gelir.Eşim sizin eşiniz gibi olsa kıyameti koparırdım,düzelmiyorsa da ayrılırdım.Tamamen haklısınız bu konuda.
Gercekten ne alaka ? Sizin cocugunuz olsa bu cocuk o zaman da uvey anneye carlayacaktiniz ki “benim cocuguma ne alindigina siz hangi hakla karisiyorsunuz” diye ama o hakli bir carlama olacakti … eger gercekten bu uslupla bu sekilde yaziyorsaniz kadina ve kadinda size haddini bildirmiyorsa hakikaten hanimefendi kadinmis… kusura bakmayinda esinizin de kocalik da babalik da rolu biraz skintili hangi koca biri eski biri yeni olan 2 esini bu sekilde muhattap eder isin burasi bile sorunlu yada hangi baba cocugunun harcamasini uvey annesinin eline birakir … cok enteresan. Bi cocugum var eger esimden bosansam ve karsimda da muhattap olarak yeni esini bulsam o eski kocami mahvederm.. yeni esi de boyle bi uslupta bulunacak benim cocugumla ilgili o ese de haddini bildiririm hanimefendi cok edepliymis ama siz kocanizla asiri uyumlusunuz arada olan o cocuga olmus her zamanki gibi

Çocuğun annesi bile seneyede giysin diyor sakin ol champ.Paylaço gibi gezmiyor merak etme en fazla 2-3 beden büyük alıyoruz ben orda 4 diye abartmışım.Biz kadınla medenide konuştuk özellikle ben.Çok medenide davrandım,çok naifte davrandım pek tarzım değildir naif olmak.Kendisi suanda şehir dışında evli bir adamla beraber yaşadığı için çocuk hastaneye gitmiş mi gitmemiş mi göremiyor maalesef.Ne facetime konuşturuyor ne sesli.Nedense sadece para olayı olunca ortaya çıkıyor ex kişisi,oda tokatlamak ve dolandırmak için. Babası 25bin liralık kışlık alışverişi yaptı onlarda takım kışlık.Yazlıkda yine aynı küsüratta oldu hepsi de kaliteli markalardan.Çocuğunun güneş kremine kadar aldık sen düşün gerisini. Şuanda çocuğun babası evli bir adamla yaşayan eski eşimden çocuğumu nasıl kurtarabilirim onun derdinde.Dava açtı yetmedi içi kan ağlaya ağlaya sosyal hizmetlere başvurdu.Ben o kadına o kadar sert davranıyorsam vardır bir bildiğim merak etme.25 bin liralık kışlık alışverişi yapılmış hepsi 2-3 beden büyük alınmış tek bir kış için 25bin mi verecektik ?
Sevgilimin çocuğundan sana ne,ne hadle karışıyorsun

Gercekten ne alaka ? Sizin cocugunuz olsa bu cocuk o zaman da uvey anneye carlayacaktiniz ki “benim cocuguma ne alindigina siz hangi hakla karisiyorsunuz” diye ama o hakli bir carlama olacakti … eger gercekten bu uslupla bu sekilde yaziyorsaniz kadina ve kadinda size haddini bildirmiyorsa hakikaten hanimefendi kadinmis… kusura bakmayinda esinizin de kocalik da babalik da rolu biraz skintili hangi koca biri eski biri yeni olan 2 esini bu sekilde muhattap eder isin burasi bile sorunlu yada hangi baba cocugunun harcamasini uvey annesinin eline birakir … cok enteresan. Bi cocugum var eger esimden bosansam ve karsimda da muhattap olarak yeni esini bulsam o eski kocami mahvederm.. yeni esi de boyle bi uslupta bulunacak benim cocugumla ilgili o ese de haddini bildiririm hanimefendi cok edepliymis ama siz kocanizla asiri uyumlusunuz arada olan o cocuga olmus her zamanki gibi
Eski eş sağlam bir tokatçı olduğu için eşim dinsizin hakkından imansız gelir diyerek bana pasladı.Ben kaos kavga falan severim çok iyi bilir.Nedense ben devreye girince sesi biraz kesildi😂 hatta tam kesildi. Yalanlar söyleyip fazladan para koparmaya çalışmasa inanın benimde muhattap olmaya pek merakım yok.

Esinizin babaligina anlatildigi gibiyse hayran kaldim. Aslinda olmasi gereken bu. Ancak orta halli bir hayat standartini surdurmek bu devirde oldukça masrafli. Ozel okula giden cocugun ekstra gezidir etkinliktir lukse girecek masraflari oluyor cocugu gondermesen olmuyor muhtemelen anne de babasi kdr belki daha fazla para harciyordur. Cocugun bakimi gozetimi yemesi icmesi disari aktiviteleri annenin barinma icin verdigi ucret vs topladiginda emin olun babanin masrafini gecebilir. Bakim sorumlulugu maddiyat disinda basli basina bir yuk o da annede. Kisaca eşiniz yapabildigini yapsin sizde zor durumda degilseniz takilmayin derim. Birde benim kizimda ozel okula gidiyor ve inatla yirtik ayakkabisini giymek istiyor onu cok seviyor yenisini asla giymiyor takti ona inşallah okulda sorumsuz annesi var demiyorlardir :) bazen cocuklarin tercihleri garip olabiliyor

tek bir kış için 25bin mi verecektik ?
Siz kimsiniz, siz mi ödediniz, çocuğun babası yok mu? Şaka gibi ya, tek kış için mi diyor. Allah size biraz merhamet versin empati yeteneği kazandırsın. 3 beden büyük nedir yuh artık. Siz böyle büyüdünüz diye çocuk da mı böyle büyüsün? Kolu bacağı sarkan kıyafetlerle gezerken hiç mi utanmıyor arkadaşlarından? Yıkanmıyor mu, yıpranmıyor mu rengi solmuyor mu bu kıyafetlerin? O çocuktan esirgediğiniz kuruş boğazınıza dizilsin yemek nasip olmasın.

Konu sahibinin konusunu sabote etmek istemiyorum artık. Okuyun da baba nedir, nasıl bir şeydir öğrenin, sonra da kocanıza okutun. Adam olamayanları baba yapmanın sonucu bu.

Siz kimsiniz, siz mi ödediniz, çocuğun babası yok mu? Şaka gibi ya, tek kış için mi diyor. Allah size biraz merhamet versin empati yeteneği kazandırsın. 3 beden büyük nedir yuh artık. Siz böyle büyüdünüz diye çocuk da mı böyle büyüsün? Kolu bacağı sarkan kıyafetlerle gezerken hiç mi utanmıyor arkadaşlarından? Yıkanmıyor mu, yıpranmıyor mu rengi solmuyor mu bu kıyafetlerin? O çocuktan esirgediğiniz kuruş boğazınıza dizilsin yemek nasip olmasın.

Konu sahibinin konusunu sabote etmek istemiyorum artık. Okuyun da baba nedir, nasıl bir şeydir öğrenin, sonra da kocanıza okutun. Adam olamayanları baba yapmanın sonucu bu.
tmm

Çocuklu adamla hıc evlenmemiş kadın neden evlenır?
Asıl sorun burada.
Bu kadar Maddiyat önemli ise denginizı bulun.
Bu adamların nesı cazıp geliyor sıze?

Ben çocuğun rıskından kısmıyorum,annesi kısıyor.Kendisi zamanında kreş parası aldı çocuğu okula yazdırmadı,kışlık yazlık için sürekli para istiyordu sonrasında almıyordu dönüp dolaşıp eski eşine diyordu şunu bunu al diye,hastane olaylarında türlü türlü yalanlar söyleyip binlerce lira kopardı.Adamın sabrı taştı ben baş edemiyorum sen ilgilen artık dedi bana pasladı.Bence binlerce lira para koparıp (nafaka harici) çocuğa şunu bunu alıcam diyip almayan annesidir.Ha birde çocuğunun ahlaki yaşamını düşünmeyen bile kendisi.Eski kocasından kopardıklarınıda muhtemelen yanındaki adama yediriyor.Bence sen çocuğun öz annesini sorgula,ayrıca üvey anne falan değilim öyle tabir mi olur ya olsam olsam ablası olurum.Üvey anne nedir ? Ayrıca çocuğun kendi annesi demişti o dönem 2-3 beden büyük alın diye seneyede giysin diye hayırdır sana kocamın adamlığını sorguluyorsun

Ben çocuğun rıskından kısmıyorum,annesi kısıyor.Kendisi zamanında kreş parası aldı çocuğu okula yazdırmadı,kışlık yazlık için sürekli para istiyordu sonrasında almıyordu dönüp dolaşıp eski eşine diyordu şunu bunu al diye,hastane olaylarında türlü türlü yalanlar söyleyip binlerce lira kopardı.Adamın sabrı taştı ben baş edemiyorum sen ilgilen artık dedi bana pasladı.Bence binlerce lira para koparıp (nafaka harici) çocuğa şunu bunu alıcam diyip almayan annesidir.Ha birde çocuğunun ahlaki yaşamını düşünmeyen bile kendisi.Eski kocasından kopardıklarınıda muhtemelen yanındaki adama yediriyor.Bence sen çocuğun öz annesini sorgula,ayrıca üvey anne falan değilim öyle tabir mi olur ya olsam olsam ablası olurum.Üvey anne nedir ? Ayrıca çocuğun kendi annesi demişti o dönem 2-3 beden büyük alın diye seneyede giysin diye hayırdır sana kocamın adamlığını sorguluyorsun
Her şey tamam da bir ev bir araba için evlendiğin adamı da bu kadar savunma, onun marifetlerini de sayfa sayfa döktün be.

Örneğin ben daha doğmamış çocuğuma birikim yapıyorum, yarın öbür gün eğitimine bir şeyine kullanırız diye.
Ya da benim de şöyle mi yapmam gerekliydi, e babası yapsın ben elimi bir şeye sürmeyeyim.
Bilmiyorum, çok yıprandım
Madem eski eş öyle yapıyor siz de öyle yapacaksınız. İki eve bakacak bütçesi yoksa evlenmeyecekti sizinle. O çalışıp eski eşe yollayacak sizin maaşınız evinize gidecek. Yok öyle. Burda bazı arkadaşlar bahsetmiş çalışmasanız evlenmezdi diye. Bir deneyin bakalım ben işten çıkmak istiyorum diyin ne diyecek eşiniz. Çocuğunuz olsa aynı imkanları sizin maaşınız olmadan sizin çocuğunuza da sunabilecek mi? Sakıp sabancı kadar zengin mi kocanız?

Madem eski eş öyle yapıyor siz de öyle yapacaksınız. İki eve bakacak bütçesi yoksa evlenmeyecekti sizinle. O çalışıp eski eşe yollayacak sizin maaşınız evinize gidecek. Yok öyle. Burda bazı arkadaşlar bahsetmiş çalışmasanız evlenmezdi diye. Bir deneyin bakalım ben işten çıkmak istiyorum diyin ne diyecek eşiniz. Çocuğunuz olsa aynı imkanları sizin maaşınız olmadan sizin çocuğunuza da sunabilecek mi? Sakıp sabancı kadar zengin mi kocanız?
O zaman kendi kardeşine nerden para yollayacak?

Burada anne olanlar veya boşanmış çocuklu olanlar o kadını haklı görmüş.Öncelikle konu sahibi size Allah sabır versin.Çünkü bende şuanda boşanmış çocuklu bir adamlayım.23 bin nafaka veriyor üstüne tüm masraflarını baba karşılıyorsa neden nafaka veriliyor ? Bu çocuğu sadece baba mı yapmış ? Neden yarı yarıya olmuyor paylaşılmıyor harcamalar ? Bunun bana göre doğrusu yarı yarıya paylaşmaktır.Mesela eşimin eski eşi benimle muhattap oluyor bana yazıyor.Bu durmun doğru olmadığının farkındayım aslında babasıyla konuşması gerekir ama konu sahibi fazla nazik ve naifsiniz.Biraz dişli olsanız her şey çözülür.Gösterin pençelerinizi bakalım eski eş veya eşiniz bu kadar ince olacaklar mı. Geçen sene binlerce liralık kışlık alışverişi yaptık çocuğa en pahalı botları montları kışlıkları aldık.Geçen gün kadın bana yazdı çocuğa kışlık alınacak diye.Pardon dedim ? Hayırdır ? Bu çocuğa o kadar pahalı şeyler aldık sadece bir kış mı giyecek dedim.Ve hepsini 3-4 beden büyük aldık iki kış giyebilsin diye,olmaması imkansız.Çocukta obezite sorunu çıkmadıysa bu senede giydireceksin dedim.Öyle sürekli her kış alamayız dedim verdim ağzının payını.Neymiş çocuğa kıyafetler olmuyormuş.Fotoğraflardan görüyorum gayette oluyor.Salak değilim bir çocuk bir yaz geçirince 4 beden büyümez çünkü.Geçen gün kreş mevzusu açtı yarı yarıya paylaşırsanız neden olmasın dedim.Kendisi Allahtan şehir dışında,şuanda başka bir adamla beraber.Ha birde utanmadan çorap ve çamaşırda alır mısınız demişti.Dünyanın nafakasını alıyorsun o nafakadan çocuğuna bir çorap alamıyor musun nereye gidiyor bu paralar dedim.Benim kocamı sömüremezsin izin vermem dedim.Çocuk ortak yapıldıysa harcamalarda ortak olacak.Siz bence bu kadar kibar olmayı bırakın,silkelenin.Sizin kibarlığınızdan yüz bulmuş bunlar.Ayrıca ne alaka kardeş istemiyormuş çok ağlıyormuş😂 benim eşim bana bunu dese veya eski eşi eşime söylese eşim yapıştırırdı cevabını sana mı soracağız diye.Zaten ben dişli olduğum için eski eşini benle muhatap ettirdi onuda biliyorum.Bir gün yine masraflarla alakalı yazınca eski eşime,karımla konuş evin ekonomisi onda kendi aranızda halledin dedi.Bana gelince affaladı ex kişisi.Ha birde bi kere kendisi çocuğun diş tedavisi için 150bin lira lazım demişti eşime,tabi ben sağlıkçıyım inanmadım.Kadının tek derdi para koparmaktı.Araştırdım sonra yalan olduğunu gördüm.Eşimede gösterdim.Konu sağlıksa milyonlar feda edilir,ama işte karşı taraf para avında olunca ben de pençe gösteriyorum.Dinsizin hakkından imansız gelir.Eşim sizin eşiniz gibi olsa kıyameti koparırdım,düzelmiyorsa da ayrılırdım.Tamamen haklısınız bu konuda.
Şu devirde 3-4 beden büyük kıyafet alma mı kaldı. Çocuğun bakım ve ihtiyacından anne baba sorumlu, size ne iç çamaşırından . Tabii ki babası alacak.

O zaman kendi kardeşine nerden para yollayacak?
Kim canım benim eşimden mi bahsediyorsun? Ben zaten kendi konumda da bunun farkında olarak bu tarz yorumlar yapmıştım zaten. Kendime söylediğimi konu sahibine de söylüyorum. Biz çalışmasak bu kadar rahat para saçamazlardı etrafa diye. Laf sokmaya mı çalıştın anlamadım ama

Kim canım benim eşimden mi bahsediyorsun? Ben zaten kendi konumda da bunun farkında olarak bu tarz yorumlar yapmıştım zaten. Kendime söylediğimi konu sahibine de söylüyorum. Biz çalışmasak bu kadar rahat para saçamazlardı etrafa diye. Laf sokmaya mı çalıştın anlamadım ama
Senle ne alakası var? Konu sahibi kardeşine de bakıyor, yani evlenmese yahut başka biri olsa bu adamın yerine, zaten çalışmama lüksü yoktu. Baba rahmetli, anne bipolar hastasıymış.

Senle ne alakası var? Konu sahibi kardeşine de bakıyor, yani evlenmese yahut başka biri olsa bu adamın yerine, zaten çalışmama lüksü yoktu. Baba rahmetli, anne bipolar hastasıymış.
Ay çok pardon kardeş diyince ben üstüme alındım yaram var biliyorsun :KK70: Sabah sabah çok özür dilerim daha uyanamamışım :KK70:

Biz bildiğimizden dilimizin yandığından zaten kadına nafaka harici beş kuruş vermemeye çalışıyoruz.Biz evlenmeden önce hatta daha sevgiliyken kışlık için para isteyip almazdı sonra eşimden isterdi çocuğa şu lazım bu lazım diye mont yok bot yok diye.Biz ciddiye bindikten sonra ipleri elime aldım ben.Çocuğun kıyafetlerini beraber aldık yazlığınıda kışlığınıda.Ona para versek ortada giysi olmayacak çünkü.Eski eşin hayatında neden biri olamasın😂 onuda anlamıyorum gerçi beraber yaşadığı adam hala evli..bu kadar inanmıyorsan özelden atayım mı sana senle senelerdir az çok tanışıyoruz sana gösterebilirim burada ex kişisini iflaşamak istemiyorum da konu o değil çünkü.Ayrıca ne münasebet neden gömsünler ? Adam evlenmiş barklanmış eski eşi nerede ne yapıyor neden umursasın sadece evladına üzülüyor başka bir şeye değil.

Ben tabi ki giyemem şuan fiziğim oturdu ergenlik çağında değilim kendi bedenimde alıyorum.Ama çocuklara her daim 2-3 beden büyük alınır.Bunu bottan ayakkabıdan kastetmiyorum onu en fazla bir beden büyük alabilirsin.Allah aşkına çocuğunuz 5 yaşındaysa 5 yaş mı alıyorsunuz 6-7 almıyor musunuz😂 Hiç bir annenin tam kalıp aldığına inanmam

Ya senin gibi escortların nasıl çalıştığını neler yaptığını bilen onları çoook normal gören bir insanla bir aile bir anne neden çocuğunu senle muhattap etsin tabiki seni istemez çocuğun hayatında. Öyle babayı hiç istemez.

2-3 beden olayı anca bebekler için geçerli olur. 5-6 yaş çocuk için çok zor. 6 yaş çocuğuna 9 yaş kıyafeyi giydirilmez. Daha bedenlerden ölçülerden haberin yok. Çok biliyor gibi yazmışsın.

Sen hiç bir çocuğun sümüğünü, gece kustuğu üstünü başını kusmuğu elinde gidene kadar suya tutup çocuk baktın mı şey mi sanıyorsun bakımını sadece para harcamak? Onun sabah uyandır, kahvaltısını yemeye ikna et, gerekirse kakalı poposunu yıka, gece güzelce saatinde uyut. Bu açıdan bakarsak çocuk bakımı 25ten daha fazla para gerektirir.

Çocuklardan bu kadar anlamayan kadınların gidip çocuklu adamla evlenmesi daha ilginç. Bu bakış açısına sahip birisi öyle kalabalık aile görüp, kendisinden küçük kardeşinin kuzeninin işte yeğeninin büyüdüğüne şahit olmamıştır bile.

X