Ben iki çocuk büyüttüm, keşke sizi daha önce tanısaydım ona göre kıyafet alırdım. Başkasının çocuğu olunca ne güzel ezikleniyor değil mi? Palyaço gibi gezsin, alay etsinler gülsünler size ne. Kendiniz doğurunca en iyiler en güzeller, başkasının çocuğuna 3-4 beden büyük olsun ne var.
Adam dediğiniz kişi adam değil yalnız. Medenice konuşup dengeyi bulacağına kafes dövüşü yaptırıyor. Çocuğun en basit ihtiyaçlarını bile almaktan vermekten kaçan, üvey ana vicdanına paslayan sünepe sümsüklere adam denmiyor. Çocuğun kolu kırılmış mı kırılmamış mı baba denen yaratık anlamamış mı? Gitmemiş mi hastaneye, röntgen falan çekilmemiş mi? Oğlunun gezmesi, sosyal olması, ihtiyaçlarının giderilmesi sadece annenin görevi mi? Nafaka vermek dışında da babalık yapılıyor haberi var mı? Beslenmesi, hastalığı, dersi, banyosu, ödevleri sınavları vs. Para verince bunları da yapmış mı oluyor? Çocuğun kaderine bak, anne baba boşanması yetmiyor üstüne eli belinde tehditler savuran üvey anne kabusu yaşıyor. Eski konularınızı yorumlarınızı görmeyen duymayan sizi ve eşiniz paşazadelerden sanır ama kumaş meselesi, hemen belli oluyor. Afiyetle yiyin kocanızın parasını, çocuk da neymiş? Sizden çıkmadı sonuçta.