Eşimin eski eşi, sorunlar ve boşanmayı düşünmem

Beden bu kadar yıkıcısınız ben anlamıyorum. Maddi sıkıntısı olduğundan bahsetmemiş ki çocuğu kolejde kurslarda her şeyi en iyi şekilde yapmaya çalışan bir baba. Kaldı ki bu durumu eşi ile önce konuşması gerekmez mi? Direkt boşanmaya getirmek ne kadar mantıklı ?
Çocuk büyüdükçe masraf kalemleri azalmayacak farkındasınız değil mi ?

Sizin okuduğunuzu anlamakla ilgili bir probleminiz var bence üzerinde durun, iletişim sorunları yaşarsınız özel hayatınızda bu şekilde.
Her kadın dolgu botox yaptırmalı 👍🏻 Ben yaptırıyorum.
Gelelim konuya; Dediniz ki konu sahibine filmlerdeki gibi üvey annesin.
Filmlerdeki üvey anneler böyle olmaz diyorum.
Çatır çatır adamı yer eski eşmiş çocukmuş adamın umrunda olmaz yeni eşi adamı yer sömürür bitirir , o üvey anneler bunu yapar. Ki bu Kadının daha eşine gıkı çıkmamış yani.
Anladınız mı😄
Benim mi okuduğumu anlama problemim var mesleğimin bununla alakalı olması🤣

Yok valla bu ülkedeki boşanan kadın ve erkek proflini de, çocuklu adamla evlenen kadının asıl derdini de gayet iyi anlıyoruz, insan sarrafı olduk, ben birçok şeye inanmadım zaten , açıkça dese ki ben elin çocuğuna yatırım yapmak istemiyorum daha makbule geçerdi, eski eşi karalamalar, çocuğu aç gibi göstermeler, kocası melek zaten bir kanadı eksik 😅 Geç bunları geç diyorum okurken, evde kaldım korkusuna olur olmadık adamlarla evleniyorlar, sonunda da böyle oluyor ne yazık ki ...
He yani çocuk sanki sonradan ortaya çıktı.

Konuda hakli haksiz araniyor ama kimse ne haksiz nede hakli. Sadece esit degiller

Konu sahibini haksiz cikarmak istesek neden cocuklu biriyle evlendi deriz?
Esini haksiz cikarmak istesek neden cocuksuz birini aldi deriz?
Ex esi haksiz cikarmak istesek maddi cok yukleniyor babaya deriz?

Neyi degistirecek bunu anlamak gerek
Ozaman nafakadaki haksizlikdanda bahsedelim...

Bende bosanmis 1 cocuklu bi anne oldum. Ex es cocuksuz biriyle evlendi. Ama kadin benim cocugumun harcamalarini gelip gitmesini sorun etmedi. Neden cunku bosanma protokolunde neyse oyle gitti. Hersey yari yariya + nafaka.
Ya sizde bi sorun vardir , kabullenememe gibi yada bosanma protokolunde sknti var.

Kadın bosandı diye botoks yaptırmasın mı hayatını sadece çocuğuna adayan cefakar fedakar anne olması gerekirdi dimi ?Baba baska biriyle evlilik yaparken

Valla bu yüzden çocuklu insan çocuksuzla evlenmesin diyorum eski eşi çocuğu parası nafakası karışık kuruşuk işler, konu sahibesi mis gibi çöpsüz üzüm, işi gücü de varmış ama saçma sapan bir işe girmiş işte . :KK51: Diğer kadın derbeder olsun diye bir şey yok tabi, adam da çocuğuna bakacak ama her dakika çocuğuna bakıyorken ben kenarda köşe süsü olraka durmak istemem o yüzden çocuklu erkeklere hayır
En Büyük KK

Valla bu yüzden çocuklu insan çocuksuzla evlenmesin diyorum eski eşi çocuğu parası nafakası karışık kuruşuk işler, konu sahibesi mis gibi çöpsüz üzüm, işi gücü de varmış ama saçma sapan bir işe girmiş işte :KK51:
Yani cok zor bir karar tabii bunu kaldırabileceksen evleneceksin ama yine de ben oz babasının çocuğa yaptığı yatırımlara göz dikilmesini anlamıyorum ele bile verirsin

Yani cok zor bir karar tabii bunu kaldırabileceksen evleneceksin ama yine de ben oz babasının çocuğa yaptığı yatırımlara göz dikilmesini anlamıyorum ele bile verirsin
Kimse yatırıma göz dikmedi. Yalnız boşanma protokolünde: çocuğun özel okulda okuma ve tüm masraflarının baba tarafından karşılanması, aylık 23 bin TL ( şu anki durum) nafaka, çocuk 20 yaşına gelince tasarruf hakkı kendisine geçecek 1 ev verilmiş olması vb detaylar boşanma nedenlerine dair soru işaretleri uyandırıyor insanda.

Valla cocuk konusu cok hassas bir konu. Evlat demek yemem yesin icmem icsine es deger. Babanin maddi imkani el veriyorsa cocugunun her masrafini tabiki de karsilamali. Uzgunum ama bu babanin 2.cocuga yetecek maddi imkani yoksa sizinle cocuk plani yapacagini sanmiyorum.

Ya uf sacmaliyosunuz ya hep isinize geldigi gibi yorum yapiyosunuz adam yeterince verici oz anne fazla yiyici istediginiz gibi dusunun ben konu sahibini cok hakli buluyorum
Konu sahibi de işene geldiği gibi yapıyor. Mesela adam bir anda bu kadar nafaka ödemeye başlamadı. Evlendiğinde zaten herşeyi biliyordu. Sanırım ben değiştiririm diye düşündün olamayınca yakınmaya başladı. eşinin ne kadar maaş aldığını da asla söylemiyor. Ayrıca kendisi daha doğmayan çocuğunu düşünürken karşı taraf neden kanlı canlı olan çocuğunu düşünmesin.

Valla bu yüzden çocuklu insan çocuksuzla evlenmesin diyorum eski eşi çocuğu parası nafakası karışık kuruşuk işler, konu sahibesi mis gibi çöpsüz üzüm, işi gücü de varmış ama saçma sapan bir işe girmiş işte . :KK51: Diğer kadın derbeder olsun diye bir şey yok tabi, adam da çocuğuna bakacak ama her dakika çocuğuna bakıyorken ben kenarda köşe süsü olraka durmak istemem o yüzden çocuklu erkeklere hayır
En Büyük KK
Konu sahibi çöpsüz üzüm değil,gitmediği halde kardeşinin ozel üniversite parasını ödüyorlardı

Konu sahibi çöpsüz üzüm değil,gitmediği halde kardeşinin ozel üniversite parasını ödüyorlardı
İyi de kardeşle evlat bir değil. Kardeşin ardını nereye kadar toplayacak konu sahibi. Adam okumazsa yarın mecbur bi işe girer çalışır, kaç gün ablası hazırından verecek? Konu sahibinin eşi şimdiden söylenmeye başlamış zaten. Ama nedense eski eşe ağzını açamıyor.

İyi de kardeşle evlat bir değil. Kardeşin ardını nereye kadar toplayacak konu sahibi. Adam okumazsa yarın mecbur bi işe girer çalışır, kaç gün ablası hazırından verecek? Konu sahibinin eşi şimdiden söylenmeye başlamış zaten. Ama nedense eski eşe ağzını açamıyor.
Adamın durumu bu kadar iyiyken elbette evladına verecek. Bu kadar rahatsız konu sahibi dediği gibi boşansın

Adamın durumu bu kadar iyiyken elbette evladına verecek. Bu kadar rahatsız konu sahibi dediği gibi boşansın
Ben de kardeş mevzusunu gördükten sonra zaten çok bişey deme hakkının olmadığını düşünüyorum. Diğer yandan eşinin de söylenmeye hakkı yok. Durumlar en azından birkaç yıllığına eşit.

Arkadaşlar konu nerelere gelmiş araları okumadım ama birseyler olmuş belli adamın durumu iyi diye napıcak gerekli gereksiz herşeyi omu karşılayacak zaten yapmadığı birşey yok ama oda evli barklı ve herseyi düzenli ödüyor daha napsın

“harcamıyor” diye düşünmemin sebebini tekrar belirtiyim.
Eski eşinin yaşadığı ev kira değil, kendi evi. Kendi malı mülkü bu bizi ilgilendirmiyor ama konusu geçtiği için söylüyorum.
Eğitim, tatil, sağlık vs bu harcamaların hepsini eşim yapıyor. Çocuğa herhangi bir maddi harcaması olmadığı gibi eşim 23 bin lira nafaka veriyor. Bu verdiği 23 bin lira dediğiniz gibi mutfak masrafıdır, kılık kıyafettir.
Bence 23 bin lirayla arada bir çocuğa bir iki kıyafet, yeni bir ayakkabı alınabilir. Hani her ay yapmasa bile 3-4 ayda bir yapabilir diyelim.
Bunu da yapmıyorsa evet bu nafakanın nereye gittiği belli değil diye düşünüyorum

23bin tl veriyorsa madem her seyi ayrıca ödemesin o da...23bin babası oduyorsa annesi de bişeyler ödeyrcek sonuçta...Bence burda olay 23bin tl nin cocuga mı botoksa mı harcandıgı değil , olay eşinin 23bin verip ayrıca tüm masrafları karşılaması...karşılamayacak 23binden eksik hala kalıyorsa (ki o da her ay olmaz) ekstra masraf olursa yarısını oderim diyecek ve yarısını gönderecek hepsi bu...e benim de eski eşim cıcugun her masrafını karsılayıp üstüne 23bin odese ben de artık parayı değerlendirirm abi yani ...

Burda sorun esinin ez esinde değil esinde...eşim ben de rahatsızım diyor diyorsun o zaman düzeltsin...sen de sırf bu sebeple mi bosanıyorsun o da ilginç geldi

Bunların hepsini evlenirken biliyorsanız sizlik bir durum yok. Ha nafakayı ben ödüyorum diyorsanız o başka. Ben kendim de boşanmış çocuklu bir anne olarak çocuklu boşanan erkeklerden korkarım. Başkasının çocuğunun günahına asla giremem. Yani demem o ki sizlik bir durum yok. Hatta çocuk size geldiğinde direkt annelik görevini üstlenmelisiniz. Ha sanmayın ki benim çocuklarımın babası da doğru düzgün nafaka veriyor veya ilgileniyor.
Ama ben bir anne olarak velev ki evlendim. Evlendiğim kişi çocuklarıma harcamama karışamaz. Çocuğum mu x kişisi mi derlerse çocuklarım derim

Kızlar 11 sayfa boyunca biriniz bile adamın maaşını öğrenememişsiniz esefle kınıyorum:KK30:
Hani benim ferasetli, cesaretli, adam gibi adam stalker, lafı havada kapan bacılarım?
Adamın maaşı ne kadar?
Ne kadar şu adamın maaşı yahu?
Konu sahibi de ısrarla cevaplamamış.
Farazi konuşuyoz sayfalardır.
Maaşı bilmeden yapılan tüm yorumlar havada kalır.
Gelirin kaçta kaçı gidiyor bu çocuğa? Konu sahibinin kaygısı ne denli yerinde? Bunu anlamak için adamın gelirini bilmemiz şart.
Kız kenafir gözlü kemgözler siz de maşallah deyin okurken, kadıncağız paylaşmaya korkmuş belli ki😄

23bin iştirak nafakası da ilk defa duyuyorum. Eşinizi büyük tokatlamış karşıdaki kişi. Ben boşanırken 2bin hakime hanım oğlum için zor verdi. Annenin de geliri var. Baba iştirak nafakasının düşürülmesini talep edebilir. Bir avukatla görüşsün. Büyük enayilik bence. Ben gelirim olmadığı halde alamıyorum böyle nafaka. Hakim nasıl anlaşmayı kabul etmiş bilmiyorum. Benim avukatım anlaşmada yazılan tutardan aşağısını da ön görebilir demişti. O zamanın şartlarında 2 bin zor aldım ben.

Bu arada bana velayeti siz istemiyormuşsunuz gibi geldi. 3 Kurs ve özel eğitim ücreti karşılayan baba çocuğuna kendi bile rahatlıkla bakabilir. Velayet davası açsın derim. Karşıdaki anne çocuğuna eşofman ve ayakkabı bile alamıyorsa bakmasının anlamı yok.

23bin iştirak nafakası da ilk defa duyuyorum. Eşinizi büyük tokatlamış karşıdaki kişi. Ben boşanırken 2bin hakime hanım oğlum için zor verdi. Annenin de geliri var. Baba iştirak nafakasının düşürülmesini talep edebilir. Bir avukatla görüşsün. Büyük enayilik bence. Ben gelirim olmadığı halde alamıyorum böyle nafaka. Hakim nasıl anlaşmayı kabul etmiş bilmiyorum. Benim avukatım anlaşmada yazılan tutardan aşağısını da ön görebilir demişti. O zamanın şartlarında 2 bin zor aldım ben.
Anlaşmalı boşanmada oluyor yavrum. Neden olmasın ki? Sonuçta şartları kabul eden iki taraf var. Hakimden hakime değişir belki, ama uğraşan azdır öyle anlaşmalı boşanma şartlarıyla.

X