- 18 Şubat 2023
- 2.654
- 2.554
- 34
- Konu Sahibi Mavinin her tonunaa
Kaç senelik evlisinÇalışırım tabi ki . Ailemin yanında daha da konforluydum tabi ki kıyas bile edemem bunu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç senelik evlisinÇalışırım tabi ki . Ailemin yanında daha da konforluydum tabi ki kıyas bile edemem bunu
Tedavi mi olsaniz? Zira ihtiyacınız varHemen konuya dalıyorum. Evde oturuyorduk benim eş kişisiyle arkadaşlarımız aradı müsaitseniz kahve içmeye gelicez dediler. Karı koca bu arkadaşlarımızda. Gelin dedik geldiler. Her neyse muhabbet sohbet ediyoruz falan güzel ortam. Benim mentali toplayacağım ortam yapmıştık tam
Arkadaşımın eşi erkek arkadaşlarıyla olan bi anısını anlattı. Güldük eğlendik falan. Eşime bi arkadaşını sordular o ne yapıyor ya falan diye.. eşimde geçenlerde buluştuk görüşüyoruz arada ya diye girdi konuya nabtınız nereye gittiniz dedi arkadaşlar, ya adaş iki erkek bir araya gelince ne yapar ya alkol içer ya da karıya gider ben evliyim karıyla işim olmayacağına göre alkol içtik adajj nabıcaz başka dedi……..
Ben şokkk kızardım bozardım. Ne yani erkekler sadece bu ikisini mi yapar buluşunca dedim. Öyle tabi aşkım ben gerçekleri söylüyorum ne yapıcak erkekler başka kadınlar gibi muhabbet mi edecekler sanki hep dedi.. arkadaşlarda güldü falan şaka olduğunu düşünerek. Ama ben bozuldum tabiki böyle bir şey söylenir mi ya ? Ayrıca gayet normal hayatları olan tanıdığım erkeklerde var yani her erkek arkadaş buluşunca çapkınlık mı yapıyor sanki..
Arkadaşlar gittiler ben yine kendimle başbaşa kaldım şu an.. suratım beş karış ama anlar mı asla anlamaz, ne yapmaya çalışıyor bu adam anlamıyorum gerçektne
Hemen konuya dalıyorum. Evde oturuyorduk benim eş kişisiyle arkadaşlarımız aradı müsaitseniz kahve içmeye gelicez dediler. Karı koca bu arkadaşlarımızda. Gelin dedik geldiler. Her neyse muhabbet sohbet ediyoruz falan güzel ortam. Benim mentali toplayacağım ortam yapmıştık tam
Arkadaşımın eşi erkek arkadaşlarıyla olan bi anısını anlattı. Güldük eğlendik falan. Eşime bi arkadaşını sordular o ne yapıyor ya falan diye.. eşimde geçenlerde buluştuk görüşüyoruz arada ya diye girdi konuya nabtınız nereye gittiniz dedi arkadaşlar, ya adaş iki erkek bir araya gelince ne yapar ya alkol içer ya da karıya gider ben evliyim karıyla işim olmayacağına göre alkol içtik adajj nabıcaz başka dedi……..
Ben şokkk kızardım bozardım. Ne yani erkekler sadece bu ikisini mi yapar buluşunca dedim. Öyle tabi aşkım ben gerçekleri söylüyorum ne yapıcak erkekler başka kadınlar gibi muhabbet mi edecekler sanki hep dedi.. arkadaşlarda güldü falan şaka olduğunu düşünerek. Ama ben bozuldum tabiki böyle bir şey söylenir mi ya ? Ayrıca gayet normal hayatları olan tanıdığım erkeklerde var yani her erkek arkadaş buluşunca çapkınlık mı yapıyor sanki..
Arkadaşlar gittiler ben yine kendimle başbaşa kaldım şu an.. suratım beş karış ama anlar mı asla anlamaz, ne yapmaya çalışıyor bu adam anlamıyorum gerçektne
Klasik erkek falan değil, böyle diye diye şu saçma erkekleri normalleştirmeyin hayatınıza!!!Klasik erkek
Buralarda kendini yıpratmasanKlasik erkek falan değil, böyle diye diye şu saçma erkekleri normalleştirmeyin hayatınıza!!!
Erkekler buluşunca halı sahaya gider, kokoreç yemeye gider, playstation oynamaya gider, cafede-kahvede sohbete- okeye gider, yürüyüşe gider, yüzmeye gider, spora gider... Normal- klasik erkekler buralara gider.
Diğerleri sizin "klasik dedikleriniz" Ata Demirerin deyimiyle ergenlikte beyinleri bel altına inip bir daha yukarıya çıkaramayanların yaptıklarıdır.
Benim utanacak bir şeyim yok dedim çünkü yok. Ben ondan utanıyorum yani cümlelerimde tutarsız hiçbir şey yok hayatım.Bana bunu yazarken diğer cevaplarınız
Her zaman böyle tutarsız mısınız?
3Kaç senelik evlisin
Tüm erkekler aynı değil, kendi gibi zevzekleri kast etmiştirHemen konuya dalıyorum. Evde oturuyorduk benim eş kişisiyle arkadaşlarımız aradı müsaitseniz kahve içmeye gelicez dediler. Karı koca bu arkadaşlarımızda. Gelin dedik geldiler. Her neyse muhabbet sohbet ediyoruz falan güzel ortam. Benim mentali toplayacağım ortam yapmıştık tam
Burhan gerçekten harika bir tespit doğru diyorsun vallaSen şimdiye boşansan hayatına adam akıllı biri girmişti belki de. Şu götü boklunun kahrını çekiyorsun
Canııımmm tek ayak cezanda bol bol düşünürsün kim yıpranıyor.Buralarda kendini yıpratmasan
Hemen konuya dalıyorum. Evde oturuyorduk benim eş kişisiyle arkadaşlarımız aradı müsaitseniz kahve içmeye gelicez dediler. Karı koca bu arkadaşlarımızda. Gelin dedik geldiler. Her neyse muhabbet sohbet ediyoruz falan güzel ortam. Benim mentali toplayacağım ortam yapmıştık tam
Bana her yerden geçiyor canım sana geçmesine gerek yokNedense konuların bana hiç geçmiyor
Benim utanacak bir şeyim yok dedim çünkü yok. Ben ondan utanıyorum yani cümlelerimde tutarsız hiçbir şey yok hayatım.
Utanıyorum kendimden
Gazla çalıştığın ne kadar da belli. Bak nasıl cevap verdirdim sana. Her şeye bi cevabın olmuştu bunca zaman, buna gelince sus pustun. Böyle de cevap verdirirler. Bununla da gaza gelip mi evlenmiştin?Çünkü öyle değil. Cevap vermiyorsam çok yanlış yere çektiğin için.. anlatmakla düzeltemem yani o kadar yanlış yerlere çekiyorsun ki
Kocan hangi konuda karım kırılır mı diye düşündü davrandı da kocanın düşünceli olmasını bekliyorsun? Hiç sevmem eskiyi ortaya sunmayı ama sen unuttun herhalde hatırlatayım, bedava çalışıyorsun, borcu bitince seni boşayacak, dişin ağrıdığında doktoru bile gereksiz gördü cimri olduğu için, sigortan yok, senin gözünün önünde elalemin karısına kızına sarkıyor. Ama senin yanında karıya gider dememeli haklısın. Kırılırsın tabiTamamen terbiyesizlik bence. Karının ne düşüneceğini önemsememek bu
Evet öyle oldu hakkatenGazla çalıştığın ne kadar da belli. Bak nasıl cevap verdirdim sana. Her şeye bi cevabın olmuştu bunca zaman, buna gelince sus pustun. Böyle de cevap verdirirler. Bununla da gaza gelip mi evlenmiştin?