- 27 Nisan 2019
- 5.131
- 13.288
-
- Konu Sahibi maydanozca06
Bunun kadın tipinde yengem vardı.Aynen öyle. Ortalik karisacak millet birbirine girecek, oda öyle kenardan izler. Ilerde bu söylediği laflari da inkar eder.
Sanırım biraz eşinin ailesine kızdığında eşinin seni onaylaması tatmin ediyor biraz öyle rahatliyorsun ama tüm bunlar eşinde bı yerden sonra birikir patlar. Boşanma mevzusuna gelincede ya bosanalim yada birdaha böyle şeylerle beni tehtit etme diye şöyle bosanalim dedikten snra hersey eskisi gibi gitmiyor benim içimde diye belirtTabiki de öyle. Kendi kendine eş ile olan tartışmalarda yine bi nebze bi kaç saat sonra barışıyor insan ama ailelerle olan senin ailen benim ailem gibi olaylardan o gitti beni korumadı ailesini korudu diye bunun ömür boyu kinini tutabilirim. Hani eskiden daha çok anneciydi kardeşciydi. Icimi dokemiyordum yani. Susuyordum yalandan yüzlerine gülüyordum ama beni nasıl rahatsız ediyordu bilemezsiniz. Şimdi eşime pat diye söylemek mutlu ediyor beni. Onları ben Allah’a havale ettim dedikten sonra eşimden sadece tamam cümlesini duymak bile mutlu ediyor. Gelip bana Allah’a havale edemezsin sen benim kardeşimi dese fırtına başlardı yine eminim en azından şimdi laf söylüyorum. Konuşmak istemezsen konuşma diyor. Ama ilk başlarda öyle değildik tabi. 22 yaşında evlenmek hayatımın en büyük keşkesi. Şuan 26 ancak büyüdüm galiba bende... bi de mesela her kavgada boşanma kelimesi döndü biz de o da yara almamıza sebep oldu
Adam sizi uyarmış. Eşinizle konuşup enişteyi niye ifşa ediyorsunuz?ortalığı karıştırmak yeni kavgalara yol açmak olur sonu. Enişte bile size düşman olur haklı olarakİşte o yüzden size soruyorum ya hani ne yapayım. Yani siz olsanız ne yapardınız diye gerçekten çaresizim bi de adamın kendini ziyan etme demesi içime oturdu
Kelimenin tam anlamiyla ayaklarina dolasiyor desem? Hastaliktan ayagi kesilecek gibi.Yapanın yaptıranin ayağına dolaşır. Allah ıslah etsin hepsini.
Üzücü ama Görmek insanın kalbini soğutuyor. Size de çok geçmiş olsun. Umarım bir daha yaşamazsınız.Kelimenin tam anlamiyla ayaklarina dolasiyor desem? Hastaliktan ayagi kesilecek gibi.
Ben hiç üzülmüyorum. Onlar benim gençliğime üzülmediler. İntihardan döndüm ben.Üzücü ama Görmek insanın kalbini soğutuyor. Size de çok geçmiş olsun. Umarım bir daha yaşamazsınız.
( Allah biliyor ya bu dünyada da çıktığını görmek isterim. Bu aldatılmak, iftira atılmak, hırsızlıga uğramak, dışlanmak gibi değil. Bu çok daha korkunç bir şey.)
Ben hiç üzülmüyorum. Onlar benim gençliğime üzülmediler. İntihardan döndüm ben.
Bir evde yalnızım akşama kadar, hastayim, yatağa bağlıyım. 1 tencere yemek yapamiyorum. Aylarca sokak yuzu gormedim.
Çalışamıyorum, evime, evimin işine bakamiyorum, esim geliyor o bir seyler hazirliyordu.
Kendimi o kadar yetersiz hissediyordum ki... Esimle her denememizin sonu gözyaşı, aglama krizleri...
Çözemiyorduk, kac turlu tedavi denedim olmadi. Tek yol intihar gibi geliyordu.
Sonra beni hayata baglayan kedimi sahiplendik. Onunla hissettim bir seylerin duzelecegini.nitekim oyle oldu.
Ta en basindan hissetmistim, evlerine girmek istememistim, yemek yemek istememistim hiç. Ayip olur diye yedim.
Sonra bir sey oldu ve ogrendik bu pisliği yaptıklarını.
Çözüm yolu ararken ogrendik hastalığın sebebinin o pislik oldugunu.
Evlerine girmek istemediğim gün olduğunu, o gun yedigimi.
Vajinismusu da coktan yenerdim de olmuyordu iste. Mani oluyormus o pislik.
Bir de görseniz her cuma hayirli cumalar, her kandil, bayram ayetler dualar paylasir. Öyyyle mubarek (!) biri.
Adi batsın insallah can veremesin. Sürüne sürüne yaşasınlar kalan ömürlerini. Cocuklari bir zarar gormesin, onlarin hicbir gunahi yok.
Kader, karma hepsine inanıyorum. Mahvolduklarini gosterecek Allah bana.
Gelmiş geçmiş olsun, neler atlarmışsın kuzum, bundan sonrası hep güzel olsun inşallahBen hiç üzülmüyorum. Onlar benim gençliğime üzülmediler. İntihardan döndüm ben.
Bir evde yalnızım akşama kadar, hastayim, yatağa bağlıyım. 1 tencere yemek yapamiyorum. Aylarca sokak yuzu gormedim.
Çalışamıyorum, evime, evimin işine bakamiyorum, esim geliyor o bir seyler hazirliyordu.
Kendimi o kadar yetersiz hissediyordum ki... Esimle her denememizin sonu gözyaşı, aglama krizleri...
Çözemiyorduk, kac turlu tedavi denedim olmadi. Tek yol intihar gibi geliyordu.
Sonra beni hayata baglayan kedimi sahiplendik. Onunla hissettim bir seylerin duzelecegini.nitekim oyle oldu.
Ta en basindan hissetmistim, evlerine girmek istememistim, yemek yemek istememistim hiç. Ayip olur diye yedim.
Sonra bir sey oldu ve ogrendik bu pisliği yaptıklarını.
Çözüm yolu ararken ogrendik hastalığın sebebinin o pislik oldugunu.
Evlerine girmek istemediğim gün olduğunu, o gun yedigimi.
Vajinismusu da coktan yenerdim de olmuyordu iste. Mani oluyormus o pislik.
Bir de görseniz her cuma hayirli cumalar, her kandil, bayram ayetler dualar paylasir. Öyyyle mubarek (!) biri.
Adi batsın insallah can veremesin. Sürüne sürüne yaşasınlar kalan ömürlerini. Cocuklari bir zarar gormesin, onlarin hicbir gunahi yok.
Kader, karma hepsine inanıyorum. Mahvolduklarini gosterecek Allah bana.