Eşimin eniştesinin nasihatleri

Aynen öyle. Ortalik karisacak millet birbirine girecek, oda öyle kenardan izler. Ilerde bu söylediği laflari da inkar eder.
Bunun kadın tipinde yengem vardı.
Herkese herseyi anlatır, yetiştirir sonra kavga çıkar, bu da ben birsey bilmiyorum, niye kavga ettiniz siz akrabasıniz derdi
Ha bi de üstüne tüy dikip herkesle iyi olup sizi baristiracam derdi

Enişte biraz iyi niyetli olsa ayrılacaksan ayrıl demez, küçücük çocuğunuz var sizin.
Hadi birşey dedi, onlar kötü düşünüyor ama sen akıllı ol onlar yüzünden eşinle kötü olma der.

Bu dedikoducu, ne dediğini bilmez adam yüzünden eşinizle tartışmayın çünkü konuyu eşinize açarsanız sakin kalmayacaksınız çok büyük ihtimalle, kavga çıkarmaya yer arıyorsunuz malum.

Son düzenleme:
Ben olsam açmazdım konuyu. Her şekilde zararlı çıkarsın. Ayrıca enişte senin ona anlattığı bir şeyi karısına yumurtlasa ne hissedersin. Ayıp. Ha bu arada enişteye de yine fazla güvenmezdim. Ne alaka karısının ailesinin gelinine koca karılar gibi eş ailesini çekiştirmek. Niyeti iyi mi bilemem ama iyi olsa da çok ayıp.

Enisteye kizdim ben.Esiniz yaninizdayken söyleseydi bunu belki o olurdu .Demek kendisi de muzdarip bh aileden ki huzur kacirmak icin ugrasiyor.Yerinizde olsam bu olayi esime bagira cagira tartisma tarzinda degil de uygun bir zamanda uslübunca söylerdim. Erkekler ,aileleri ne kadar haksiz ve suclu olsa da eşlerinin onlara bunu cirkin uslüp ile söylediginde eşlerinden uzaklasiyorlar.Siz görümcenizi ,annesini vs bosverin.esinizi fethedin.Bunu artik taktikle mi yaparsiniz ,nasil olur bilemem ama esini fethetmis uyanik bir kadin kv sinden ve diğerlerinden asla korkmasın. Net.

yıllar önce bana da hbaer yollamıştı kaynana , boşatacam onları diye ,

bende aracıya dedim ki elinden geleni ardına koymasın , becerebiliyorsa gelsinde bizi boşatsın dedim ,

beceremedi tabikii , kimseye fırsat verme , yuvana sahip çık ,

heee kocan ailesi için sana kötü davranıyorsa , seni zorluyorsa şiddet falan varsa ona birşey diyemem tabii

Sanırım biraz eşinin ailesine kızdığında eşinin seni onaylaması tatmin ediyor biraz öyle rahatliyorsun ama tüm bunlar eşinde bı yerden sonra birikir patlar. Boşanma mevzusuna gelincede ya bosanalim yada birdaha böyle şeylerle beni tehtit etme diye şöyle bosanalim dedikten snra hersey eskisi gibi gitmiyor benim içimde diye belirt

Hiç hoşlanmıyorum dedikoducu tipli erkeklerden kusura bakmayın yani enişte bey gibilerden. Yani kadınlar neysede erkeklerde çok eğrelti duruyor kim kimin dedikodusunu yapıyor kim kimi ayircak sanane yani az ağırlığın olsun :) elinde cekirdek var mıydı ?

İşte o yüzden size soruyorum ya hani ne yapayım. Yani siz olsanız ne yapardınız diye gerçekten çaresizim bi de adamın kendini ziyan etme demesi içime oturdu
Adam sizi uyarmış. Eşinizle konuşup enişteyi niye ifşa ediyorsunuz?ortalığı karıştırmak yeni kavgalara yol açmak olur sonu. Enişte bile size düşman olur haklı olarak

Eşinizin ailesinden kimsenin lafını ciddiye almayın, gaza gelip o aileden kimseyle dedikodu yapmayın sonra kabak sizin başınıza patlar. Eşinizle mutlu musunuz? Eşiniz size yapılan haksızlığın farkında mı? Eğer öyleyse gerisini sallayın gitsin. O onu dedi bu bunu dedi diye eşinizi didikleyip durmayın sonunda o da yeter der.

Bu muhabbetleri yapan erkek bana çok değişik geliyor. Değil kocamın eniştesini kendi eniştemi, hatta dayımı bile bunları benimle konuşurken hayal edemedim. Hiçbir şey yapmayın, büyüklerin tavsiyesine de ihtiyacınız yok. Evliliğiniz sizi ve eşinizi ilgilendirir aile büyüklerini değil. Ayrılacaksanız ayrılın çocuk oyuncağı yapmayın deme cüretini kendinde bulan biri benden okkalı bir cevap alırdı.

Zaten görümce ve kv ile mesafeliymişsiniz dolduruşa gelmeden böyle devam edin.

madem görüşmüyosunuz enişte ne demeye uyarıyor durduk yere? iyi niyetli gelmedi bana. eşinle iyisen hiçbişey deme kendi evliliğine bak huzursuzluk çıkmasın boş yere

Kalkıp karısını ve ailesini size kötüleyen adam yarın bir gün sizi de başkalarına kötüler. Eniştenin bu konuşması çok gereksiz olmuş. Sizin eşinize anlatmak istemeniz de çok saçma. Anlatınca ne olacak sanıyorsunuz?

Eşim bi önceki kız kardeşiyle buluşmasında şöyle demiş karım senin zamanında söylediğin hiç bi şeyi unutmuyor bu yüzden de her kavgada gelip yüzüme vuruyor demiş.

Bunu yapıyorsanız zaten ayrılmanız için ailesine gerek yok. Neden aile bireylerinin söylediği sözler eşe maloluyor? Her kavgada yüze vurmak neden? Bariz takıntı yapmışsınız. Ailesine olan öfkenizi eşinizden alıyosunuz gibi geldi.

Kelimenin tam anlamiyla ayaklarina dolasiyor desem? Hastaliktan ayagi kesilecek gibi.
Üzücü ama Görmek insanın kalbini soğutuyor. Size de çok geçmiş olsun. Umarım bir daha yaşamazsınız.

( Allah biliyor ya bu dünyada da çıktığını görmek isterim. Bu aldatılmak, iftira atılmak, hırsızlıga uğramak, dışlanmak gibi değil. Bu çok daha korkunç bir şey.)

Ben hiç üzülmüyorum. Onlar benim gençliğime üzülmediler. İntihardan döndüm ben.

Bir evde yalnızım akşama kadar, hastayim, yatağa bağlıyım. 1 tencere yemek yapamiyorum. Aylarca sokak yuzu gormedim.

Çalışamıyorum, evime, evimin işine bakamiyorum, esim geliyor o bir seyler hazirliyordu.

Kendimi o kadar yetersiz hissediyordum ki... Esimle her denememizin sonu gözyaşı, aglama krizleri...

Çözemiyorduk, kac turlu tedavi denedim olmadi. Tek yol intihar gibi geliyordu.

Sonra beni hayata baglayan kedimi sahiplendik. Onunla hissettim bir seylerin duzelecegini. nitekim oyle oldu.

Ta en basindan hissetmistim, evlerine girmek istememistim, yemek yemek istememistim hiç. Ayip olur diye yedim.

Sonra bir sey oldu ve ogrendik bu pisliği yaptıklarını.

Çözüm yolu ararken ogrendik hastalığın sebebinin o pislik oldugunu.

Evlerine girmek istemediğim gün olduğunu, o gun yedigimi.

Vajinismusu da coktan yenerdim de olmuyordu iste. Mani oluyormus o pislik.

Bir de görseniz her cuma hayirli cumalar, her kandil, bayram ayetler dualar paylasir. Öyyyle mubarek (!) biri.

Adi batsın insallah can veremesin. Sürüne sürüne yaşasınlar kalan ömürlerini. Cocuklari bir zarar gormesin, onlarin hicbir gunahi yok.

Kader, karma hepsine inanıyorum. Mahvolduklarini gosterecek Allah bana.

Dedikodu yapan, gevşek ağızlı erkeklerden hiç hazetmem.
Bu gün kaç yılık tanıdğını iki günlük tanıdığına çekiştiren senin arkandan kimbilir neler söylemez.
Hem dedikodu malzemesi yapmak için ağzından laf almaya çalışmadığını nereden biliyorsun?
He bunu eşime söylerim ama nasıl söylerim "Enişten çok gevşek ağızlı bir adam. Resmen beni doldurmak için seninle köşe kapmaca oynadı. Ben bu tarz blender zihniyetli insanlarla çok görüşmek istemiyorum. Yüz verme, ortam hazırlama" derdim.

Amin inşallah

Gelmiş geçmiş olsun, neler atlarmışsın kuzum, bundan sonrası hep güzel olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…