Eşimin eksi güncellemesi ve tartışmalar

Evet ben de böyle büyüdüm, hiçbir zaman marka takıntım olmadı. Evlendik ilk yıllar her şeyden kıstım, tuvalet kağıdını kullanırken bile dikkat ettim. Ama durup baktım bir tek ben dikkat ediyorum. Bir tek ben uğraşıyorum. Son 2 yıldır eve katkı haricinde kalan nakitimin bir kısmını altın yapıyorum. Gizlemedim alayım falan dediğimde bile ne gerek var nakit kalsın. Faizler düşüktü eve hiçbir zaman niyetlenmedi hep sözde hep numaradan.
Yani beni oyalamış oldu 7 yıldır. Tayin konusunda da 5. Yılda dilekçe yazarım dedi. Sonra ben gih olacağım dedi. Oldu hemen tayin alamam dedi. Yani her şey palavraydı. Şimdi sabretmekten başka yolum yok. Her şey normalmiş gibi tayin istemesini bekleyeceğim.
Hâlâ yakın arkadaşlarım oğlun var iyi düşün diyorlar. İşte kartlarını al elinden falan. Benim bunlara sabrım kalmadı. Hani 25 -30 olur yaşı anlatırsın. 40 yaşında adama ben ne öğreteyim. 50 sine gelince anca anlar dedi arkadaşım ya benim bir 10 yıl daha vermeye niyetim yok. Millet ikinci evini alır, yazlığını alır biz hâlâ bir ev sahibi olamayız dedim. Hiçbir borcumuz yokken ne ev ne araba bir insan nasıl eksi 150 de olur. Üstelik son 6 ayda 120 bin kredi çekmesine rağmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…