Eşimin duygulari aniden degisiyor

incisena

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2025
20
5
1
29
Merhabaa ,nasil aciklasam bilmiyorum 3 yildir evliyim. Ben esimi cok seviyorum o da beni seviyor .Ama nedense bazen aniden sebep yokken soguk davranmaya basliyor .bir saat oncesinde hicbir sey yokken gözümü acip kapatmaya degisiyor. Nedenini soruyorum bir sey olmadigini söylüyor ama bana karsi davranisi degisince acaba yanlis bir sey mi yaptim kalbini mi kirdim diye dusunuyorum. Evet insaniz duygularimiz gun icinde defalarca degisebilir anlamaya calisiyorum ama ben de üzuluyorum. Sizce ne yapmam gerekiyor bu durumlarda.

Erkeklerin testosteron seviyesi gün içinde sürekli iner ve çıkar. Bu da ruh hallerinde ani değişikliklere sebep olur. Sizinle alakalı değil

Benimde gün içinde ruh halim değişiyor. Ama hiçbir suçu yokken eşime sürekli yansıtsam adam bıkar haklı olarak yani. Sizi sürekli ne yaptım da kırıldı durumuna soktuysa ben olsam ilgilenmem açıkçası. Kendi bozuluyor ise kendi kendine düzelsin. Kimse stres topu değil.

Belki aklına bir şey geliyordur…

Benim öyle oluyor mesela. Çözümü olmayan bir konu…

Benim kocam durumumu bildiği için idare ediyor çok şükür.

Benimde gün içinde ruh halim değişiyor. Ama hiçbir suçu yokken eşime sürekli yansıtsam adam bıkar haklı olarak yani. Sizi sürekli ne yaptım da kırıldı durumuna soktuysa ben olsam ilgilenmem açıkçası. Kendi bozuluyor ise kendi kendine düzelsin. Kimse stres topu değil.
Evet ,cok haklisiniz. Ben de yoruluyorum

Belki aklına bir şey geliyordur…

Benim öyle oluyor mesela. Çözümü olmayan bir konu…

Benim kocam durumumu bildiği için idare ediyor çok şükür.
Evet ,tabiki olabilir ama bazen nerdeyse bir hafta ruh gibi oluyor ben de uzuluyorum

Depresyonda olabilir mi belki kafasına taktığı bir konu vardır senden kaynaklı olduğunu nasıl anlıyorsun

Merhabaa ,nasil aciklasam bilmiyorum 3 yildir evliyim. Ben esimi cok seviyorum o da beni seviyor .Ama nedense bazen aniden sebep yokken soguk davranmaya basliyor .bir saat oncesinde hicbir sey yokken gözümü acip kapatmaya degisiyor. Nedenini soruyorum bir sey olmadigini söylüyor ama bana karsi davranisi degisince acaba yanlis bir sey mi yaptim kalbini mi kirdim diye dusunuyorum. Evet insaniz duygularimiz gun icinde defalarca degisebilir anlamaya calisiyorum ama ben de üzuluyorum. Sizce ne yapmam gerekiyor bu durumlarda.
Benim eşim de sizin ki gibi, ilk zamanlar irdeliyordum benimle alakalı mı diye, baktım huyu bu oralı bile olmuyorum kendiliğinden normal ayarlarına dönüyor :)

Evet ,tabiki olabilir ama bazen nerdeyse bir hafta ruh gibi oluyor ben de uzuluyorum
ama siz gün içinde demişsiniz konuda ben ona göre yorum yapmıştım yukarıda, bir hafta ruh gibi oluyorsa pek normal değil tabi, kendi içinde üzüldüğü çözemediği şeyler vardır belki.

ama siz gün içinde demişsiniz konuda ben ona göre yorum yapmıştım yukarıda, bir hafta ruh gibi oluyorsa pek normal değil tabi, kendi içinde üzüldüğü çözemediği şeyler vardır belki.
Gun icinde aniden degisiyor, eski ruh haline donmesi bazen ayni gunde oluyor bazen de bir haftayi buluyor. Beraber film izliyorduk mutfaga gittim geldim bir anda depresif bir halde .bugun de ayni durumda

Gun icinde aniden degisiyor, eski ruh haline donmesi bazen ayni gunde oluyor bazen de bir haftayi buluyor. Beraber film izliyorduk mutfaga gittim geldim bir anda depresif bir halde .bugun de ayni durumda
çok zor biliyorum, bir sorununuz sıkıntınız var mı peki genel olarak iş ev aile maddiyat vs.

Depresyonda olabilir mi belki kafasına taktığı bir konu vardır senden kaynaklı olduğunu nasıl anlıyorsun
Konusurken oyle soguk bir ses tonu oluyor ki karsisindaki insani suclu hissettiriyor ve uzak duruyor . Ama obur zamanlarda cok neseli konuskan sicakkanli

kolay kolay sinirlenmez yada tartismamiz olmaz. Ama cok kolay kırılabilen birisi

Sinirlenmiyor değil, sinirlenmeye ihtiyaç duymuyor. Adam soğuk yaparak pasif şekilde çok güzel şekilde sizi kontrol ediyor. Eminim her hareketinizi düşünmek zorunda kaldığınız için sürekli huzursuzsunuzdur bu adam yüzünden.

Çabuk kırılan yapısı varsa duygusaldır zaten ama erkeklerin çoğu zaten içine atarlar. Eşleriyle paylaşanı dertleşeni daha bu yaşıma kadar duymadım:)

Back
X