4 yıl o size sabır gostermis. Biraz da siz ona sabır gösterin bence. Bir iktidarsizlik sorunu vs olabilir. Evliliğin başından itibaren bir cinsel hayatınız yoksa bu sebeple isteksizliği de olabilir şu anda. Karşılıklı olarak birbirinizi anlamanız, ihtiyaçlarınıza göre birbirinize yardımcı olmanız gerekir.Arkadaşlar merhaba yeni üyeyim. 4 yıllık evliyiz eşimle. Bir süre bende vajinusmus vardı birlikte olamadık. Eşim bu sürede bana karşı çok anlayışlıydı. Hatta ben çoğu kez ona beni neden aldatmıyosun nasıl bana bu kadar anlayışlısın diye sorduğumda sana bu sebepten ihanet etmek istemiyorum derdi. Sonra kendi kendimize vajinusmusu yendik çok şükür. Ancak şöyle bir sorun var ki eşim sürekli beni öper koklar sarılır eli hep üstümdedir istek ve arzusunu hep belli eder ama nedense aynı gecede 2. Kere asla yapamaz olmaz. Hatta birlikteliğimizden sonra araya 3 4 gün falan girmesi lazım tekrar birlikte olmamız için. Olay anında da sürekli benimle de ilgilenir ama mesela ben en ufak kurusam hemen söner onunki ve hep aşırı duygusal olsun ister ben bazen daha farklı şeyler denemek isterim ama sanki bana öyle şeyleri yakıştıramaz gibi davranıp klasik takılır. Sabahları dişlerini fırçalar gelir öyle öper kişisel hijyenine dikkat eder ama ne zaman yakınlaşsak hemen moda girmesine rağmen sonra yapalım falan der. Sizce bunların nedenleri nelerdir ben biraz daha aktif olmak istiyorum ama o daha az ama nitelikli bir cinsel yaşam mı istiyor anlayamıyorum
Hayır yanlış anladınız. 4 yıl sürmedi vajinusmus. 1 yıl sürdü4 yıl o size sabır gostermis. Biraz da siz ona sabır gösterin bence. Bir iktidarsizlik sorunu vs olabilir. Evliliğin başından itibaren bir cinsel hayatınız yoksa bu sebeple isteksizliği de olabilir şu anda. Karşılıklı olarak birbirinizi anlamanız, ihtiyaçlarınıza göre birbirinize yardımcı olmanız gerekir.
O bile uzun bir süre aslına düşünüldüğü zaman. Dediğim gibi tabii ki bit kadın olarak istekleriniz olabilir çok normal, ama nasıl sizin bir süreciniz olmuşsa onun da farklı bir problemi olabilir. Önce sorunu tatlı dil ile bulup, sonra isteklerinizi dile getirinHayır yanlış anladınız. 4 yıl sürmedi vajinusmus. 1 yıl sürdü
Doktora gitmedik ama ben pskolojik olduğunu düşünüyorumDoktora gözüktü mü? Hormonsal bir sıkıntı da olabilir psikolojik de
Evet sordum çünkü bu kadar anlayışlı olması ben kendime bile sinirliyken açıkcası sinirimi bozuyordu. İyi niyetinin altında eziliyor gibi hissediyordum.Beni neden aldatmıyorsun mu?
Bu soruyu sordunuz mu gerçekten?
Geçerli sebep mi varmıs aldatma icin,nasıl bir sorudur gerçekten sizde ki de.Aldatılmaya layık görülmek…Duyunca da o an ki şaşkınlıkla söyledi herhalde esiniz.çoğu kez ona beni neden aldatmıyosun nasıl bana bu kadar anlayışlısın diye sorduğumda sana bu sebepten ihanet etmek istemiyorum
söylediniz mi bunu mesela?ben biraz daha aktif olmak istiyorum
O kısma neden odaklandınız anlamadım. Evet sordum neden aldatmıyosun dedim aynı zamanda bana olan bağını da kelimeleriyle duymak istedim. Oda bana sorsa neden beni aldatmıyorsun diye sana çok aşık olduğumdan derim. Bunda büyütülcek bir durum yokGeçerli sebep mi varmıs aldatma icin,nasıl bir sorudur gerçekten sizde ki de.Aldatılmaya layık görülmek…Duyunca da o an ki şaşkınlıkla söyledi herhalde esiniz.
Yasadıgınız durumun birçok nedeni olabilir, cinsel uyum eksikliği gibi..
söylediniz mi bunu mesela?
bende böyle düşünmek istiyorumAyni gün 2 kere olmasina takilmayin. Yeterli birliktelik oluyorsa o an sizi tatmin ediyorsa 2.çok önemli değil.
Kapasitesi yetmiyor belli ki.Arkadaşlar merhaba yeni üyeyim. 4 yıllık evliyiz eşimle. Bir süre bende vajinusmus vardı birlikte olamadık. Eşim bu sürede bana karşı çok anlayışlıydı. Hatta ben çoğu kez ona beni neden aldatmıyosun nasıl bana bu kadar anlayışlısın diye sorduğumda sana bu sebepten ihanet etmek istemiyorum derdi. Sonra kendi kendimize vajinusmusu yendik çok şükür. Ancak şöyle bir sorun var ki eşim sürekli beni öper koklar sarılır eli hep üstümdedir istek ve arzusunu hep belli eder ama nedense aynı gecede 2. Kere asla yapamaz olmaz. Hatta birlikteliğimizden sonra araya 3 4 gün falan girmesi lazım tekrar birlikte olmamız için. Olay anında da sürekli benimle de ilgilenir ama mesela ben en ufak kurusam hemen söner onunki ve hep aşırı duygusal olsun ister ben bazen daha farklı şeyler denemek isterim ama sanki bana öyle şeyleri yakıştıramaz gibi davranıp klasik takılır. Sabahları dişlerini fırçalar gelir öyle öper kişisel hijyenine dikkat eder ama ne zaman yakınlaşsak hemen moda girmesine rağmen sonra yapalım falan der. Sizce bunların nedenleri nelerdir ben biraz daha aktif olmak istiyorum ama o daha az ama nitelikli bir cinsel yaşam mı istiyor anlayamıyorum
Şimdi de ikinciye taktı bizimkiler bugünlerde.Karışık bir durum insan kocasına neden aldatmiyorsun mu der aldatsa bu sefer buraya gelip konunuz eşim beni aldattı dersiniz her erkek gece de 2 sefer yapacak diye bir durum da yok valla ben yeni uyandım bu konuya anlam veremedim
Sebebi adamın kapasitesi o kadar.her insanın cinsel ihtiyaçları farklı.kapasitesinin üstüne çıkmaya çalışınca yapamıyor doğal olarak.gönül isterdi ki herşey tam bizim istediğimiz zamanda ve tam bizim istediğimiz gibi olsa.ama olmuyor işte.dünya bu imtihan yeri.bazen düşünüyorum koca koca insanların nasıl hâlâ bu kadar şevkle istekleri var hayattan.bırak çocuk moruk olmayıversin.bu dünya dertten başka birşey değil gördüğün üzere.daha istediğin gibi bir cinsel hayatın bile yok.bazı insanların hayata bakış açısı beni benden alıyor.9,10 yaşında bebeklerle oynayan kız çocukları gibisiniz hee.bir kocam olsun, hergün 2, 3 defa benimle sevişsin.her istediğimizde çocuğumuz olsun.... hayırdır cennetteyim de benim mi haberim yok.olgunlaşın biraz ya.Benzer konuyu ben açacaktım hatta ondan girdim siteye bire bir aynı durum eşimde normalde eşiniz gibidir tabi biz çocuk da istiyoruz ama yumurtlama dönemi geliyo eşim üst üste yapamıyo bu dönemde inadına olur gibi kendni de zorluyor yok dün mesela yumurtlama günümdü denedik sürekli bi ereksiyon kaybı beni de soğuttu.2 günde 1 olsun diyorum onu da tutturamıyoruz diğer zamanlarda bu şekilde değil ama mesela hadtafa 1 veya 3 4 günde bir olsun istiyor sanırım o zaman ereksiyon kaybı olmuyor ve benden daha kısa çalışma saatleri daha çok dinlenme imkanı oluyor ne yapmamız gerekir sebebi nedir
Allah'tan 2 ye taktılar 7..8 e taksalar daha fenaydı Allah'a şükür öyle sikayetimz yok bazen 1 bazen 2 olur duruma gire artık sorun etmiyoruz erkeğin yoğun çalışıp çalışmadığı sitresli işi olup olmadigi tartışılır ama istek olduğu sürece iş yorgunluğunun önemi yok benceŞimdi de ikinciye taktı bizimkiler bugünlerde.
Çok kısa sürmediyse 2.ye benim de yapasım gelmiyor ki artık.30 yaşını geçtim.hâlâ genç yaş falan diyorlar ama ben katılmıyorum.20 lerden sonra bariz bir düşüş yaşandı bende.eskiden regl bitimi yerimde duramazdım.istekten başka birşey düşünemez olurdum.sinir uçlarım falan kaşınırdı aşırı istekten.hatta bazı günler yataktan çıkmasam bana mısın demezdim.şimdi yaparken zevk alıyorum ama yapmayacaksam da eskisi gibi düz duvara tırmanmıyorum.erkekler de bizim gibi.sürekli bir herkeste masallardaki gibi kusursuz ilişki yaşama sevdası.cinsel istekten falan değil bunlarınki.Allah'tan 2 ye taktılar 7..8 e taksalar daha fenaydı Allah'a şükür öyle sikayetimz yok bazen 1 bazen 2 olur duruma gire artık sorun etmiyoruz erkeğin yoğun çalışıp çalışmadığı sitresli işi olup olmadigi tartışılır ama istek olduğu sürece iş yorgunluğunun önemi yok bence
Cocugunuz varmi bu aradaPi
O kısma neden odaklandınız anlamadım. Evet sordum neden aldatmıyosun dedim aynı zamanda bana olan bağını da kelimeleriyle duymak istedim. Oda bana sorsa neden beni aldatmıyorsun diye sana çok aşık olduğumdan derim. Bunda büyütülcek bir durum yok
bende böyle düşünmek istiyorum
Cocugunuz varmi sizin eseross hanım.En doğruyu biliyorum demicem kesinlikle ancak ikinciyi benim anladığım erkeklerin çoğu içinden geliyorsa yapıyor. Yani seksten ne kadar zevk aldığına bağlı olarak. Arkadaşım yeni evlenmelerine rağmen ayda bir yaptıklarını söyleyip akıl almak istedi anladım ki kızın zihnine kadın istemez istememeli seks kötü bir şey algısı yapıştığı için kocası gelse de hep naz yapıyormuş. Galiba kocası sürekli ikna etmeye çalışmaktan bıkmış ondan ısrarı bırakmış ama aslında kız da istiyordu. Bu bir örnek mesela. Benim eşimde de erkek olarak kendini kanıtlama isteği var. Bak ben eşimi rahatlatabiliyorum ben yeterliyim seks güzel vs gibi. O yüzden günde 3 ü yapsa aklı 4. de kalıyor. Tamamen ne aradığın ve ne bulduğunla ilgili bir durum.
Sizin durumunuzda belki de eskiden vajinismus sebebiyle çok yapamadığınız için kendini ona şartlamış olabilir. Psikolojik olabilir.