Eşimin durumu

Cocugunuz varmi sizin eseross hanım.
Çocuğum yok uzun süreli evli de sayılmam o yüzden kendi deneyimlerimden bahsettim net konuşamam altı üstü işte 12-13 aylık bir evlilik benimki.

Erkekler çok garip akıllarından geçenleri anlamak bence bazen zor oluyor. Kimisinde özgüven eksikliği oluyor sırf o yüzden seks yapmak istemiyor kimisi de özgüven eksikliğini kapatmak için art arda yapıp kanıtlamaya çalışıyor. Bu bahsettiğim arkadaşım bile mesela farkında değildi seksi kötü bir şeymiş gibi algıladığının. Biraz konuşa konuşa son zamanlarda kendisinin de beklemek yerine kocasına gidebileceği konusunda biraz ikna ettim ne yaşarlar bilemiyorum tabi iyi olsunlar yeter ki.

Seksin niteliği de çok önemli.kimi 1 buçuk saat yapar bir kere yapar.kimi 10,15 dakika 3 kere.o durum da çok değişkenlik gösteriyor.

Bunu eşinizle konuşup anlasın. Ayrıca adamın aklına ;"beni aldatabilirsin " alt metnini islemissin umarım öyle bir şey olmaz. Kuruyorsaniz kayganlastirici alın ,pozisyon denemek istiyorsanız söyleyin.

Kafanız güzelmiş, güle güle kullanın.
Hanfendi burda 2 beğeni için konuyu farklı yere çekmeyin. Ne amaçlı o soruyu sorduğumu sizde anladınız. Aldatmanın nedeni olmamalı ama biliyorsunuz ki cinsel birliktelik yaşamamak bugün geçerli bir boşanma sebebidir. Erkekler maalesef ki genelleme yapıyorum tabiki cinsellik konusunda kadınlar kadar anlayışlı değiller yaradılışları gereği. Birçoğu hatta tek gecelik birliktelikleri aldatmadan bile saymıyor. Olması gerekeni değil olanı söylüyorum. Çoğu erkek böyle bir durumda maalesef eşini aldatıyor bende eşimin böyle bir şey yapıp yapmadığını tüm dürüstlüğümle sordum. Hemen konuyu başka yerlere çekiyorsunuz. Tek gecelik birliktelikler için bile erkeklerin aldatma oranlarını biliyor musunuz?

Genelleme yapıyorsunuz ve bence doğru değil.erkeklerin cinsel ilişkiye daha fazla ihtiyacı yoktur.hatta okuduğunuz üzere tam tersi daha fazla oluyor.erkekler bu konuda daha az anlayışlı falan da değil.vajinismus konularında kaç sene bekleyen erkekler okuyoruz.bütün genellemeler yanlıştır ama illa genelleme yapacak olsam dediklerinizin tam tersini yapardım.ne tek geceliği ayrıca yabancı gençlik filminde miyiz? Herkesin kocası gariban bir tip işte.nereden bulacak? Neyse dediğiniz şey bence de çok yersiz.siz gidin bir cinsellik forumuna okuyun.erkkekler mi daha fazla ilişki istiyormuş kadınlar mı?

Siz gariban gördüklerinizden korkun

canım benim şevkle isteklerim filan yok hayattan sadece anne olmak istiyorum çoğu insan gibi eşimle de normal şartlarda gayet iyi giden bi ilişkimiz var haftada 1 -2 benim içinde ideal çoğu zamanda yorgun oluyorum ama gebelik şansımı arttırmak için yumurtlama dönemleri sık olsun istiyorum olay bu

Ben de vajinismustum, böyle bir şeyi reva görmedim hiç kendime. Aklımın ucundan dahi geçmedi. Sanki evlenmeden önce dört dörtlük seks hayatları vardı bu adamların, bizimle evlenince sekteye uğradı. Bu kafaya göre çiftler sevgiliyken de seks yapmıyorsa erkeğin aldatma lüksü var. Bu mudur yani? Ortada psikolojik bir rahatsızlık var, birkaç ay daha idare etseler incileri dökülmez. Evlilik böyle bir şey değil. Hastalıkta da sağlıkta da yanınızda olmalı. Riskli gebelik yaşasanız, 9 ay ilişki olmasa, üstüne 1.5 ay da lohusalık. O zaman da diyecek misiniz beni neden aldatmıyorsun hayret diye?

Bu arada herkes ikinciyi yapacak diye bir kaide de yok. Bazıları tek ilişki yaşar, onda da yeterli doyuma fazlasıyla ulaşır. Hatta bir tık uzun da sürer. İkinciyi yapmaya dermanı ve motivasyonu kalmaz. Nereden biliyorsun diye sormayın.

Kocaya bunu sorarak çok iyi etmişsin. Eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak dedikleri şey. Başka sorununuzda rahatlıkla aldatır sebebide bu olur. İki özür iki pişmanlık hop tatlı evlilik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…