Eşimin durumu kötü olsaydı başkalarına özenirmiydim acaba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

brcdiyebiri

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2024
115
57
33
Ay kızlar benim eşimin durumu sizce kötü olsaydı başka insanlara Özenirmiydim çok merak ediyorum mesela ben eşimin bana hediye aldı arabayla giderken bazen kafamı çevirdiğimde yanımdaki otobüsteki kadınların bana baktığını görüyorum o sıcağın altında o kadar zor ki otobüs gerçekten çok üzülüyorum onlara ama neyseki altımda arabam var kafam rahat çok şükür ama klima alerjim var zaten otobüse binseydim klima çarpardı beni camları açıyorum mecburen

Çocugu olanlara sen ne kadar özeniyorsan onlar da o kadar özeniyordur hshsh
Çocuğu olan fakirlere özenmiyorum hayatları mahvoluyor kocaları da kötü davranıyor zaten bazen ama çocuğu olan zenginlere özeniyorum tabii ki

Çocuğu olan fakirlere özenmiyorum hayatları mahvoluyor kocaları da kötü davranıyor zaten bazen ama çocuğu olan zenginlere özeniyorum tabii ki
Çocugu olan zenginlere özen sen de Allah Allah.
Hem çocugu olan fakirler de çatır çatır ürüyorlar onlara da özenebilirsin nasıll yeaa diye.

Çocugu olan zenginlere özen sen de Allah Allah.
Hem çocugu olan fakirler de çatır çatır ürüyorlar onlara da özenebilirsin nasıll yeaa diye.
Evet işin sonunda kocalarından boşanıp perişan bir hayat yaşıyorlar zor bir hayatı yani paran yoksa çocuk yapmayacaksın

Ay kızlar benim eşimin durumu sizce kötü olsaydı başka insanlara Özenirmiydim çok merak ediyorum mesela ben eşimin bana hediye aldı arabayla giderken bazen kafamı çevirdiğimde yanımdaki otobüsteki kadınların bana baktığını görüyorum o sıcağın altında o kadar zor ki otobüs gerçekten çok üzülüyorum onlara ama neyseki altımda arabam var kafam rahat çok şükür ama klima alerjim var zaten otobüse binseydim klima çarpardı beni camları açıyorum mecburen
Clio mu var ne var allah aşkına ne aldın eşin sana ? Vallahi merak ettim. Sabahtan beri yedin bitirdin bizi marka modeli söylede sen de rahatla biz de rahatlayalım:)

Evet işin sonunda kocalarından boşanıp perişan bir hayat yaşıyorlar zor bir hayatı yani paran yoksa çocuk yapmayacaksın
Bir insan kendinde ne eksikse en çok o konu üzerinde ya güzelleme yapar ya da yalan söyler biliyor musun ?
Durumun kötü ve bu ekonomide 1 milyon hiç bir şey haline gelmişken o 1 milyonluk arabaya binme hayalin bile fazla utopik gelmiş sana
Çünkü hayalini kurdugun araba en fazla 1 milyon o bile ne kadar çok gelmişse gözüne sahip olmayı dilemişsin.
Ha ayrıca diyelim paran var.
Ama çocuk yapamıyorsun be güzelim.

Bir insan kendinde ne eksikse en çok o konu üzerinde ya güzelleme yapar ya da yalan söyler biliyor musun ?
Durumunun kötü oluşu bu ekonomide 1 milyon hiç bir şey haline gelmişken o 1 milyonluk arabaya binme hayalin bile fazla utopik gelmiş sana
Çünkü hayalini kurdugun araba en fazla 1 milyon o bile ne kadar çok gelmişse gözüne sahip olmayı dilemişsin.
Ha ayrıca diyelim paran var.
Ama çocuk yapamıyorsun be güzelim.
ya çocuk yapma fikri konusunda net bir kararım yok çünkü hayatıma bir çocuğa bağlayıp özgürlüğümü kısıtlamak istemiyorum tatlım görüyoruz çocuğu olanların halini boşandıktan sonra büyük mesele ama bu konu seni neden bu kadar gerdi hiç anlamadım ya bu benim çok duygusal olduğum bir şey değil ama çocuk konusunda çok duygusal olan kadınlarda var herkese yapma bunu kuşum git bebeğine bak çocuğuna bak ayrıca burada niye benimle uğraşıyorsun

ya çocuk yapma fikri konusunda net bir kararım yok çünkü hayatıma bir çocuğa bağlayıp özgürlüğümü kısıtlamak istemiyorum tatlım görüyoruz çocuğu olanların halini boşandıktan sonra büyük mesele ama bu konu seni neden bu kadar gerdi hiç anlamadım ya bu benim çok duygusal olduğum bir şey değil ama çocuk konusunda çok duygusal olan kadınlarda var herkese yapma bunu kuşum git bebeğine bak çocuğuna bak ayrıca burada niye benimle uğraşıyorsun
Tüp bebek sayfalarında açtıgın konular ortadayken mi :KK70:

evet aşkım benim çocuğum olmuyor çok üzülüyorum bu konuda ne yapacağız şimdi bu konu üzerine mi konuşacağız😃 farkında mısın her yorumun Tüp bebek
Evet çünkü konun bu.
Mizahının elinde patlaması da çok hoşuma gitti ne yalan diyeyim.
Egleneyim derken elinde patladı daha ne olsun :KK66:

1 milyon ne ki? Bir ev bile alamıyorsun, araba alayım desen üst segment modellerin tekerleği ancak. Bununla hava atmaya çalışmak içinde insanın ruhunun aşırı aç olması lazım. Bence ruhunuzu doyurun böyle olmaz. Sus payı da ucuz olan bir insan olduğunuz için (1 milyonluk arabayı birşey sanıyorsunuz) dört gözle kocanızı izleyin. Mazallah bu hayatta elinizdeki tek başarınız (!) başka diyarlara uçmasın. Yeni aşklara yelken açmasın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X